Şimdi Ara

D-SMART YENİ PAKET SİSTEMİ VE ÜCRETLER 13.01.2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
11.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

* Kutu mülkiyeti D-Smart'a aittir.
    ** Aydan Aya ödemeli modelde 24 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir.
    *** Aydan Aya ödemeli modelde taahhüt süresi sonunda sistemden ayrılınması durumunda SD cihazlar 72 , HD ve PVR cihazlar için 172 TL ek bedel ödenmesi gerekmektedir.
    **** Tüm kanallar 1 ay boyunca ücretsizdir.
    ***** Aktivasyon ücreti 39,99 TL'dir.

2. PEŞİN ÖDEMELİ MODEL

* Smart Paket ilk sene için ücretsizdir , devam edilmesi durumunda yıllık ücret 69 TL'dir.
    ** PVR kutu bedelleri henüz belirlenmemiştir.
    *** Peşin kutu satın alan üyelerimiz aylık ödemeli modelden tercih edecekleri ana paket bedelini ve ek paket bedelini (varsa) ödeyerek de üyeliklerine devam edebilirler.

PAKET İÇERİKLERİ

ANA PAKETLER

SMART PAKET :
    D-Yeşilçam, PembeSmart, Movie Smart
    D-Spor, Euro Sport
    Fashion TV, Dream, Dream Turk, D-Max, CNN Int.
    Discovery Channel, Animal Planet
    D-Çocuk

AİLE PAKETİ:
    Smart Paket +
    Sinema TV, Sinema TV2, Sinema TV Aile, Universal Channel, Beyazperde,
    Style Network, Dog TV, Bebeğim TV, Comedysmart, FX
    Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel and Living, Discovery Da Vinci Learning, Investigation Discovery
    Nickelodeon, Kidsco, Luli TV

MAXİ PAKET :
    Aile Paketi +
    Futbol Smart, Euro Futbol TV, ESPN America, ESPN Classic.

EK PAKETLER

ÇOCUK PAKETİ* :
    Nickelodeon, Kidsco, Luli TV, Bebeğim TV

AİLE PAKETİ* :
    Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel and Living, Discovery Da Vinci Learning, Investigation Discovery

SİNEMA PAKETİ* :
    Sinema TV, Sinema TV 2, Sinema TV Aile

18+ PAKETİ :
    Passion TV, Eros, Marc Dorcel, Fantasy, Soft

HD PAKET :
    Kanal D HD, HD TV Smart, Discovery HD, Eurosport HD, Animal Planet HD, Sinema TV HD, Sinema TV HD2, Star TV HD

* : Bu ek paketi kullanmak için Smart Paket'e sahip olmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 16 Ocak 2010; 18:55:13 >

• 13-10-2010 a daha var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankys

13-10-2010 a daha var

Pardon yanlış yazmışım 13.01.2010 olacaktı.
  • Full paket saçmalığı kalkması iyi olmuş demekki akıllı bir adamı işe aldılar

Şimdi diledikleri gibi at koşturabilirler..

Şimdi temel bir akıl yürütelim ; ELİNDE 2008 kutu olan bir abone ;

Sinema TV gibi (Dsmart'ın belgeseller dışında tek dişe dokunur kanalı) bir kanalı alması için AİLE Paketi almak zorunda..199 tl +18 isterse +89 daha var =288 TL YILLIK

eğer ben uefa maçlarını da izleyeceğim derse 299+89 =388 TL yıllık,, Bu paketteki kanallar eski full paket kanalları (eurofutbol hariç, tabi full paket kapsamında olup silip yerine yenisini koymayıp paralı yaptıkları kanalları saymıyorum bile )

Yıllık 199 TL ye bu adamlar full paket+spor paketi adı altında kampanya yapmadılar mı ? (aynı kanallarla hatta 99 tl ye satmaya çalışmadılar mı)
    Kaç kişi aldı da şimdi aynı kapsamdaki üyeliği adını maxi yapıp, parçalayıp 2 katına çıkarıyorlar...

Yani müşteri enayi yerine konurda bu kadar pervasızcasına pes doğrusu

• bu kampanyaya göre ben evde atıl duran Sunny 9070CI alıcıma sadece smart paketi ayda 3+5 tl şeklinde alabiliyor muyum? tek derdim discovery channel, gerisi önemli değil. yoksa dsmart'ın cihazını kiralayıp 24 ay kullanmak mı zorundayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

bu kampanyaya göre ben evde atıl duran Sunny 9070CI alıcıma sadece smart paketi ayda 3+5 tl şeklinde alabiliyor muyum? tek derdim discovery channel, gerisi önemli değil. yoksa dsmart'ın cihazını kiralayıp 24 ay kullanmak mı zorundayım?

D-Smart sadece modül olarak satılmadığı için öyle bir şey olmaz fakat ayda 8 liraya d-smart cihazını kiralayıp 24 taahtüt verip kullanabilirsiniz.
  • Eski sisteme göre full açık olunca çok pahalıya gelmiş fakat ben sadece hd kanalların açılmasını istiyordum benim için çok iyi bir fiyata gelmiş oluyor ama biraz daha beklmekte yarar görüyorum indirim yaparlar elbet fiyatlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hd kanal sayısı oldukça fazla. Çok iyi olmuş bence
  • Ne dandik birşeydir bu ya... İlk çıktığı zaman şöyle bedava böyle ucuz diye yayın yapıyorlardı. Şimdi ne oldu?
  • uydu alıcısı alana smart paket bedava balonu yakında patlar ben 2008 öncesi üyeyim zamanında 25 tl.lik kutuya 250 tl verdim sırf maç için 1 sezon seyredebildim. Euro futbol paralı olacak diye 199 tl.lik full paket aldım onada spor paketi dahil değil dediler. Anlıyacağınız bir şekilde insanları kandırıp sömürmeye çalışıyorlar.

