Şimdi Ara

Yıl sonu indirimleri: 14.79$’dan Windows 10 Pro alın, Windows 11’e terfi edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl sonu indirimleri: 14.79$’dan Windows 10 Pro alın, Windows 11’e terfi edin

Dolar kurunun yeni ekonomik tedbirlerle önemli oranda düştüğü bugünleri değerlendirmek isteyenler için dikkat çekici yıl sonu indirimleri var. Özellikle Microsoft yazılımlarında yüzde 35 oranında indirimler yeni yıla Windows 11 ile girmenizi sağlayacak. 

Microsoft yazılımlarında cazip indirimler

Windows 10 Home, Windows 10 Pro ve Windows 11 Pro yazılımlarının yanında Office 2016, Office 2019 ve Office 2021 yazılımlarında yüzde 35 seviyesinde indirim sunuluyor. Ayrıca Windows+Office paketlerinde de indirimler var.

Böylece yazılımların legal bir şekilde en güncel haliyle kullanma imkânınız olacak. Web sitesinde ilgili sayfaya Hab35 kodunu girdiğiniz zaman yüzde 35 indirim uygulanacak. Liste şu şekilde:

Sipariş hakkında

CDKeylord lisanları transfer edilemiyor. Her lisans sadece tek bir aktivasyon ve tek bir cihaz için geçerli. Farklı aktivasyon veya cihaz kullanımında yeni bir lisans almanız gerekebilir. Satın alımlarda Hab35 kodunu girmeyi unutmayın. 

Ödeme sayfasında VISA seçeneğini tercih ettiğiniz takdirde herhangi bir kesinti ücreti yansıtılmıyor. 

Windows 10 ve Windows 11 anahtarlarınızı aktive etmek için Ayarlar-Windows Güvenlik ve Güncelleştirme sayfasına giderek satın aldığınız kodu girebilirsiniz. 

• :D??? 20 liraya satılıyor çoğu sitede. Bu forumdan 160 lira verecek enayi çıkmaz

• i5 7600K + 16GB ram + gtx1080 li masaüstü bilgisayara (işlemciden ötürü) uygun değildir diyor. Saçmalık bence.

• Saglamlisans, yazılımburada vb. birçok sitede çok çok daha uyguna alabilirsiniz. Hem de en azından Türkçe destek alırsınız.
    Ayrıca n11,trendyol vb. sitelerde üstteki sitelerden de ucuza bulabilirsiniz.

• Xagdas kullanıcısına yanıt
    7. nesil işlemcileri desteklemiyor. En az 8. nesil olması gerekiyor diye biliyorum. Bana göre de saçma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 26 Aralık 2021; 23:46:14 >
  • dugers kullanıcısına yanıt
    Evet lisans alınacak güzel yerler var ama Keysepeti’nden uzak durun arkadaşlar. Geçenlerde oradan win11 lisansı aldım resmen kazıklandım, bide pişkin pişkin istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz diyorlar. Kulağınıza küpe olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Is yeri olanlar için mantıklı. Is yerleri denetleniyor mu tabi bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xagdas kullanıcısına yanıt
    w11 kullanmak saçmalık. W10 stabil ve sorunsuz şuan. 5950x 3090 ve 5900x 3080ti kullanıcısı olarak w11 denemiş sağlam sövmüş ve w10 dönmüş biri olarak yazıyorum.

• cactus_61 kullanıcısına yanıt

Bunu cidden dediler ise ekran görüntüleri ile birlikte ödemeyi yaptığınız bankaya ulaşın ve harcama itiraz formu oluşturun. Paranızı banka alır geri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • directx dışından MS un elinde fazla tekel malzemesi kalmadı gibi !

steam bu konuda wine türevi oluşturmadan baya bir destekçisi oldu.

şu yeni steam os 3 çıkınca arch temelli elbet bunun PC versiyonu çıkınca

işte o zaman ortada hala windows kullanan kalacak mı merak ediyorum !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 27 Aralık 2021; 6:54:27 >
  • BinarySearchTree B kullanıcısına yanıt
    Windows 10 için olanlar keyler çalışmıyor artık.

• Şimdiki crack'ler o kadar gelisti ki artik online yapiliyo.benim sahte kopya işletim sistemini bir kez tanimladim artik her formattan sonra laptop bir kere internete bağlansa,kendisi otomatikman lisansli oluyo zaten.anakart değişirse falan crack olmuyormus o zaman yeni crack yapmak gerekiyormuş

• Gecen sene 7.99 tl ye aldigim win10 pro lisansimdan 11 e saglam gecis yaptim. :)

• Daha 2 ay önce 25 tl ye aldım. Kerizmi silkiyonuz amaç ne anlamış değilim.

• Office 2021 olamaması dışında sorun yok. Zaten Office linki de çalışmıyor.

• HAHAHAHAHHAHAHAHA

• DH daha bir kaç hafta önce "bu siteler yasal değil" diye haber yapmıştı. Daha önce bu tür reklamları yayınlamasına rağmen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.