Şimdi Ara

D-SUB(VGA) mı Yoksa DVI mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 21.5 inch 1920x1080 LED monitor var elimde Dahili Hoparlörlü.
    Ekran kartımda VGA VE DVI Çıkışı var Aynı Zamanda Monitorumdede var.
    Yalnız Monitör Baglantısı VGA ile yaptım elimde dvi kablosu yok.Sizce DVI mı iyi Yoksa VGA mı arasında ne tür farklılıklar var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakPasa

Arkadaşlar 21.5 inch 1920x1080 LED monitor var elimde Dahili Hoparlörlü.
    Yalnız Monitör Baglantısı VGA ile yaptım elimde dvi kablosu yok.Sizce DVI mı iyi Yoksa VGA mı arasında ne tür farklılıklar var ?

Oyunlarda siyah alanlarda titreme oluyor vga'da.Dvi'de bu olmuyor ve vga görüntüyü tam iletemezken monitöre dvi kayıpsız veri aktarıyor.Yakın zamanda ben de dvi ve hdmi'ye sahip olan bir monitör alacağım.Siz bir dvi kablosu alıp bağlayın bence.Değer çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

quote:

Oyunlarda siyah alanlarda titreme oluyor vga'da.Dvi'de bu olmuyor ve vga görüntüyü tam iletemezken monitöre dvi kayıpsız veri aktarıyor.Yakın zamanda ben de dvi ve hdmi'ye sahip olan bir monitör alacağım.Siz bir dvi kablosu alıp bağlayın bence.Değer çünkü...

kardeş bendede dvi vga kablosu var fakat 2 sini birden bağlıyordum bi sorun göremedim bunun sadece dvi olanını taksam hiç bi sorun olmaz değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaffor

quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

quote:

kardeş bendede dvi vga kablosu var fakat 2 sini birden bağlıyordum bi sorun göremedim bunun sadece dvi olanını taksam hiç bi sorun olmaz değilmi ?

Zaten görülmüyor pek.Sadece siyah alanlarda hafif dalgalanmalar var.Fakat o da vsync açarak en aza indirilebiliyor.Sorun olacağını sanmıyorum.Ben hdmi to dvi ile bağladım da sorun olmadı.Onda hiç olmaz.

• Güzel açıklama yapmışsın. Bahsettiğin dalgalanmayı ben oyun içinde de sıkça yaşıyorum. Yüksek FPS nedeniyle oluşan yırtılmaya benziyor sorun.

Ekleme yapmak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.