Şimdi Ara

D-SMART YENİ PAKET SİSTEMİ VE ÜCRETLER 13.01.2010 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
11.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Anlamadım gitti bu işi. Ben Ocak ayı 2008 de Dsmart (goldmaster)aldım. Ne kutuyu verdim ne istediler nede birileri aradı. Şu an sinema vb. bir kaç kanal kapalı. Ama discovery kanalları eurosport gibi kanallar açık. Şimdi şunu merak ediyorum, para ödemiyorum kutu bana ait, bu böylemi gidecek yoksa yasal bir şey varda bunun zamanımı var?
    Konu ile iligli net bilgi veren olursa sevinirim. Ayrıca hd kutu almak istesem bu kutuyu verip üzerine ne kadar vereceğim belgesel, spor ve hd kanalları istiyorum sadece...

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moreno -- 13 Eylül 2010; 13:31:00 >

Orijinalden alıntı: moreno

Arkadaşlar merhaba,

Anlamadım gitti bu işi. Ben Ocak ayı 2008 de Dsmart (goldmaster)aldım. Ne kutuyu verdim ne istediler nede birileri aradı. Şu an sinema vb. bir kaç kanal kapalı. Ama discovery kanalları eurosport gibi kanallar açık. Şimdi şunu merak ediyorum, para ödemiyorum kutu bana ait, bu böylemi gidecek yoksa yasal bir şey varda bunun zamanımı var?
    Konu ile iligli net bilgi veren olursa sevinirim. Ayrıca hd kutu almak istesem bu kutuyu verip üzerine ne kadar vereceğim belgesel, spor ve hd kanalları istiyorum sadece...

Saygılarımla,

Dostum sen dsmartın ücretsiz üyelerindensin, bazı sinema 1-2 belgesel ve türk takımlarının avrupa maçlarını seyretmek dışında diğer kanallara para ödemeden ömür boyu ! ücretsiz seyredebilirsin. Onun için seni aramadılar, hayret değiştirelim yada full paket verelim diye aramaları lazımdı. HD değişimi içnsehttp://www.dsmartbasvuru.com/dsmart/forum_posts.asp?TID=1003 incele orda fiyatlar ve paket belirtilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: moreno

Arkadaşlar merhaba,

Saygılarımla,

Dostum sen dsmartın ücretsiz üyelerindensin, bazı sinema 1-2 belgesel ve türk takımlarının avrupa maçlarını seyretmek dışında diğer kanallara para ödemeden ömür boyu ! ücretsiz seyredebilirsin. Onun için seni aramadılar, hayret değiştirelim yada full paket verelim diye aramaları lazımdı. HD değişimi içnsehttp://www.dsmartbasvuru.com/dsmart/forum_posts.asp?TID=1003 incele orda fiyatlar ve paket belirtilmiş.

Şef teşekkür ederim....
    Saygılar,

• ne demek kolay gelsin

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • invisible

Bilgilendirme için sağol, zaten dsmartla ilgili bir forumun adresini verdim ordan kafasına takılan tüm soruların cevabını bulabilir. biten kampanya, başlıcak kampanya v.b.

Orijinalden alıntı: invisible

Değişim bitti dangeraus. Yakında pvr için kampanya gelecekmiş piyasada konuşuluyor. Arkadaşa sizin için seç. paketini 260 liraya verirler.

HD PVR mi çıkacak yoksa normal PVR için mi kampanya gelecek ?

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Normal pvr. Bu arada eski üyelere teklifleri ayda 21 lira yada 38 liraya hd değişmeli +18 hariç full paket.

Eyvallah. Şu HD ye çıkarsalar bide PVR. Gerçi bizde normal HD kutu var,değiştirme yaparlar mı o da ayrı konu. Yaparlarada iyi giydirirler arada muhtemelen..

aylık modeli düşünüyorum

12 TL hd smart + 5,99 TL smart paket

hd star kanald falan var yeterli benim için. sinema kanalı falan hikaye bana zaten internetten indiriyoruz hd filmi

bu paketi kaydolmayı düşünüyorum nedir tavsiyeniz ?
    şimdi yenileme zamanı geldi. Ne teklif edecekler merak ediyorum. Sinematv kanalları iyi güncel ve güzel filmler geliyor. Açıkçası internetim kotalı olduğu için film indirmiyorum. İndirmekle altyazıyla uğraşır mıyım o da şüpheli. Hiçbir paketi almasak 2008 aboneleri hangi kanalları izliyor acaba. Yoksa artık abonelik mecbur mu? Kutuya 370TL verdim aldım. Şimdi tüm kanalları paket yaptılar.

Orijinalden alıntı: forumnik

2008 dsmart abonesiyim. sinematv aboneliğim vardı geçen sene 199TL 12 taksit full paket aldık (+18 dahil)
    şimdi yenileme zamanı geldi. Ne teklif edecekler merak ediyorum. Sinematv kanalları iyi güncel ve güzel filmler geliyor. Açıkçası internetim kotalı olduğu için film indirmiyorum. İndirmekle altyazıyla uğraşır mıyım o da şüpheli. Hiçbir paketi almasak 2008 aboneleri hangi kanalları izliyor acaba. Yoksa artık abonelik mecbur mu? Kutuya 370TL verdim aldım. Şimdi tüm kanalları paket yaptılar.

Ben aynı pakete Kasım-2009 da 12 taksitli 175 TL ödedim. Beni bugün aradılar. Kasım 2010-kasım 2011 arası aynı paket için 179 TL yine 12 taksitli fiyat teklif ettiler. Normal fiyatı sözde 399 TL. imiş. Avantajlı paket olarak geçiyor. Localar ve HD hariç tüm kanallar açık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.