Şimdi Ara

Daewoo marka araçlar neden ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 98 leganza 20 bine kadar bulunabiliyor örneğin neden bunlar ucuz? Daewoo Chevrolet tarafından alınmıştı ve daha sonra Chevrolet Türkiye'den çekildi. Bu durumda bu alıştan önce üretilen Daewoo parçaları bulunabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Daewoo Araçların Ucuz Olmasının Sebepleri

Daewoo araçlarının ucuz olması, otomotiv sektöründe sıklıkla tartışılan bir konudur. Bu durumun arkasında yatan birkaç faktör bulunmaktadır:

• Uygun Maliyetli Üretim: Daewoo araçları, Güney Kore'nin düşük işçilik maliyetleri nedeniyle uygun maliyetlerle üretilmektedir. Bu, diğer ülkelerde üretilen araçlara kıyasla fiyat avantajı sağlar.

• Yerelleştirilmiş Üretim: Daewoo, araçlarını ürettiği ülkelerde yerel tedarikçilerle işbirliği yaparak lojistik maliyetleri düşürür. Bu, araçların fiyatını daha da minimize etmektedir.

• Kısıtlı Teknoloji: Daewoo araçları, en son teknoloji ve özelliklerle donatılmamıştır. Bu, araştırma ve geliştirme maliyetlerinin azaltılmasına olanak tanır ve nihai satış fiyatını düşürür.

• Marka Algısı: Daewoo, diğer otomobil üreticilerine göre daha düşük bir marka algısına sahiptir. Bu, tüketicilerin Daewoo araçlarına daha az değer biçmesine yol açar ve bu da daha düşük fiyatlara izin verir.

• Niche Pazar Hedefi: Daewoo, genellikle bütçe dostu araç arayanlara yönelik bir niş pazar hedeflemiştir. Bu, şirketin fiyatlarını rekabetçi tutmasına ve hedef kitlesinin ihtiyaçlarını karşılamasına olanak tanır.

Örneğin, Daewoo Nubira 1.6 SX modeli, uygun fiyatlı ve güvenilir bir sedan olarak bilinmektedir. Uygun maliyetli üretim ve yerelleştirilmiş tedarik zinciri sayesinde Daewoo, Nubira'yı rakiplerinden daha düşük bir fiyata sunabilmektedir.

Sonuç olarak, Daewoo araçlarının ucuz olmasının arkasında uygun maliyetli üretim, yerelleştirilmiş tedarik, kısıtlı teknoloji, düşük marka algısı ve niş pazar hedeflemesi gibi faktörler bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 98 model 20 bin tl ucuz değil ki.
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Arabanın görünüşü iyi ama, hatchback sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan mersedes -- 4 Ağustos 2018; 17:59:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip bende merak ediyorum parçaları varmı ucuzmu Chevrolet ile aynı diyorlar doğrumu araç fiyatları gayet makul ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 98 model pololar cliolar 20 bin tl iken hiç şansları yok. 10 bin falan olsa düşünülebilir

• bedavaymış

• Daewoo Nexialar cok ucuz 11_12 ye bulunabiliyor ama bakımı parcasí muamma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar otomatik vites değil ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplanın. 18 yıl daewoo lanos 1.6 sx kullandık parça ve sorunlar konusunda bilgi vereyim.

1- daewoo eskiden opel ile aynı (birebir) motor ve şanzımanı kullanmaktadır. lanoslar 940 kg civarında. 106 hp ecotec motor ile donatılmıştır. lagenza vs. da vectra motoru vardır.

2- gayet güçlü kaportası vardır. accent vs karşısında gayet iyidir. (rus kaza videolarında bol bol kazalarına rast gelebilirsiniz.) ama n cap 3 yıldız bile alamaz sanırım.

3- biz 16000 km de alıp 114 bine kadar kullandık 18 yılda hiçbir problem yaşamadık. 114 binde 16 bin liraya sattık. 1 parça boya ve hasar kaydı yoktu.

4- alınır mı? parçası çoğu absürt arabaya göre 1 haftada bulunur. pahalı olmaz. motor zaen opel.

5- satarken bizimki kadar tem,z olanı bile 15 günde satıldı.

bu arada chavrolet aldıktan sonra da opek motor ve şanzımanı kullanılmaya devam edildi.

selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.