Bildirim
2011 POLO 1.6 TDI-OPEL CORSA 1.3 CDTI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Corsada model ve km belirtmemişsiniz anladığım kadarıyla sıfır olacak bende vw kullanıyorum ama fanatik değilim bu nedenle sıfır olan daha mantıklı gibi ve mtv avantajıda var.Hayırlı olsun. _____________________________ -
2 aracada sahip olmuş biri olarak herşeyiyle Polo diyorum. Halende polo sahibiyim _____________________________ -
Polo _____________________________ -
Sıfır km daha mantıklı + vergi avantajı
Opel Corsa -
Polo yalıtım ve malzeme kalitesi olarak daha iyi.
Ayrıca Corsa daha eski bir model; dış tasarım olarak göreceli.
Polo
Corsa
Fiesta
Olurdu tercih sıralamam..._____________________________ -
Polo hiç de yalıtım ve malzeme kalitesi olarak önde değil. İki aracın da yalıtımı aynı derecede. Ama malzeme dersen Corsa daha önde. _____________________________
...::: İnsanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı insandan korkulur :::... -
hem donanım, hem fiyat, hem vergi avantajından dolayı corsa diyorum. _____________________________ 2011 Renault Megane III 1.5 dci Dynamique
2010 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna Executive -
Corsa diyorum. Yan hava yastıkları var. Sıfır alacaksanızda esp ekletirsiniz. _____________________________ -
İlla ikisi arasında tercih yapacaksam Polo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi -
Eğer Corsa'yı sıfır alacaksanız Corsa. Yok ikinci el ise oda Polo'yu tercih etmenizi öneririm çünkü 1.3 CDTI kullanan bazı insanlar görüyorum bir dizel araç değil de sanki yarış arabası gibi görüp arabayı mahvediyorlar. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X