Şimdi Ara

Daha hızlısı yok! Snapdragon 8 Elite Gen 5 tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu elemanın kendisi troll. Blocklamışım ben bunu. Boşuna cevap vermeyin bunlara cevap vermeyince başka hesap açıp geliyorlar kuduruyorlar :D

• yazilim donanim hikayesi eskidi android en az 20 sene onden gidiyor. skor soyle tek cekirdek esit 50 - 100 puan fark etmez ayni sayilir cok cekirdek te fark var .grafik kartinda fark var .bu islemciler telefonlara cok fazla onemli olan islemcinin kapastesinin yuzde kacinda stabil olarak calisabilcek.mesela ipon air yuzde 55 calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 25 Eylül 2025; 12:57:38 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    hiçte öyle değil! ayağını yorganına göre uzatacaksın hemşehrim! ayağında don yok ultra lüks telefon peşindesin! GM 8 i 5 sene kullandım 2 sene önce A34 aldım taş gibi telefon! o ağzınızın suyunu akıtan lüks telefonların bir çok özelleğini kullanacak kapasiteniz bile yok! maksat starbokta masaya koyup karı kız düşürmek!

• Şöyle konulara gelip fakirlik muhabbeti yapmayın.Kimsenin fakir olduğu yada geçinemediği yok herkeste bk gibi para var.Hiçbir güç bana Türk halkının yoksul olduğuna inandıramaz ben halkımızın ciğerini iyi bilirim.Ben şöyle kötüyüm geçinemiyorum diyen adamın banka da en az 40 bin doları vardır.Bizim insanımız kendini acındırmayı duygu sömürüsü yapmayı çok sever.Hayır bir de burada ekşi de veya diğer sosyal medya da sürekli fakirlik edebiyatı yapanlar hep muhalif kesim hepimiz biliyoruz ki bu kesim Türkiye de en yüksek gelire sahip olan kesim sırf muhalif olucam diye inanmadıkları şeyleri söylüyorlar.Bu yazdıklarımı siyasetten bağımsız olarak yazıyorum.Hiçbir parti umurunda değil.Sadece teknoloji haberinde sizin saçmalıklarınızı okumak istemiyorum.

İlginç, diğerlerinin ekonomik şikayetleri mesajları duruyor. Diğerlerinin, siyaset yapmayın diye başlayarak, sözde Türkiye çok zengin, her şey çok güzel, bolluk bereket içindeyiz mesajları duruyor.

Ama benim, insanlar konuyla ilgili olarak ekonomik olarak telefon alabilmekte zorlandıkları mesajları yazmaya hakları var mesajım silinmiş. Ha bir de gerçek TUIK verilerinden görsel paylaşmıştım. Türkiye dünyanın en yüksek enflasyonuna sahip 8. ülkesi şu an diye. Son 10 yıla baktığınızda da ilk 5 deyiz diye.

Onu da niye paylaştım. Resmi kayıtlara göre son 10 yıldır haritada yerini bile bulamayacağınız ülkelerden bile daha kötü enflasyona sahip olduğu kanıtlı bir ekonominin nesini nasıl savunursunuz diye paylaştım. Kafeler doluymuş da herkesde 40 bin dolar yastık altı varmışda.

Gerçek matematiksel bir veri vermem dokunmuş herhalde. Şimdi bana kimse konu ile alakalı değil diye sildik de demesin. O zaman bana cevap yazanlarınki de konu ile alakalı değil. Ekonomi süper, uçuyoruz kalkıyoruz diye mesaj atanınki de konu ile alakalı değil. Ne oldu akp dh yi kapatmak ile falan mı tehdit etti anlamadım ki? Hayır bir tarafımdan bir veri de sallamıyorum. Dünyadaki ülkelerin enflasyon sıralaması. Gerçeği görmek mi acıtıyor? AkademiLink de de hoca eksi fizik net'i ile fizik bölümü kazanıyor. Bunu açıklıyor. Ooo halkı kin düşmanlık diye dava açılıyor. Eee adam eksi net ile ilgili bölümü kazandı mı kazandı? Problemi çözeceğine niye problemi göstereni suçluyorsun derler?

• EKONOMİK AÇIDAN BERBAT DURUMDAYIZ VE BU YĞZDEN BU LARA SEVİNEMİYORUZ ÇĞNLÜ KULANAMAYACAĞIMI BİLİYORUM

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.