< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dağılabiliriz. KK yine kaybetti.

-
-
Ankada bile Tayyip öne geçmek üzereyse geçmiş olsun. Kılıçdaroğlu yine bizi rezil ettin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya boş konular açmayın daha bitmedi seçim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Mayıs 2023; 18:59:54 > -
Geçmiş olsun.
bitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üzülmeyin KK gidecek inşallah. şansınız yüksek bir dahakine
İmamoğlu ile Yavaş’ıda arayak mı? Çıkıp kazandık desinler? Heaaa?
Soğan denen adamın hiçbir etkisi olmadığını gördük. Ismarlama oy almış. En azından bu güzel duruma sevinebilirim. Ülkenin durumu da olan adayı zorda bırakıyor dediğim gibi. Milliyetçi konuşsan doğudaki oylardan oluyorsun daha ılımlı konuşsan bu sefer milliyetçiler oy vermiyor. Muhalefetin en zorlandığı kısım burası. Ne yapsalar işlerine gelmiyor. Kemik kitlesi olmadığı için muhalefet hep bundan kaybediyor.
-
Rezil etmek ne alaka hocam.
Gutbetçi ve göçmenler belirledi işte seçimi
-
Bu kadar kötü ekonomiye rağmen şu akp ve şu Tayyip'in %20 üzerinde oy aldığı ülke benim için artık yaşanmaz ülkedir. Gerçi seçim daha bitmedi bakalım.
Bunun suçlusu halk şimdi dimi. Yani kötü olan Rte karşısında daha kötü olan Kk değil. Bravo..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin bu kafa yapınız suçlu değil mi? Neye göre dede daha kötü? Ülkeyi batıran kendisi mi doları bu kadar uçuran kendisi mi, HDP'yi zamanında meclise sokan kendisi mi? Neye göre daha kötü?
Evet en ideal aday değildi ama neye göre Tayyip'ten kötü oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 28 Mayıs 2023; 19:11:0 > -
Madonnanin Zencisi🇺🇦🇰🇿🇹🇼🇰🇬twitter
“52-48'le bitecek gibi gözüküyor...Kelle istemeye başlayabilir miyiz?”https://twitter.com/madyaglizencisi/status/1662853410998108160 -
-
benden geçti gelmişim 27 yaşıma bi daha oy kullanmam banane artık
beter olursunuz umarım
-
inş dolar 50 tl olur
-
he gider kesin.
-
Sevmiyorum sevmek zorunda da değilim. 12 seçimi kaybeden adam 13 de neden diretiyor. Bu adamın 15 yıldır burada kalma sebebi de kendisidir. Bu ülkenin bu halde olma sebebi rte kadar da muhalefette koltuk sevdalısı olan kk dir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılıçdaroğlunun dağılacağını düşünmüyorum da dağılacak bir ülke biliyorum görünüşe bakılırsa!!
Bu kadar kötü ekonomiye rağmen şu akp ve şu Tayyip'in %20 üzerinde oy aldığı ülke benim için artık yaşanmaz ülkedir. Gerçi seçim daha bitmedi bakalım.
|
![]() “52-48'le bitecek gibi gözüküyor...Kelle istemeye başlayabilir miyiz?” https://twitter.com/madyaglizencisi/status/1662853410998108160 |
inş dolar 50 tl olur |
Sizin bu kafa yapınız suçlu değil mi? Neye göre dede daha kötü? Ülkeyi batıran kendisi mi doları bu kadar uçuran kendisi mi, HDP'yi zamanında meclise sokan kendisi mi? Neye göre daha kötü? Evet en ideal aday değildi ama neye göre Tayyip'ten kötü oluyor? |
Burada KK aday olduğu ilk gün Allah belanı versin KK diye konu açtım ve yüzlerce yorum aldı yine de silindi. Bugünün geleceği belliydi zaten. En azından 2. tura kalmayı başardı bu da başarı KK gibi biri için. İktidarin en kötü olduğu dönemde bile seçim alamadı. Buradan sonra film kopmuştur ülke uçurum aşağı son sürat.
|
Benzer içerikler
- çürük raporu nasıl alınır
- haim erroll gelardin kimdir
- nur tuğba aktay boşandı
- khk forum
- düğün masrafları 2025
- adıma şirket var mı sorgulama
- chery fabrika
- togg kimin
- 40 türkiye"de üretilen arabalar
- mavi taksi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X