Şimdi Ara

iPhone 5 şarj aleti hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
12.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal şarj aleti aradım ve mobil cadde'de olduğunu düşünerek aldım.http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297
    Lightning kablo orjinal ve genpa ürünü. Ancak priz adaptörünün orjinalliğini tam olarak anlayamadım. Aslında kutusuda bana orjinalmiş gibi gelmedi. Arayıp sorduğumda "genpa ürünü olmadığını ancak yurtdışından getirilen orjinal ve garantisi bulunan bir ürün" dediler, inandık. Kutudan çıkan priz adaptörüyle karşılaştırdım ve bazı farklılıklar buldum, ne olduğunu anlayamadım. Mesela kutudan çıkan üründe Model A1400 yazarken mobil caddeden aldığımda Model A1300 yazıyor gibi. Fotoğrafını çektim orjinalliği hakkında yorumlarınızı beklerim. Fotoğraftaki üstte olan kutudan çıkan priz adaptörü, allta olan mobil caddeden aldığım ürün.

• Konu ile ilgili bilgisi olan varmı. Sarj aleti orjinalmi ve iphone5i model a1300 ile sarj etsem sorun olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes ne bulursan şarj et birsey olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj adaptörlerinin ikiside orjinal, şu şekilde açıklıyım;

İphone 4 - 4s lerde adaptörlerin üzerinde Model: A1300 olarak yazmaktadır.

Yeni piyasaya sürülen ve İphone 5 lerle birlikte gönderilen adaptörlerde A1400 yazmaktadır.

Umarım yeterli açıklama olmuştur, içiniz rahat olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Kardes ne bulursan şarj et birsey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TecnoManiaq

Şarj adaptörlerinin ikiside orjinal, şu şekilde açıklıyım;

Yeni piyasaya sürülen ve İphone 5 lerle birlikte gönderilen adaptörlerde A1400 yazmaktadır.

Teşekkürler. Yani iPhone 5'i bir önceki model olan A 1300 ile şarj etsem herhangi sorun olmaz değil m?. Aslında A1400 ile A1300 aslında aynı işi, aynı şekilde yapmaktadırlar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Kardes ne bulursan şarj et birsey olmaz

Aynen. Rahat ol. Cihaz sikinti olacak seyde uyari verip reddediyor zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eee sorun ney?

bu kadar hassas olmayi gerektiren bisey yok gibi..

sonucta sarj aleti.. tabiki orjinal gibi degildir ama.. en azindan tablacidan da falan almamissin... yani cakma bisey degildir en azindan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

Orijinalden alıntı: TecnoManiaq

Şarj adaptörlerinin ikiside orjinal, şu şekilde açıklıyım;

Teşekkürler. Yani iPhone 5'i bir önceki model olan A 1300 ile şarj etsem herhangi sorun olmaz değil m?. Aslında A1400 ile A1300 aslında aynı işi, aynı şekilde yapmaktadırlar değil mi?

Hiç bir sorun yaşamazsın, ikiside aynı özellikte ve aynı işlevi görmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedow

eee sorun ney?

bu kadar hassas olmayi gerektiren bisey yok gibi..

sonucta sarj aleti.. tabiki orjinal gibi degildir ama.. en azindan tablacidan da falan almamissin... yani cakma bisey degildir en azindan...

Dostum öyle deme. Ben de orj diye meğer yan sanayi adaptör almışım. Birgün prize taktığımda pat diye patladı ve şalter merkezden attı. Priz yerinden duman falan çıktı. O yüzden yan sanayi ürünlere itibar etmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte başıma böyle olaylar gelmesin istiyorum.

• bu kadar pimbirikli olmayın ya bu adaptorler genel ben bunla blackberry sarj ettim aylarca iphone 5 alana kadar. şimdi 4 ün sarjını 5 te kullanıyorum priz ucunu.
    rahat ol
  • Ürün orjinaldir. iPhone 5 Şarj Aleti sayfasında resimde gördüğünüz üründe AA kalite bir üründür. İnceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinal şarj aleti aradım ve mobil cadde'de olduğunu düşünerek aldım.http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297
    Lightning kablo orjinal ve genpa ürünü. Ancak priz adaptörünün orjinalliğini tam olarak anlayamadım. Aslında kutusuda bana orjinalmiş gibi gelmedi. Arayıp sorduğumda "genpa ürünü olmadığını ancak yurtdışından getirilen orjinal ve garantisi bulunan bir ürün" dediler, inandık. Kutudan çıkan priz adaptörüyle karşılaştırdım ve bazı farklılıklar buldum, ne olduğunu anlayamadım. Mesela kutudan çıkan üründe Model A1400 yazarken mobil caddeden aldığımda Model A1300 yazıyor gibi. Fotoğrafını çektim orjinalliği hakkında yorumlarınızı beklerim. Fotoğraftaki üstte olan kutudan çıkan priz adaptörü, allta olan mobil caddeden aldığım ürün.

1400 modeli iphone5 kutusundan cıkan model
    1300 modeli de iphone 4 4s kutusundan cıkan model seri serii yani.bende bütün iphone seriisi oldugu icin kutularından cıkan model numaralarını karsılastırmıstım bi gün öylesine o zaman farketmiştim bende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos_1903

quote:

Orjinal şarj aleti aradım ve mobil cadde'de olduğunu düşünerek aldım.http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297

1300 modeli de iphone 4 4s kutusundan cıkan model seri serii yani.bende bütün iphone seriisi oldugu icin kutularından cıkan model numaralarını karsılastırmıstım bi gün öylesine o zaman farketmiştim bende :)

Amperi ayni oldugu icin 1300-1400 arasinda fark yok aslinda. Sadece telefonlarin kutusundan cikan aarj aletlerine ayri ayri numara verilmistir. Baska fark yok yani, ikiside orjinal fark yok.

• valla benimkine baktım şimdi orjinali bu 1400 yazıyor hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carlos_1903

quote:

Amperi ayni oldugu icin 1300-1400 arasinda fark yok aslinda. Sadece telefonlarin kutusundan cikan aarj aletlerine ayri ayri numara verilmistir. Baska fark yok yani, ikiside orjinal fark yok.

yok amper farkı var dememiştim zaten ben sadece model farkı var.dediğim gibi A1300 iPhone 4-4s A1400 iPhone5.5s leri bilmiyorum kim bilir ne seriilerde cıkıyor belki 5s-5c seriileride A1400'tür

• Voltaj ve amper değeri aynıysa ve çok aşırı çakma birşey değilse kullanabilirsiniz. Sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Voltaj ve amper değeri aynıysa ve çok aşırı çakma birşey değilse kullanabilirsiniz. Sorun olmaz.

Cakma degil zaten orjinal. Sadece 4s ve 5 icin farkli sekilde numara veriyor apple ama alet ayni.

• Konu canlanacak ama bilmekte fayda var
    https://www.apple.com/tr/support/usbadapter-european/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.