|
Bildirim

|
Ülkemizde fiyatlar o kadar uçtu ki, artık yeni teknolojilerin gelişine sevinemez olduk.. Maalesef halkın büyük çoğunluğu varlık içinde yokluk, medeniyet içinde ortaçağ yaşamak durumunda kalıyor..
|
|
Ekonomik olarak kötü durumdayız ki hem vergiler hem usd artışı yüzünden böyle şeylere erişim sıkıntı oluyor.Ben hala 2020 de çıkmış red mi note 9 pro cihazı kullanıyorum.Keyfimden değil bir telefona 50 60 bin lira vermek koyuyor ben o para için 2 ay çalışıyorum ki asgari ücrete çalışanları düşünün gerçekten acınası bir durum zihniyet değişmediği sürece hiç bir zaman millet olarak ileri değil millet olarak geriye gideceğiz..
|
|
EKONOMİK AÇIDAN BERBAT DURUMDAYIZ VE BU YĞZDEN BU LARA SEVİNEMİYORUZ ÇĞNLÜ KULANAMAYACAĞIMI BİLİYORUM
|
|
Son iki nesildir performans ve verimlilik anlamında artış inanılmaz. İnsan heyecanlanmadan edemiyor. Çinli üreticiler bu işlemci ile muazzam cihazlar çıkaracaktır. Sanırım bu sene Samsung'dan Honor'a geçiş yapacağım gibi.
Ek olarak, artık ne Android ne de iOS tarafında sorun kesinlikle donanım yetersizliği değil, ham kas gücü yetersizliği değil. Artık sorun yazılım ve optimizasyon eksikliği. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solivagus -- 25 Eylül 2025; 7:8:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Birbirinden farklı testler düşüyor. Bazılarında fark 50 puan civarıyken bazılarında 170'e çıkıyor. Fakat iş kullanıcıların testlerine gelince değişecek. Yazılım donanımın gerisinde kaldığı için yine tam performans alamayacaklar ve daha düşük skorlar elde edecekler. |
|