D600 USB şarjı yok yazıyor... (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Cep Telefonları >> Samsung
onuratasoy => D600 USB şarjı yok yazıyor... (4.02.2007 15:07:42)
slm arkadaşlar D600 üm var sıfır aldım yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu yoktu. geçenlerde usb
kablosu ile 2-3 tane şarkı attım ondan sonra telefon şarz olmamaya başladı. telefonu şarz a takıorum usb sarjı yok yazıyor. ve cıkartıyorum şarj dan ve hala kendisi usb şarjı yok yazıyor. ne usb takılı nede şarj.. bunun bi kaç ark ın başına geldiginide gordum foruma yazmışlar ama cvp yok.. nasıl duzeltecegimi bilen ark varsa yardımlarınızı bekliyorum... illaki format atmak mı lazım... şimdiden cok teşekkür ederim.....

onuratasoy => D600 USB şarjı yok yazıyor... (5.02.2007 13:29:46)
ben burada sorumuna çare bulurum diye düşünüyordum ama bulamayacam galiba.....

onuratasoy => D600 USB şarjı yok yazıyor... (6.02.2007 13:33:57)
sizde yardım edemeyeceksiniz galiba :( :( :(

farukkk => D600 USB şarjı yok yazıyor... (10.02.2007 09:01:53)
quote:

Orjinalden alıntı: onuratasoy

slm arkadaşlar D600 üm var sıfır aldım yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu yoktu. geçenlerde usb
kablosu ile 2-3 tane şarkı attım ondan sonra telefon şarz olmamaya başladı. telefonu şarz a takıorum usb sarjı yok yazıyor. ve cıkartıyorum şarj dan ve hala kendisi usb şarjı yok yazıyor. ne usb takılı nede şarj.. bunun bi kaç ark ın başına geldiginide gordum foruma yazmışlar ama cvp yok.. nasıl duzeltecegimi bilen ark varsa yardımlarınızı bekliyorum... illaki format atmak mı lazım... şimdiden cok teşekkür ederim.....

format at arkadaşım

onuratasoy => D600 USB şarjı yok yazıyor... (10.02.2007 12:34:31)
format atmayıda denedım ama olmadı garanti servisine gönderdim 2 hafta sonra gelecek yazılımlarının yenıden yüklenmesı gerekiyormus.. ama yinede yardımlarınız için saolun

Sayfa: [1]