Şimdi Ara

daha önce adam akıllı kitap okumadım. kitap önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce adam akıllı kitap hiç bir kitabı okumadım, yarıda kestim. Ne için? Bilgisayarda daha fazla durabilmek için. Neyseki farkına vardım bilgisayarda durmanın bana bir katkısı olmadığının. Sizlerden kitap önerisi istiyeceğim? Tarz olarak Fantastik, Bilim-kurgu gibi olabilir. Ama illede bunlar olcak değil. Çok güzel kitaplar vardır romantik çok kötü kitaplar vardır fantastik diyorum çünkü aynı şeyi filmlerdede gördüm beni benden alan romantik filmler vardı. Ve bitsin diye dua etmeye başladığım bilim kurgu filmleri. Dediğim gibi bana bir kaç tane sıkılmadan okuyabileceğim kitap söylerseniz sevinirim

• Madem bilgisayarla bu kadar ilgilisin sana Dan Brown'ın Dijital Kale kitabını öneririm.Kitap NSA ve bilgisayarlarla ilgili.
  • Romantik kitap önerisi olarak Knut Hamsun dan Rosa yı öneririm. Bilim kurgu olarak yüzüklerin efendisi kitablarını öneririm. Sherlock Holmes olabilir Harry Potter serisi olabilir. metro 2033 olabilir.
    Fantastik-Harry Potter
    Polisiye-Şeytan Yemini
    Bilim kurgu-Lucifer

Hepsi de çok güzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

The Amazing Spider-Man!
  • yüzüklerin efendisi serisi
    pery jackson serisi
    Yüzyıllık Yalnızlık
    Şeker Portakalı
    Vefa Bazen Unutmaktır

dediklerinizi okuyacağım. ayrıca üstte 5 tane kitap belirttim. bunları okurken sıkılırmıyım. kitabların arkasında yazan yazılar çok ilgimi çekti son 3 kitapta. zaten ilk 2 kitabı kesin okuyacağım
    Daha Fazla Göster
  • Her nekadar tasvip etmesemde şu bir gerçek ki fantastik türler kitap ,kitap okumayı pek sevmeyenler için ilgi çekici olacaktır.hayal gücüne güç katacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: MartinEden1996

Dostoyevski den başla derim.Ben Dostoyevski ile başladım şimdi edebiyat fakültesindeyim

O zaman bence uzak dursun
    ŞAKA ŞAKA...

Orijinalden alıntı: maximus___

quote:

Orijinalden alıntı: MartinEden1996

Dostoyevski den başla derim.Ben Dostoyevski ile başladım şimdi edebiyat fakültesindeyim

ŞAKA ŞAKA...

Alıntıları Göster

ŞAKA ŞAKA...

Dostum herkes yeteneğine göre işte anla
    Bende edebiyatı seviyordum .Edebiyatçı oldum.
    Başkası kimyayı sever kimyager olur.Fiziği seven fizikçi.Polis olmaya müsait olan polis
    Zeki olan doktor olur.Yani meslek çok Çocuk sevdiği işi yapsın önemli olan bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Açlık Oyunları sürükleyicidir ve ağır değil.Tavsiye ederim.

okudum hocam

İlginiz için teşekkür ederim. Bu arada 2 gün önce filmini izlediğim bi kitaba başladım. "Aynı yıldızın altında" bana sürükleyicig geldi. Dün gece yarısına kadar okudum sonra dayanamadım yattım uyudum

Yuzuklerin Efendisi
    Ejderha Mizragi
    Unutulmus Diyarlar

Serilerini kesinlikle tavsiye ederim. Sonradan yeni tavsiyelerdede bulunacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 12 Eylül 2014; 14:44:46 >

Orijinalden alıntı: mRt_007

Fantastik olarak;

Yuzuklerin Efendisi
    Ejderha Mizragi
    Unutulmus Diyarlar

Serilerini kesinlikle tavsiye ederim. Sonradan yeni tavsiyelerdede bulunacagim.

Hocam okuyacağım kitapların listesini yapıyorum ekledim bunları. Yeni yeni anladım kitap okumanın zevkini
    Aslında sokakta falan okumak ta güzel olur, bir bankta oturacan denizin karşısına, haftende rüzgar esicek; deymesin kimse keyfime
    Fakat şu geçtiğimiz ay facebookta bi paylaşım görmüştüm. Binlerce kişinin beğendiği. Adamın teki metroda kitap okuyodu, kız adamın resmini çekmiş ve "Beni tavlamak için kitap okumuş gibi yapıyo :D Hele şu terliklere bakın" yazmış. Korkar oldum

• Açlık Oyunları

"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Açlık Oyunları

okudum
  • şunuda yazmadan edemicem romanlarla vakit kaybetmeyin değmez önce tarihi siyaseti bilimi öğrenelim bunlardan sıkılınca arada keyfi roman okuyun nacizane fikrim kimse kızmasın roman okuyan kardeşlerim
  • Başka türler de olabilir dediğin için polisiye de diyebilirim. Agatha Christie'yi önerdiler ve gayet memnun kaldım sana da tavsiye ederim kitapları ortalama 200 250 sayfa zaten, kitabın ilerleyen bölümlerinde merakın da giderek artıyor, sıkılıp da kitabı atacağını hiç sanmıyorum özellikle polisiyeye de ilgin varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foleyisgod -- 13 Eylül 2014; 5:02:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.