Bunlar kartlı üyelikte çıkartıyorlardı şimdi durdu heralde ama yıllık 438 tl bir fiyat çıkıyordu. Kendi sitesinde kartları yayınlamışlardı (www.dsmart.com.tr/cam.aspx) şu anda yayından kalkmış.

modul haberiyle ilgili bir link:http://www.tvsinema.net/d-smart-modul.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 24 Ocak 2010; 23:27:34 >

• Slm

Hepsi onlarin olsun ne diyeyim sözlerinde durmayanlara gidip tekrar üyelik yapacak degilim adamlar ilk önce millete verdikleri sözleri tutsunlar daha düne kadar ben bu sirkete bayagi güveniyordum ama bunlarin balonu cabuk patladi benim bildigim 2008 öncesi üyelik yapanlara 2012 ye kadar yeni eklenecek kanallar haric para talebi olmayacakti kendim telefon edip ögrenmistim ama görüyorum ki bunlar sözlerinde durmayacaklar gibi eger öyle olursa verdigimiz paralar haram olsun onlara acisi beter ciksin onlardan...

saygilar
  • ne kadar yerden yere vursamda haklı oldukları konu yeni kanallar harıç aldığımda olan kanallar ücretsiz bir tek movi24 kanalı kapandı diğerleri devam ediyor. Fakat eskiden avrupa maçları smart futboldaydı şimdi smart futbolu ücretsiz seyrediyorum ama maçlar euro futbolda. Kanalları seyretmeye devam ediyorum ama içerikleri boşalttılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 24 Ocak 2010; 23:52:03 >
  • arkadaşlar, bu hd-smart a aydan aya ile abone olursak 24 ay sonunda kutu bizim oluyor dimi? orada kutu mülkiyeti d-smartındır diyor ama 24 ay x12tl=288 tl sadece kiralama için ödüyoruz. eğer bizim olmuyorsa da kutuyu peşin ödemeli modelle alırsak taksit felan yapıyorlar mı? şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denonder

arkadaşlar, bu hd-smart a aydan aya ile abone olursak 24 ay sonunda kutu bizim oluyor dimi? orada kutu mülkiyeti d-smartındır diyor ama 24 ay x12tl=288 tl sadece kiralama için ödüyoruz. eğer bizim olmuyorsa da kutuyu peşin ödemeli modelle alırsak taksit felan yapıyorlar mı? şimdiden teşekkürler.

Dostum bu dogan gurubuna güven olmaz bugun söyledikleriyle yarın yaptıkları bir olmaz ama ordaki şartları iyi oku

* Kutu mülkiyeti D-Smart'a aittir.
    ** Aydan Aya ödemeli modelde 24 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir.
    *** Aydan Aya ödemeli modelde taahhüt süresi sonunda sistemden ayrılınması durumunda SD cihazlar 72 , HD ve PVR cihazlar için 172 TL ek bedel ödenmesi gerekmektedir.
    ***** Aktivasyon ücreti 39,99 TL'dir.

• Ben de hdsmart üyesiyim fullhd paket sürem 1 ocak 2010 da dolmuştu bende hiç sesimi çıkartmadım aramalarını bekledim dün aradılar 485 tl mi dedi tam hatırlamıyorum şimdi bütün kanallarınız açık olsunmu istermisiniz diye sordu tabiki hayır çok pahalısınız dedim,pazarlıklar felan yarım saat görüşmeden sonra 220tl full hd paketi aldım.
    Bence pazarlık yapın direk o paraları vermeyin derim.
  • şahsen aydın dogana 1 kuruş bile vermem bu saatten sonra. İhaleyi alamayınca HD içeriğe yoğunlaşırlar dedim arayıp sordum alaksız saçma sapan cevaplar aldım, paketleri görüncede şahsi fikrim uzak durmak.
  • şimdi hocam ben HD kanallar ve diğer normal kanallar olucak şekilde almak istersem aylık ödemem ne olucak? içinde belgesel kanallarıda olucakmı?
    kafam karıştı çünkü...

tahminim doğrumu peki: hd uydu alıcı aylık 12 tl + hd kanallar aylık 12tl+ birde genel paketlerden aile paketi 19tl =43 tl mi ödicem aylık? ek bişeyler yok dimi daha?
  • @pieceofmoon

Dostum şu an için hesabın doğru 12 tl cihaz bedeli + 12 hd paket + 19,99 aile paketi = 43,99 tl tabiki bu fiyat için 24 taahüt vermen ve aktivasyon için 39,99 tl ödemen lazım. daha ayrıntılı bilgiyi http://www.dsmart.com.tr/call.aspx den alabilirsin. d-smartın bas konuş servisi bilgisayardan ucretsiz olarak müşteri hizmetleriyle görüşe bilirsin yalnız tarayıcı explorer olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 26 Ocak 2010; 22:27:54 >
  • 43,99 olucak sanırım. mükrofonum yok maalesef, herşeye dikkat ederim o eksik :S
    gerek yok saolasın. çok gelir ya aylık
  • haklısın hesap hatası yapmışım 43,99 olacak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.