Bildirim
D-SUB(VGA) mı Yoksa DVI mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BurakPasa
Arkadaşlar 21.5 inch 1920x1080 LED monitor var elimde Dahili Hoparlörlü.
Ekran kartımda VGA VE DVI Çıkışı var Aynı Zamanda Monitorumdede var.
Yalnız Monitör Baglantısı VGA ile yaptım elimde dvi kablosu yok.Sizce DVI mı iyi Yoksa VGA mı arasında ne tür farklılıklar var ?
Oyunlarda siyah alanlarda titreme oluyor vga'da.Dvi'de bu olmuyor ve vga görüntüyü tam iletemezken monitöre dvi kayıpsız veri aktarıyor.Yakın zamanda ben de dvi ve hdmi'ye sahip olan bir monitör alacağım.Siz bir dvi kablosu alıp bağlayın bence.Değer çünkü... -
quote:
Orijinalden alıntı: snaket900
quote:
Yalnız Monitör Baglantısı VGA ile yaptım elimde dvi kablosu yok.Sizce DVI mı iyi Yoksa VGA mı arasında ne tür farklılıklar var ?
Oyunlarda siyah alanlarda titreme oluyor vga'da.Dvi'de bu olmuyor ve vga görüntüyü tam iletemezken monitöre dvi kayıpsız veri aktarıyor.Yakın zamanda ben de dvi ve hdmi'ye sahip olan bir monitör alacağım.Siz bir dvi kablosu alıp bağlayın bence.Değer çünkü...
kardeş bendede dvi vga kablosu var fakat 2 sini birden bağlıyordum bi sorun göremedim bunun sadece dvi olanını taksam hiç bi sorun olmaz değilmi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaffor
quote:
Orijinalden alıntı: snaket900
quote:
Oyunlarda siyah alanlarda titreme oluyor vga'da.Dvi'de bu olmuyor ve vga görüntüyü tam iletemezken monitöre dvi kayıpsız veri aktarıyor.Yakın zamanda ben de dvi ve hdmi'ye sahip olan bir monitör alacağım.Siz bir dvi kablosu alıp bağlayın bence.Değer çünkü...
kardeş bendede dvi vga kablosu var fakat 2 sini birden bağlıyordum bi sorun göremedim bunun sadece dvi olanını taksam hiç bi sorun olmaz değilmi ?
Zaten görülmüyor pek.Sadece siyah alanlarda hafif dalgalanmalar var.Fakat o da vsync açarak en aza indirilebiliyor.Sorun olacağını sanmıyorum.Ben hdmi to dvi ile bağladım da sorun olmadı.Onda hiç olmaz.
-
Güzel açıklama yapmışsın. Bahsettiğin dalgalanmayı ben oyun içinde de sıkça yaşıyorum. Yüksek FPS nedeniyle oluşan yırtılmaya benziyor sorun.
Ekleme yapmak istedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X