Şimdi Ara

D600 USB şarjı yok yazıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar D600 üm var sıfır aldım yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu yoktu. geçenlerde usb
    kablosu ile 2-3 tane şarkı attım ondan sonra telefon şarz olmamaya başladı. telefonu şarz a takıorum usb sarjı yok yazıyor. ve cıkartıyorum şarj dan ve hala kendisi usb şarjı yok yazıyor. ne usb takılı nede şarj.. bunun bi kaç ark ın başına geldiginide gordum foruma yazmışlar ama cvp yok.. nasıl duzeltecegimi bilen ark varsa yardımlarınızı bekliyorum... illaki format atmak mı lazım... şimdiden cok teşekkür ederim.....

كد حارس مرمى المنتخب الإنجليزي بول ™
  • sizde yardım edemeyeceksiniz galiba :( :( :(

Orjinalden alıntı: onuratasoy

slm arkadaşlar D600 üm var sıfır aldım yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu yoktu. geçenlerde usb
    kablosu ile 2-3 tane şarkı attım ondan sonra telefon şarz olmamaya başladı. telefonu şarz a takıorum usb sarjı yok yazıyor. ve cıkartıyorum şarj dan ve hala kendisi usb şarjı yok yazıyor. ne usb takılı nede şarj.. bunun bi kaç ark ın başına geldiginide gordum foruma yazmışlar ama cvp yok.. nasıl duzeltecegimi bilen ark varsa yardımlarınızı bekliyorum... illaki format atmak mı lazım... şimdiden cok teşekkür ederim.....

format at arkadaşım

• format atmayıda denedım ama olmadı garanti servisine gönderdim 2 hafta sonra gelecek yazılımlarının yenıden yüklenmesı gerekiyormus.. ama yinede yardımlarınız için saolun
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.