Şimdi Ara

d smarta geçicem kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wasse

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

geçin güzel kardeşlerim geçin. ama ondan sonra burada konu açıp nasıl kurtulcaz diye bizden medet ummayın.. adam diyorki herhangi bir sorunum yok ama geçsemmi. yani demek istiyorki bana rahat batıyor arkadaş kazıklanmak istiyorum. karar sizin .

kardeşim mantıksal olarak düşündüğümüzde ttnette de kazıklanıyoruz. Ben şimdi ttnete 74 para ödüyorum. Dsmart diyorki 79 tl ye hd+uydu alıcı, maxi paket ve aynı interneti veriyorum diyor. Şimdi korkum geçeriz sonra ucuz etin yahnisi hesabı başımıza dert alır mıyız diye soruyoruz. Eğer mesela böyle sorun yaşayacaksak ttnette kazıklanmaya devam.

Bende aynı senin gibiydim 74 Tl TTNET'e ödeyeceğime birkaç lira daha fazla verip hem aynı şekilde internete bağlanırım hemde Dsmart HD maxi paket alırım dedim ve aldım.

TV'den yana bir sorunum yok yalnız benim internetimi çok geç aktif hale getirdiler abartısız 12-13 gün internetimin taşınmasını bekledim.Hemde saçma sapan bir tek parça evrağın bir türlü Dsmart'ın eline ulaşmaması yüzünden.

Sonunda hallettim ama sorun şu ki müşteri hizmetlerine gerçekten zor ulaşıyorsun çünkü çok yoğun oluyorlar.Umarım bu sorunu giderirler.

Sonuç olarak internet bağlantı hız testlerinden TTNET ile aynı bir problem yok.TV'de de şu an bir sıkıntı yaşamadım. Karar senin

• Bu konudaki ve diğer konulardaki sıkıntıları okudukça 3 kasım cumartesi bağlanacak olan hd maxi dsmart ve 8mbye kadar internet paketi alarak yanlış yaptığımı düşünmeye başladım.
    Önümde koskoca 2 gün var, acaba yol yakınken dönsem mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Bu konudaki ve diğer konulardaki sıkıntıları okudukça 3 kasım cumartesi bağlanacak olan hd maxi dsmart ve 8mbye kadar internet paketi alarak yanlış yaptığımı düşünmeye başladım.

bu paket için ne kadar ödeyeceksin arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardio2

quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Bu konudaki ve diğer konulardaki sıkıntıları okudukça 3 kasım cumartesi bağlanacak olan hd maxi dsmart ve 8mbye kadar internet paketi alarak yanlış yaptığımı düşünmeye başladım.

bu paket için ne kadar ödeyeceksin arkadaşım.

65 tl
    yalın internete geçince 75 tl
    modem ve bağlantı ücreti dahil mi bilmiyorum, bayi telefonda bu şekilde söyledi.

• d smart ve internet kampanyası kullanıyordum kapatmak istedim 3 ay uğraştım. hiç tavsiye etmem sözlerinde durmuyorlar. 6 ay sinema kanallarını ücretsiz verelim dediler 1 ay sonra kapandı aradım müşteri hizmetlerini sistemimizde öyle birşey yok dediler. ya alırken biriniz var diyor şimdi yok diyorsunuz dedim vs. kapatmak için de internetten form gönderiyorlar göndermeleri 1 ayı geçiyor. taahütlü almıştım cezasını öderim siz kapatın dedim tekrar aradılar 3 ay sinema kanalı verelim dediler gerek yok siz kapatın dedim. işlerine geldimi 3 ay 6 ay diyorlar sonra kapatıyorlar. bir de fatura tarihini değiştirin dedim şirket politikası herkese aynı değiştiremiyoruz dediler. arkadaş o tarihte ödeyemiyorum dedim kredi kartı ile ödeyin dediler. d smart için ben kredi kartı kullanmak zorundamıyım. müşteri yi tınlamayan doygun ihtiyacı olmayan bir firma. ben bunları yaşadım. çevremdeki insanlara da tavsiye etmiyorum. sinema kanallarında da sürekli aynı filmler oynuyor ve vizyonun çok çok gerisinde ikinci sınıf filmler oluyor.

• Ben de teknosadan tv almam dolayısıyla 2 aylık maxi hd paket edinmiş bulunuyorum 2 ay sonra karar vericem daha kurduramadım. Bilmiyorum. Ucuza kaçmasak mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Gecmeni tavsiye ederim, oldukca memnunum. 8mbit kullandigim halde su an hizim 12mbit. Torrent acik 1.1 mb ile iniyor. Keza full pakette cok tatmin edici.

dostum ben de ttnet 8 Mbit var hızım 12 mbit. Dsmarta geçersem yine 12 mbit olur mu ?

sen bu konuda tecrübelisin galiba ? hangi paketi tavsiye edersin. Sabit telefon hattı yine açık olmak zorunda mı?

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Gecmeni tavsiye ederim, oldukca memnunum. 8mbit kullandigim halde su an hizim 12mbit. Torrent acik 1.1 mb ile iniyor. Keza full pakette cok tatmin edici.

dostum ben de ttnet 8 Mbit var hızım 12 mbit. Dsmarta geçersem yine 12 mbit olur mu ?

sen bu konuda tecrübelisin galiba ? hangi paketi tavsiye edersin. Sabit telefon hattı yine açık olmak zorunda mı?

teşekkürler...

Hattın destekliyorsa alırsın 12mbiti. Ben arayarak yaptırmıştım sen de ararsan sana da yaparlar bence. Kotan 50-60gb yi falan geçince 3mbite sabitliyorlar. Ben yalın internet kullanıyorum fakat genede 10lira gibi ek ücret ödüyoruz maalesef. Tv paketi olarakta ben HD Full paket kullanıyorum. Film kanallarında tatmin edici fimler oluyor. Bu yüzden full paketten de oldukça memnunum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

teşekkürler...

Hattın destekliyorsa alırsın 12mbiti. Ben arayarak yaptırmıştım sen de ararsan sana da yaparlar bence. Kotan 50-60gb yi falan geçince 3mbite sabitliyorlar. Ben yalın internet kullanıyorum fakat genede 10lira gibi ek ücret ödüyoruz maalesef. Tv paketi olarakta ben HD Full paket kullanıyorum. Film kanallarında tatmin edici fimler oluyor. Bu yüzden full paketten de oldukça memnunum.

dostum teşekkürler,

hattım ve modemim 12 mbiti destekliyor. ama dsmart üyelik iptalinde çok uğraştırıyormuş diye herkes şikayetçi... anladığım kadarıyla kullanırken sorun yok ama iptal ettirmek isteyince 6 aydır uğraşanlar varmış. bugün tanıdık dsmart bayisine sorduk, o bile "bulaşma" diyor.

tivibu ev'e bakayım dedim onda da sadece trt hd var, başka hd kanal yok. dreambox desen hem pahalı hem uğraştırıcı...

kafam daha da karıştı.

dostum, senin şu an aylık ödediğin net rakam nedir ? receiver, kurulum, yalın adsl vs. dahil...

• D-Smart alın! Herkes memnun Sikayetvar.com'a bakın En Az Şikayeti Olan D-Smart ve D-Smart Net!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.