Sert şekilde basınca kazık fren yapmayı sağlar o sistem. Boşbir yolda arkanızda kimse yokken deneyin. Kemerinizi takın ki ön cama yapışmayın. |
Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (948. sayfa)
-
-
Ben bunu öyle bir durumda önde göstergede uyarı veriyor ikaz veriyor zannediyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bendekinde bakım aralığı 15000km yazıyor.🤷♂️
-
Sizinkisi benzinli motor olabilir, 1.5 dci motor için geçerli bu tablo.
-
2022 model sandero model aracım dün arıza yaptı. Yolda giderken motor kısmından sesler gelmeye başladı hemen sağa çekip motoru durdurdum kaputu açtığımda motorun sol tarafından motor soğutma suyunun şarıl şarıl boşaldığını gördüm. Motordan duman geldi ama sanıyorum su buharıydı. Hararet göstergesi normaldi. Çekici ile servise çektirdim daha bakmadıklar. nedeni ne olmuş olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su pompası mefta olmuştur. Parçayı değişirken, alternatör kayışınıda set olarak değiştirin. İşlem için zaten onlarıda sökecekler, yenilenmiş olur yakın zamanda o parçaların arızası sorununu yaşamazsınız.
Evet dediğiniz gibi devirdaim pompası dağılmış. Kayış vs bunlar da değişecek. Garanti kapsamında olduğu için onay bekliyorlarmış
Benimki blue dci95hp, belki ondandır.
Arkadaşlar 2016 Dacia Sandero Stepway sahibiyim, aracı computeste soktuk boya değişen yok ama airbaglerle alakalı bir problem olduğu söylendi kemer tam çekmiyo, önceki sahibinde muhtemelen kemer patlamış direnç atmışlar,. Ben şimdi bunu yaptırsam tahmini ne kadar mal olur bilen bir arkadaşım var mı?
arkadaşımın aracı. dh den görüp aradığınızı söylerseniz ekstra yardımcı olacaktır.
-
2017 makyajlı stepway 0.9 tce manuel aracım var. Klima açıkken ilk kalkışlarda silkeleme, 4-5. Viteslerde yüksek hızlarda, gaz pedalının belirli yerlerinde araç arkadan tutulup bırakılıyomuş gibi bir hareket yapıyor. Aynı aracı kullanan arkadaşlarım deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. Araca bu problemden ötürü lpg taktırmıyorum.
2022 stepway sandero aracimizin içi çok toz aliyor. Sanırım kapı altlarından giriyor. fitil yok.bununla karşılaşaniniz var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Sandero Stepway araçlarda yağmurda su alma sorunundan bahsediliyor. Bu yaygın bir sorun mu acaba?
Sanderoda aktif kemer gerisi yok, muhtemelen silikon spreyi ile düzelir.
Kalkışta titreme otomatik vitesinde bazen oluyordu ama 4.5. Viteste dediğin şeyi hiç yaşamamıştım. Ama Gazi birden bıraktığında hafif silkeme normaldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X