Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
711
Cevap
8
Favori
105.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vetenes

Hocam dodik yaptırdınız mı? Tavsıye edebileceğiniz bir satıcı var mı acaba? Kavustuk araca dodik iyi olur :)

Araciniz hayirli olsun
    Dodik bence beyaz renkte zaruri ama diger renkler için zevkinize kalmis.
    Aldigimiz bayide taktirdik.
    Normalde 1850 TL diyolar ama akilli telefonunuz Dacia Port uygulaması indirip aracinizi kaydederseniz %25indirim uygulaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Carsever kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim. Benimki biraz güvenlik amaçlı :)

• quote:

Hocam dodik yaptırdınız mı? Tavsıye edebileceğiniz bir satıcı var mı acaba? Kavustuk araca dodik iyi olur :)

Aracınızı güle güle kullanın, aynı renk almışız. Seramik kaplama ya da boya koruma falan düşünüyor musunuz??? Ben yaptırıp yaptırmama konusun da çok kararsız kaldım.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. size de hayırlı uğurlu olsun çok içime sinen bir renk oldu. ben çok araç değiştiriyorum bu zamana kadar boya koruma vb. şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. özellikle büyükşehirlerde bu işlemler çok daha büyük paralara yapılıyor farklı şeylere değerlendirin derim :)
  • quote:

teşekkür ederim. size de hayırlı uğurlu olsun çok içime sinen bir renk oldu. ben çok araç değiştiriyorum bu zamana kadar boya koruma vb. şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. özellikle büyükşehirlerde bu işlemler çok daha büyük paralara yapılıyor farklı şeylere değerlendirin derim :)
    Teşekkür ederim hep birlikte kazasız belasız inşallah. En güzeli kendim internet üzerinden kaliteli bir wax alıp yapayım en azından içim rahatlasın.
    Oto yıkamada sünger ve kaliteli kurulama bezi ile turtle wax, sonax gibi firmaların cilalı şampuanlarını kullanırsanız çok faydasını görürsünüz

• Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binin
  • Bizde aldık ama gelemedi daha bu haftasonu(13-15 aralık) gelecek dedikleri araçlar önümüzdeki haftasonuna(20-22 Aralık) kalmış galiba bi hafta daha bekle dur şimdi inşallah dahada gecikmez 2020ye kalıp sıkıntı olmasında hurda indirimi falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachy

Bizde aldık ama gelemedi daha bu haftasonu(13-15 aralık) gelecek dedikleri araçlar önümüzdeki haftasonuna(20-22 Aralık) kalmış galiba bi hafta daha bekle dur şimdi inşallah dahada gecikmez 2020ye kalıp sıkıntı olmasında hurda indirimi falan
    Aslinda 2020 trafige cikisli almaniz daha avantajli olur. Tum islemleri halledilir bir tek trafige cikis 2020 olur

• quote:

Bizde aldık ama gelemedi daha bu haftasonu(13-15 aralık) gelecek dedikleri araçlar önümüzdeki haftasonuna(20-22 Aralık) kalmış galiba bi hafta daha bekle dur şimdi inşallah dahada gecikmez 2020ye kalıp sıkıntı olmasında hurda indirimi falan
    Valla Allah sabır versin Hocam, ben 8 gün bekledim aracı, yemin ederim 80 Yıl gibi geldi bana.
    Teslim aldınız mı hocam siz özellikle tüketim noktasında durum nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Aslinda 2020 trafige cikisli almaniz daha avantajli olur. Tum islemleri halledilir bir tek trafige cikis 2020 olur

Alıntıları Göster
    2020 de alayım diye konuştuk zaten yani bu kadar bekledikten sonra aralık 20 25 gibi gelirse beklerim bir hafta daha fakat tek sorun bütün işlemleri 2019 avantajları üzerinden yapıp tescili 2020 yapabilir mi? yani 2019 fiyatı 2019 kredi kampanyası 2019 hurda kampanyası fakat araba 2020 ocak 2 3 teslim olur mu yani 2020 MTV ödenmiş şekilde alabirmiyim

• quote:

2020 de alayım diye konuştuk zaten yani bu kadar bekledikten sonra aralık 20 25 gibi gelirse beklerim bir hafta daha fakat tek sorun bütün işlemleri 2019 avantajları üzerinden yapıp tescili 2020 yapabilir mi? yani 2019 fiyatı 2019 kredi kampanyası 2019 hurda kampanyası fakat araba 2020 ocak 2 3 teslim olur mu yani 2020 MTV ödenmiş şekilde alabirmiyim

Alıntıları Göster
    Alirsiniz

• rachy R kullanıcısına yanıt
    29-30 Aralık'ta sigortayı yaparsınız bayi faturayı keser tescili 2 ocakta yapar. Ben aracı bu şekilde aldım teslimatı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binin
    Ooo Enes de mi almış. 👀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

29-30 Aralık'ta sigortayı yaparsınız bayi faturayı keser tescili 2 ocakta yapar. Ben aracı bu şekilde aldım teslimatı bekliyorum
    KDV ÖTV Aralikta yatirilir, Trafik Sigortasi ve Plaka islemleri 31 Aralik oglene yapilir.
    Dogal olarak yetismez, 2-3 Ocak ruhsat cikar

• quote:

Teslim aldınız mı hocam siz özellikle tüketim noktasında durum nedir acaba?
    Teslim aldım Hocam geçen hafta perşembe akşamı. Şu an İzmir içi hafif trafik 6.4 gösteriyor (Eco tuşunu kullanmıyorum, ayrıca Start&Stopta hep kapalı). Araç henüz 240 km de. Rodaj 1000 km de bitecek bakalım sonra ne olacak.
  • teşekkür ederim bayi aracın 20 21 gibi geleceğini söyledi inince faturası kesilir kredi işlerini hallederiz aracın tescilini ocak yaparız MTVyi biz öderiz zaten yeterince beklettik dedi benimde işime geldi
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bayi bana bu kadar detaylı anlatmadı tabi ama ruhsat 2 ocakta çıkacak dedi.

@tefennili hocam tüketim gayet iyi görünüyor. Bizim burada da araç sakin trafikte kullanılacak.

• quote:

Aynen. Bayi bana bu kadar detaylı anlatmadı tabi ama ruhsat 2 ocakta çıkacak dedi.

@tefennili hocam tüketim gayet iyi görünüyor. Bizim burada da araç sakin trafikte kullanılacak.
    Evet Hocam şimdilik tüketim gayet iyi görünüyor. Hatta anlık tüketim 90 km sabit hız ve düz yolda 3.9 gösteriyordu yaklaşık 7 km böyle kullandım tabii aracın rodajından sonra pompa üzerinden ölçmek daha sağlıklı olur, bakalım Allah nasip ederse ilerde göreceğiz inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.