Şimdi Ara

Daha iyi mısır patlatmak için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neler yapabilirim ? bu konuda bayağı acemiyim



  • yagina dikkat et bolbol salla tencereyi:D
  • Bizim evde çok güzel bir baharat karışımı var onu yağın içine atıp öyle patlatıyorum.Cips tadında mısır yiyoruz.

    Düzenleme : İmlâ hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyinTutulması -- 11 Şubat 2008; 20:00:52 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kız ismet

    yagina dikkat et bolbol salla tencereyi:D


    Patlamadan öncemi ? Patlarkenmi ?
  • önce yağı koy, mısırı ekle tuz at ve bekle. başka yapabileceğin birşey yok. önemli olan mısır çünkü. sen sana garanti veren kişiden al. bu kesin çözüm. ben yapıyorum bir tane bile patlamamış mısır kalmıyo. çünkü garantili
  • patlatrken tabi ama yagi biraz daha bol koy daha gusel oluyi
  • önce ısıt nemi gitsin sonra patlat ısıt dediğim kaloriferde veya sobada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domuz öldürmek çok mu zor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet yağ bol olsun ama çokda cıvık olmasın.Mısırcını iyi seç.Gerçekten en önemli şey mısırın kalitesi.Bide iyi salla tencereyi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Karaoğlan

    Bizim evde çok güzel bir baharat karışımı var onu yağın içine atıp öyle patlatıyorum.Cips tadında mısır yiyoruz.

    Düzenleme : İmlâ hatası

    adı nedir kardeş?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ora et labora


    quote:

    Orjinalden alıntı: Karaoğlan

    Bizim evde çok güzel bir baharat karışımı var onu yağın içine atıp öyle patlatıyorum.Cips tadında mısır yiyoruz.

    Düzenleme : İmlâ hatası

    adı nedir kardeş?



    endoplazmik yuru ya kulum karişimi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kız ismet


    quote:

    Orjinalden alıntı: Ora et labora


    quote:

    Orjinalden alıntı: Karaoğlan

    Bizim evde çok güzel bir baharat karışımı var onu yağın içine atıp öyle patlatıyorum.Cips tadında mısır yiyoruz.

    Düzenleme : İmlâ hatası

    adı nedir kardeş?



    endoplazmik yuru ya kulum karişimi



    ya baharat karışımlarını deneyip öleceğim (ya da hintliler gibi kokacağım)ya da sen söylemek zorundasın hangi baharat karışımı olduğunu lütfeeeeennnnnnnn lütfeeeeeeennnnnn




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kız ismet


    quote:

    Orjinalden alıntı: Ora et labora


    quote:

    Orjinalden alıntı: Karaoğlan

    Bizim evde çok güzel bir baharat karışımı var onu yağın içine atıp öyle patlatıyorum.Cips tadında mısır yiyoruz.

    Düzenleme : İmlâ hatası

    adı nedir kardeş?



    endoplazmik yuru ya kulum karişimi






  • piyasada 15-20 ytl ye mısır patlama makineleri var, patlamadık 1 mısır bile bırakmadıklarını duydum


    Benim kişisel tecrübemde ise yapı iyi ayarla, patlamadan önce ara ara tencereyi karıştır, yani kapağı salla kulplardan, her yeri ısınsın mısırların, patlayanda zaten hepsine yakını patlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AppendiX


    quote:

    Orjinalden alıntı: kız ismet

    yagina dikkat et bolbol salla tencereyi:D


    Patlamadan öncemi ? Patlarkenmi ?



    Mısırları eklemeden
  • püf nokta tencerede. teflon kapaklı tencerelerde 3 dk da bitiyo işlem. mısırı at 30 sn ısıt yağı ekle tuzu ekle sonra daireler çizerek tıkır tıkır oynat mısırları ateşte beklemesinler yani. valla patlamayan kalmıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emir Hattab

    piyasada 15-20 ytl ye mısır patlama makineleri var, patlamadık 1 mısır bile bırakmadıklarını duydum



    Makina almak sakat ama yagsız pişirdiği için aslında iyi

    Aa tadı su diet için çıkan yulaf mısır karısımı disklere benziyor yagsız oldugu için ama bence guzel yapıyordu

    Birde tuzunu sonra koyuyorsun
  • Mısırlar patladıktan sonra tuz dökersen daha lezzetli olur..
  • al hazır patlamış mısır at mikrodalgaya 5 dkda hazır olsun ne ugrasıon
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drahte 1905


    quote:

    Orjinalden alıntı: Emir Hattab

    piyasada 15-20 ytl ye mısır patlama makineleri var, patlamadık 1 mısır bile bırakmadıklarını duydum



    Makina almak sakat ama yagsız pişirdiği için aslında iyi

    Aa tadı su diet için çıkan yulaf mısır karısımı disklere benziyor yagsız oldugu için ama bence guzel yapıyordu

    Birde tuzunu sonra koyuyorsun




    O zaman makineyi boşverelim, zaten kullanmamıştım. Yağlı yağlı yiyecen, eline yağlar bulaşacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir Hattab -- 11 Şubat 2008; 20:50:46 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.