Bildirim
Lg g3 pc görmüyor şarj oluyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Soket arızası olabilir bazen şarj ediyormuş gibi gözüküp şarj etmediğide oluyor.Bataryayı çıkarıp harici bir powerbank şarj edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: köfteciŞakir
Soket arızası olabilir bazen şarj ediyormuş gibi gözüküp şarj etmediğide oluyor.Bataryayı çıkarıp harici bir powerbank şarj edin.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam bu sorun 2 haftadır var bende yani şarj soketindw sorun yok aktif kullanıyorum cihazı fakat bu ara çok rom root kernel vs uğraştım onları yaparkwn bişey mi silindi acaba
Olabilir tabi telefona yeniden stock rom kurun olmazsa.
Bende de böyle bir sorun var çözümü olan varsa yazsın beyler.Ama benim ki g3 değil. _____________________________ -
Hocam enteresan ama stock roma dönüncede bişe farketmiyo denedim onu da şimdi takıyorum bilgisayara usb aygıtı tanınamadı bozuk felan diyo ama tıkır tıkır şarj oluyo aygıt yöneticisinde gözükmüyo ama
Hocam aynı sorun bende de oluyodu farklı bir usb kablosuyla bağladım çözüldü orjinal kabloyla bilemem acaba senin sorunu çözer mi
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kozmopolitan_
Hocam aynı sorun bende de oluyodu farklı bir usb kablosuyla bağladım çözüldü orjinal kabloyla bilemem acaba senin sorunu çözer mi
Hocam cidden aynı sorun mu bide o nasıl kablo alayım hemen samsung lg htc orjinal denedim aynı sony de denedim :))
Hocam o zaman senin sorun kabloluk değil gibi. Bi servise falan baktır istersen. _____________________________ -
Teşekkür ederim hocam herşey için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler