Bildirim
d smarta geçicem kararsızım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
valla aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum... FULL HD neoplazma tv var sd kanal izliyoruz :) eğer uygunsa bende geçmeyi düşünüyorum .... -
Ben de aynı durumdayım...quote:
Orijinalden alıntı: murat_su
valla aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum... FULL HD neoplazma tv var sd kanal izliyoruz :) eğer uygunsa bende geçmeyi düşünüyorum .... -
Aynen...Ttnet 8 Mbit kadar tarifesindeyim, ve tam bir yıldır hızımda hiçbir düşme, en ufak bi kopma olayı yaşamadım. D'smartnet nasıl olur bilemiyorum!!!quote:
Orijinalden alıntı: bende345
Ben de aynı durumdayım...
Alıntıları Göster
Ancak fiyat çok cazip geliyor bi de hd maxi paket acayip gaza getiriyolar adamı -
dsmart net aynı ttnet :) Sonuçta tt alt yapısı. Hizmetleri farklı.quote:
Orijinalden alıntı: kelepir
Aynen...Ttnet 8 Mbit kadar tarifesindeyim, ve tam bir yıldır hızımda hiçbir düşme, en ufak bi kopma olayı yaşamadım. D'smartnet nasıl olur bilemiyorum!!!
Ancak fiyat çok cazip geliyor bi de hd maxi paket acayip gaza getiriyolar adamı
Alıntıları Göster -
Gecmeni tavsiye ederim, oldukca memnunum. 8mbit kullandigim halde su an hizim 12mbit. Torrent acik 1.1 mb ile iniyor. Keza full pakette cok tatmin edici.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Layblood
Gecmeni tavsiye ederim, oldukca memnunum. 8mbit kullandigim halde su an hizim 12mbit. Torrent acik 1.1 mb ile iniyor. Keza full pakette cok tatmin edici.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, d-smart çözüm merkezinde çalışmaktayım ve net geçiş bölümünde geçiş işlemlerini sağlıyorum ve tahmin edersiniz ki bu şekilde prim alıyorum :) Düşünüyorsanız her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim ve eğer izin verirseniz sizin geçisinizi ben sağlayarak bana yardımcı olabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: gazellewishquote:
Orijinalden alıntı: Layblood
+1
Alıntıları Göster
Pm ile ulaşın lütfen. :)
-
Dün bayiden basvurdum kutuyu aldim internetde sanirim yarin acilir maxipaket yeter gibi nedense sinematvlerde acik
quote:
Orijinalden alıntı: by_heat
Dün bayiden basvurdum kutuyu aldim internetde sanirim yarin acilir maxipaket yeter gibi nedense sinematvlerde acik
sinema tv'ler 1ay hediye olarak veriliyor. 1 ay sonra kapanacaklar.
ttnet yalın iternet kullanıoyrum. 15 yalın internet ücreti, 59 internet ücreti. 1 yıldır nerdeyse hiç problem yaşamadım. dsmart için nasıl olur bilemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafaquote:
Orijinalden alıntı: by_heat
sinema tv'ler 1ay hediye olarak veriliyor. 1 ay sonra kapanacaklar.
Alıntıları Göster
-
geçin güzel kardeşlerim geçin. ama ondan sonra burada konu açıp nasıl kurtulcaz diye bizden medet ummayın.. adam diyorki herhangi bir sorunum yok ama geçsemmi. yani demek istiyorki bana rahat batıyor arkadaş kazıklanmak istiyorum. karar sizin .quote:
Orijinalden alıntı: wasse
ttnet yalın iternet kullanıoyrum. 15 yalın internet ücreti, 59 internet ücreti. 1 yıldır nerdeyse hiç problem yaşamadım. dsmart için nasıl olur bilemiyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: xswordfishx
geçin güzel kardeşlerim geçin. ama ondan sonra burada konu açıp nasıl kurtulcaz diye bizden medet ummayın.. adam diyorki herhangi bir sorunum yok ama geçsemmi. yani demek istiyorki bana rahat batıyor arkadaş kazıklanmak istiyorum. karar sizin .
kardeşim mantıksal olarak düşündüğümüzde ttnette de kazıklanıyoruz. Ben şimdi ttnete 74 para ödüyorum. Dsmart diyorki 79 tl ye hd+uydu alıcı, maxi paket ve aynı interneti veriyorum diyor. Şimdi korkum geçeriz sonra ucuz etin yahnisi hesabı başımıza dert alır mıyız diye soruyoruz. Eğer mesela böyle sorun yaşayacaksak ttnette kazıklanmaya devam. -
quote:
quote:
geçin güzel kardeşlerim geçin. ama ondan sonra burada konu açıp nasıl kurtulcaz diye bizden medet ummayın.. adam diyorki herhangi bir sorunum yok ama geçsemmi. yani demek istiyorki bana rahat batıyor arkadaş kazıklanmak istiyorum. karar sizin .
kardeşim mantıksal olarak düşündüğümüzde ttnette de kazıklanıyoruz. Ben şimdi ttnete 74 para ödüyorum. Dsmart diyorki 79 tl ye hd+uydu alıcı, maxi paket ve aynı interneti veriyorum diyor. Şimdi korkum geçeriz sonra ucuz etin yahnisi hesabı başımıza dert alır mıyız diye soruyoruz. Eğer mesela böyle sorun yaşayacaksak ttnette kazıklanmaya devam.
bak dostum genel olarak baktığımızda da derizki d-smart hd kanallara çukadar futbol kanallarına bukadar veriyor hemde ucuz acaba alsakmı? efenim neye göre ucuz? digitürk kablo tv tivibu vs. sonra ne oluyor alanların hepsi burada feryat figan ediyor kurtulmak için. üstüne üstlük '' kurtulamıyorlarda'' böylede bir gerçek var. herkes elindeki malı satmak için göz boyama uğraşır. bu yüzden alttaki incecik yazılar akar geçer göremeyiz.. burda da bu kuram geçerli işte. d-smart sadece sana değil bütün saf insanlara aynısını diyor. ama şikayet var.com un %75 i d-smarto yüzden benim düşünceme göre bu korkularının gerçekleşme ihtimali yüksek. ama sen bilirsin umarım başın yanmaz.
-
quote:
quote:
quote:
kardeşim mantıksal olarak düşündüğümüzde ttnette de kazıklanıyoruz. Ben şimdi ttnete 74 para ödüyorum. Dsmart diyorki 79 tl ye hd+uydu alıcı, maxi paket ve aynı interneti veriyorum diyor. Şimdi korkum geçeriz sonra ucuz etin yahnisi hesabı başımıza dert alır mıyız diye soruyoruz. Eğer mesela böyle sorun yaşayacaksak ttnette kazıklanmaya devam.
bak dostum genel olarak baktığımızda da derizki d-smart hd kanallara çukadar futbol kanallarına bukadar veriyor hemde ucuz acaba alsakmı? efenim neye göre ucuz? digitürk kablo tv tivibu vs. sonra ne oluyor alanların hepsi burada feryat figan ediyor kurtulmak için. üstüne üstlük '' kurtulamıyorlarda'' böylede bir gerçek var. herkes elindeki malı satmak için göz boyama uğraşır. bu yüzden alttaki incecik yazılar akar geçer göremeyiz.. burda da bu kuram geçerli işte. d-smart sadece sana değil bütün saf insanlara aynısını diyor. ama şikayet var.com un %75 i d-smarto yüzden benim düşünceme göre bu korkularının gerçekleşme ihtimali yüksek. ama sen bilirsin umarım başın yanmaz.
hocam şimdi 79 tl ve 75 tl. fark yok ikisi arasında. dsmart üstüne tv paketi veriyor.bu noktada işte ben de senle aynı düşünüyorum ki bariz bir tanesi fazladan bir şeyler vermesine rağmen. çünkü dediğin gibi şikayetvar.comla bilmem neyle uğraşmak istemiyorum sonra. ama insan biliyosun aynı fiyata daha iyisini alabilir miyim diye hep sorgular. başımı ağrıtmadan böyle bi geçiş yapabilir miyim diye düşündüm ama birçok arkadaşım hayır diyor. ben de bundan emin olmak istedim sadece
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam şimdi 79 tl ve 75 tl. fark yok ikisi arasında. dsmart üstüne tv paketi veriyor.bu noktada işte ben de senle aynı düşünüyorum ki bariz bir tanesi fazladan bir şeyler vermesine rağmen. çünkü dediğin gibi şikayetvar.comla bilmem neyle uğraşmak istemiyorum sonra. ama insan biliyosun aynı fiyata daha iyisini alabilir miyim diye hep sorgular. başımı ağrıtmadan böyle bi geçiş yapabilir miyim diye düşündüm ama birçok arkadaşım hayır diyor. ben de bundan emin olmak istedim sadece
akıllı adamlarla arkadaşlık ediyormuşsun sevindim.
-
dsmart hd+ maxsi paket ve yalin dsmart net 12gb limitli internet ve tv paketi mevcut 24 aylik taahhut ile malasef 8-9 aydir faturalim hic soylenen gibi gelmiyor 30 tl ye yakin sismis geliyor ve mh aradigimda kimse ile gorusemiyorum muhatabiniz yok yani
12 ay boyunca digitürk hd üyesiydim.HD yayınlar gerçekten güzel,ancak SD yayınlarda kalite sıkıntısı var.Ayrıca az bir yağmurda yayında gidiyor.2009 da dsmart sd ye üye olmuştum.Geçende değiştir kampanyasından cihazı verdim.yerine ise HUMAX HDR-2002S cihazını aldım.Cihaz gerçekten kaliteli,yayınları güzel gösteriyor,kanal geçişleri hızlı.Ayrıca PVR özelliğide var, ama ben aktif ettrimedim.Toplamda aylık 24,90 TL ödüyorum...quote:
Orijinalden alıntı: kotusih
dsmart hd+ maxsi paket ve yalin dsmart net 12gb limitli internet ve tv paketi mevcut 24 aylik taahhut ile malasef 8-9 aydir faturalim hic soylenen gibi gelmiyor 30 tl ye yakin sismis geliyor ve mh aradigimda kimse ile gorusemiyorum muhatabiniz yok yani -
quote:
Orijinalden alıntı: cevdetay
dsmart hd+ maxsi paket ve yalin dsmart net 12gb limitli internet ve tv paketi mevcut 24 aylik taahhut ile malasef 8-9 aydir faturalim hic soylenen gibi gelmiyor 30 tl ye yakin sismis geliyor ve mh aradigimda kimse ile gorusemiyorum muhatabiniz yok yani
geçen ay bende o hataya düşüp Maxi paket + 8mbit e kadar sınırsız internet aldım bana 63 tl ye tüm bunları vereceklerini söylediler bende kabul ettim sözleşmede yine hey ay 63 tl yazmasına ramen bu ay faturam 110,67 tl geldi aradığımda bana geçen aydan kalma 18 gün ve ekim ayının parasını birleştirip tek fatura halinde gönderildiği söylendi tamam kabul dedim. Sonra sürekli yayında kesinti olduğu için MH yi tekrar aradım teknik serviste ismi esra olan r leri çok vurgulayan ve diksyonu bozuk bir kadın açtı ve sorunun benim antenimden olduğunu ve 30 tl karşılığında teknik servis göndereceğini söyledi dedim anten merkezi herkezde yayın var bende yok sorun sizden kaynaklı bana bir şey yapamayacağını 30 tl vermessem hiçbir hizmet veremeyeceğini o bozuk diksyonu ile anlatmaya çalıştı ancak sözleşmede böyle bir şey bulunmayacağını söylediğimde ise yasal işlemler ile şikayetci olabileceğimi sert bir dille söyledi ve benim lafım bitmeden telefonu kapattı.
Şimdi hem verdikleri hizmetin kötülüğü hemde müşteri temsilcisinin saygısızlığı ile ilgili dava açacağımKısaca kimseye tavsiye etmiyorum hizmet çok kötü müşteri memnuniyeti için yaptıkları bir şey yok.
Doğan Holding ten böylesine köyü bir hizmet beklemiyordum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Krynn66
Arkadaşlar merhaba, d-smart çözüm merkezinde çalışmaktayım ve net geçiş bölümünde geçiş işlemlerini sağlıyorum ve tahmin edersiniz ki bu şekilde prim alıyorum :) Düşünüyorsanız her türlü sorunuzu yanıtlayabilirim ve eğer izin verirseniz sizin geçisinizi ben sağlayarak bana yardımcı olabilirsiniz.
Pm ile ulaşın lütfen. :)
Buyrun bakalım çözemediğiniz sorun. Bu aşağıdaki mailden sonra 3 gün daha bekledim sonra başvuruyu iptal edip Türk Telekom'dan ADSL bağlattım. 3. işgünü sabahı bağlandı. Artı olarak sizin engelli indirimli fiyatınız 42 lira iken engelli indirimsiz normal aboneliği 39 liraya aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin_giden_mail_kutusu
Sayın Yetkili,
İşyerimde Smile Adsl ve 2 adet D-Smart üyeliği sahibi olarak yeni taşındığım Edremit'teki evime de Smile ADSL bağlatmayı uygun buldum. D-Smart Net müşteri hizmetleri ve xxxxx Ticaret yönlendirmesi ile işlemlerimin daha hızlı yürümesi için yalın adsl almak yerine İzmir'deki telefon hattımı naklederek 0 xxx 1234567 nosunu alarak xxxxx Ticaret'e ADSL başvurusu yaptım. Başvuru beraber kaldığımız kayınvalidem xxxx yyyyy adınadır.
xxxxx Ticaret'e engelli kimliğini ve de engel durumu işlenmiş bulunan TC Nüfus Cüzdanının fotokopilerini aslını göstererek vermiş olmama rağmen başvuru tarihim olan 6 Eylül'den 10 Eylül Pazartesi gününe kadar XXXXX Ticaret'in size bu belgeleri iletmediğini müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen öğrenemedim. Öğrenir öğrenmez ilgili belgeleri 10 Eylül 17:13'de 0212 4780444 numaranıza faksladım. Faksın size ulaştığına dair teyidi müşteri hizmetlerinden aldım.
Süreç içerisinde müşteri hizmetlerinden ilk önce 48 saat içinde açılacak denirken zamanla 3 gün derken 3 işgünü en sonda 4 işgünü olarak bilgi aldım. Defalarca aramama rağmen her müşteri hizmetleri yetkilisi şu ana kadar işlem yapılmadığını başvurumu işleme yeni aldıklarını söyledi. Başvurumun işleme alınması işlemini günde 3-4 sefer her temsilci ayrı ayrı (sözde) yaptı. En son görüştüğüm temsilci ise bayiniz olan XXXXX Ticaret'ten başvuru yaptığım için suçlu olduğumu ima ederek başvuruyu bizden yapsanız böyle bir sorun olmazdı dedi. Oysaki önceden de bayi kanalı ile başvuru yapmazsak sözleşme imzalama için posta süreci bekleneceği söylenmişti. Ayrıca D-Smart Net'i aradığımız için teşekkür etmesine karşılık teşekkür edecek ne olduğunu her gün 3-4 kez zaten aradığımı söyleyerek neden teşekkür ettiğini sormam üzerine PROTOKOL GEREĞİ teşekkür ettiği cevabını aldım. Altında yatan "siz teşekküre değmezsiniz ama protokol bu" mesajını da gayet güzel almış bulunuyorum.
D-Smart tercihini yaptığım için mağdur durumdayım. Engelli paketi ücreti 42 liradır; Türk Telekom'da 1 sene taahhütlü engelli kimliği olmadan 42 liraya 1 sene taahhütlü abonelik de alınabilmektedir. Rakibin normal fiyatını D-Smart Net'e ödeyeceğim açıktır; durum böyle iken sizin şirketiniz tarafına bayi tarafından ulaştırılması gereken belgelerin ulaşmaması nedeni ile mağdur edildim. Sonuç olarak bu belgeler olmadan da hat aktivasyonum sağlanıp mail veya faks ile bu belgeler tarafımdan istenebilir; yollamamamız halinde engelli kampanyası yerine normal tarife ile ücretlendirileceğim bilgisi verilebilirdi. Sonuçta rakip operatörlere kıyasla engelli tarifesi olmasına rağmen 1-2 lira gibi bir fark vardır. Bayiden veya başka bir sebepten kaynaklanan gecikme ile ilgili mağdur edilmeme değecek veya firmayı zarar ettirecek bir husus yoktur. Zaten kampanyalı normal ücret seviyesinde bir ödeme her halukarda gerçekleşecekti.
Süreç içerisinde hiç bir bilgisi olmayan müşteri hizmetlerinizin 48 saat oyalaması ile çıldırma noktasına geldim; bir tuş ile internetimi açacağını(!) ama önce belgeyi yollamamı söyleyene de işlemimi defalarca işleme ilk kendinin aldığını iddia edene de, bayiden başvurduğum için suçlayana da; teşekkür etmeye değmez biri olduğumu ima edene de denk geldim.
Kendime de hayret etmeden duramıyorum. Şirketin, satıcının müşterinin peşinden koşması gerekirken her nedense ben şirketinizin peşinden koşmaktayım...
D-Smart'a ait yayın ve dsl hizmetlerine bundan başka 3 tane daha aboneliği bulunan bir müşteriniz olarak mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini talep ederim. Kimseden de şikayetçi değilim; sadece internet hizmetimin açılmasını açılmayacaksa da konuyla ilgili bilgilendirmenin tarafıma yapılarak başka bir operatöre başvurmamın önünün açılmasını rica ederim. Size başvurduğum için maalesef başka dsl servis sağlayıcısına da başvuramamaktayım...
İlginiz için şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Bölge müdürünüze yollanmış bir maildir. Bölge müdürünüz de aktivasyonu sağlayamadı. Yani uzun lafın kısası D-Smart Çözüm falan üretmez sorunun kendisi olabilir ancak. Dolayısıyla D-Smart'ın bir çözüm merkezi olması ironiktir. Bir sorun olduğunda D-Smart bir şeyi çözmediği gibi sizin gösterdiğiniz çözümleri de önemsemez. 2 ayrı bölge müdürünüzün uğraşlarına rağmen de bir ADSL'i aktif edemezsiniz. Müdürleriniz sorun çözemezken siz neyi çözebilirsiniz ki? Türkiye'deki demokrasi gibi bir şey sanırım çözüm merkeziniz. Adı var ama kendisini pek gören yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 14 Ekim 2012; 19:21:44 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X