|
Bildirim
:D??? 20 liraya satılıyor çoğu sitede. Bu forumdan 160 lira verecek enayi çıkmaz
|
i5 7600K + 16GB ram + gtx1080 li masaüstü bilgisayara (işlemciden ötürü) uygun değildir diyor. Saçmalık bence.
|
Evet lisans alınacak güzel yerler var ama Keysepeti’nden uzak durun arkadaşlar. Geçenlerde oradan win11 lisansı aldım resmen kazıklandım, bide pişkin pişkin istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz diyorlar. Kulağınıza küpe olsun.
|
Bunu cidden dediler ise ekran görüntüleri ile birlikte ödemeyi yaptığınız bankaya ulaşın ve harcama itiraz formu oluşturun. Paranızı banka alır geri. |
Saglamlisans, yazılımburada vb. birçok sitede çok çok daha uyguna alabilirsiniz. Hem de en azından Türkçe destek alırsınız.
Ayrıca n11,trendyol vb. sitelerde üstteki sitelerden de ucuza bulabilirsiniz. |
DH daha bir kaç hafta önce "bu siteler yasal değil" diye haber yapmıştı. Daha önce bu tür reklamları yayınlamasına rağmen.
|
Küçük Donanımhaber’in yürek burkan dramı |
w11 kullanmak saçmalık. W10 stabil ve sorunsuz şuan. 5950x 3090 ve 5900x 3080ti kullanıcısı olarak w11 denemiş sağlam sövmüş ve w10 dönmüş biri olarak yazıyorum.
|
Gecen sene 7.99 tl ye aldigim win10 pro lisansimdan 11 e saglam gecis yaptim. :) |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 26 Aralık 2021; 23:46:14 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bunu cidden dediler ise ekran görüntüleri ile birlikte ödemeyi yaptığınız bankaya ulaşın ve harcama itiraz formu oluşturun. Paranızı banka alır geri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 27 Aralık 2021; 6:54:27 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gecen sene 7.99 tl ye aldigim win10 pro lisansimdan 11 e saglam gecis yaptim. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|