Şimdi Ara

[b]DACİA LOGAN 1.2 16V[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avrupada satışına başlanmış umarım 1.4 benzililer yerine vergisi daha düşük,yeni teknoloji daha az yakan 1.2 16v motorluları gelir.Ben bu motoru 1.2 16v clio hb ile yıllarca kullandım hem ekonomik hem vergisi düşük en kısa zamanda gelir İNŞALLAH.. Sandero da 2009 dan beri kullanılıyomuş üstelik yeni 1.2 ler euro 5 standardında

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dacia Logan 1.2 16V: Bilmeniz Gerekenler

Dacia Logan 1.2 16V, bütçe dostu ve güvenilir bir otomobil arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Küçük boyutları ve uygun fiyatı ile kentsel alanlarda manevra yapmak ve park etmek için idealdir.

Motor ve Performans

Dacia Logan 1.2 16V, 75 beygir güç ve 107 Nm tork üreten 1,2 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, günlük sürüş görevleri için yeterli gücü sağlar. Beş vitesli manuel şanzıman, sorunsuz vites geçişleri sunar.

Ambiance Donanım Paketi

Dacia Logan 1.2 16V, Ambiance donanım paketi ile birlikte gelir. Bu donanım paketi, elektrikli camlar, merkezi kilitleme ve sürücü hava yastığı gibi temel özellikleri içerir. Ayrıca, araçta klima ve radyo gibi ek olanaklar da mevcuttur.

Kullanıcı Yorumları

Dacia Logan 1.2 16V kullanıcıları, aracın yakıt verimliliği, güvenilirliği ve fiyat-değer oranından memnuniyet duymaktadırlar. Bazı kullanıcılar, aracın iç mekanının biraz dar ve motorunun yüksek devirlerde gürültülü olabileceğini belirtmektedir.

Dacia 1.2 Motor Kullanıcı Yorumları

Genel olarak, Dacia 1.2 motor, kullanıcılar arasında olumlu yorumlar almaktadır. Motorun yakıt verimli, güvenilir ve günlük sürüş için yeterli güç sağladığı söylenmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar, motorun yüksek devirlerde gürültülü olabileceğini belirtmektedir.

Sonuç

Dacia Logan 1.2 16V, günlük sürüş ihtiyaçlarını karşılayan uygun fiyatlı ve güvenilir bir otomobildir. Küçük boyutları, yakıt verimliliği ve temel donanımları ile şehir içi kullanım için idealdir. Kullanıcı yorumları genel olarak olumlu olup, aracın fiyat-değer oranı, yakıt verimliliği ve güvenilirliği övülmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vergi açısından iyi bir haber. İnşallah gelir. Ama 1.2 motor bu kasayı taşır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Vergi açısından iyi bir haber. İnşallah gelir. Ama 1.2 motor bu kasayı taşır mı acaba?

çok dogru kasa agır zaten
  • Motor küçülünce ağırlığıda bir miktar düşer. Motor her türlü taşır kasayı da, öyle pek ekonomik olacağını sanmıyorum.
  • bence 1.2 16v 75hp , 1.4 8v 75hp kadar performans gösterir, kasayı taşımada herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum
  • 1.2 LPGli olanda tank simit depo şekilndem i? Yoksa silindir şekilde mi? Bir de kaç litrelik ve tüketimi nasıl olur? 70 beygir dizel alacağıma hiç almam. 1.2 hiç olmazsa vergisi az olur diye düşünmeye başladım.
  • sitesinde bugün göz gezdirdim dacia 1.4 8V motoru kaldırıp yerine 1.2 motorlu araba satışını ülkemize sunmuşlar aynı şekilde reno'da sembolde 1.4 motoru kaldırmış,bu antika motordan kurtulmuşlar bu güzel bir gelişme ama anlayamadığım 1.6 90 hp olan motorun gücü 85'e düşürülmüş,elalem gücü arttırır bunlar düşürüyor işte bu hiç olmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 1.6 RXT?
    20 yıl önce açıldı
    Dacia Logan 1.4 benzinli tavsiye
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo
    sitesinde bugün göz gezdirdim dacia 1.4 8V motoru kaldırıp yerine 1.2 motorlu araba satışını ülkemize sunmuşlar aynı şekilde reno'da sembolde 1.4 motoru kaldırmış,bu antika motordan kurtulmuşlar bu güzel bir gelişme ama anlayamadığım 1.6 90 hp olan motorun gücü 85'e düşürülmüş,elalem gücü arttırır bunlar düşürüyor işte bu hiç olmamış.

3-5 beygirin lafını yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

sitesinde bugün göz gezdirdim dacia 1.4 8V motoru kaldırıp yerine 1.2 motorlu araba satışını ülkemize sunmuşlar aynı şekilde reno'da sembolde 1.4 motoru kaldırmış,bu antika motordan kurtulmuşlar bu güzel bir gelişme ama anlayamadığım 1.6 90 hp olan motorun gücü 85'e düşürülmüş,elalem gücü arttırır bunlar düşürüyor işte bu hiç olmamış.

1.2 nin satış rakamını yükseltmek için yapılmış bir starteji gibi görülüyor çünkü 1.2 motor çok olumlu karşılanmıyor halk arasında.
  • tüketim 1.4 göre daha fazla olur gibime geliyo.
  • Ben 25.5 bin tl ye 0 2012 MODEL abs,klima, 2 airbagli ve orjınal fabrika çıkışı tüplü Logan aldım. Az kalsın 28500 tlye 1.2 Symbol Expression alıyordum. Sonradan Loganımı bu fiyata aldım. Bu fiyata bu kalitede baska oto yoktur. Loganın kalitesi performansı, düşük yakıt tüketimi ,iç hacmi bagajı ,rahat kullanımı 3 yıl 100bin km Reno garantisi, tasarımı genel kalitesi beni mest etti. Bu benim 18.arabam.
    Hemen hemen her markayı kullandım ve 30 yıldır araba kullanırım. Bence fiyat kalite ve performans oranı harika. Elinizi de çabuk tutun yakında kampanyalı fiyatlar bitiyor.
    Yakıt olarak Dizelden tabiki üstün.Bunca taksici yanılıyor olamaz. Ayrıca bakımları da dizelin yarısı kadar. Şehiriçi 20 krş şehirlerarası 15 krş yakıyor. Performansı gayet iyi. Dizelden daha atak. Ayrıca soğuklarda çalışma problemi de yok.
    1.4 logandan bence daha atak ve ortalama 1 lt 100 kmde daha az yakıyor. Kasasını rahatlıkla taşıyor.
    PERFORMANS KAYGINIZ OLMASIN VE KULLANMADAN KİMSE BOŞ KESEDEN YORUM YAPMASIN. BEN YORUM DEĞİL TECRÜBELERİMİ AKTARIYORUM.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.