Şimdi Ara

D-SMART YENİ PAKET SİSTEMİ VE ÜCRETLER 13.01.2010 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
11.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sinema paketine yıllık 59 tl teklif aldım (sadece 3 kanal )
    aile paketi için 99,maxi paket için 149 tl istiyorlar, maxi paket için de euro futbol var fakat +18 yokmuş, +18 de eklenirse 199 tl oluyor.. full hd için istenen rakam 249 tüm ücretler de 12 taksite bölebiliyorsunuz..

19. ocaktaki yazımla o günün şartlarına göre 388 tl olan paket 149 tl ye indi. Gene de bu teklifi kabul etmedim çünkü yıl içersinde yeni paket değişikliğine gidip , parasını verip satın aldığımız kanalları kapatıp, yerine yeni pakette
    ücretli kanal koyabilirler..
  • Bende 3 yıldır aboneyim Banada maksi pakete +18 hariç 149 TL +18 dahil 175 TL fiyat verdiler Benim gönlümde HD paket olduğu için kampanya istedim Fakat hd için sıfır aboneymişim gibi işlem yapacaklarını söylediler
  • Dreambox ile tüm kanalların izlendiği doğru ise para vermek anlamsız buna bu kadara. Dreambox alıp izlemek daha mantıklı değil mi?
  • ben HD kanalları izlemek için aydan aya kampanyasına katılmayı düşünüyorum.
    HD uydu alıcı-smart paket-HD paketi alsam kanal d,star,animal planet,discovery,eurosport
    kanallarını HD izleyebiliyorum sanırım aylık 30 liraya.hesapta bir yanlışlık var mı?
    bir de ek paketlerden istediğimi istediğim zaman alıp değiştirebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

ben HD kanalları izlemek için aydan aya kampanyasına katılmayı düşünüyorum.
    HD uydu alıcı-smart paket-HD paketi alsam kanal d,star,animal planet,discovery,eurosport
    kanallarını HD izleyebiliyorum sanırım aylık 30 liraya.hesapta bir yanlışlık var mı?

Dostum hesabın doğru 30 tl aylık ücret 39.99 aktivasyon ödemen lazım. İkinci soruna gelince istediğin zaman istediğin paketi alırsın ama istediğin zaman bırakamıyorsun, çünkü 24 ay taahütlü. İstersen siteyi incele

LİNK:http://aydanaya.dsmart.com.tr/Default.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Dreambox ile tüm kanalların izlendiği doğru ise para vermek anlamsız buna bu kadara. Dreambox alıp izlemek daha mantıklı değil mi?

Arkadaşım dreambox'a ayrı, kaçak yayın yapan korsan server'a ayrı para veriyorsun zaten,,

Bu dreambox denen cihazın en adisi zaten 100 tl 'nin üstünde.. Bir de emek hırsızı korsanlar 6 ayda bir senden 100 tl server kirası alırlarsa hesap ne olur ?

100 tl cihaz 200 tl (yıllık) kira parası =300 tl 300/12 =Aylık 25 tl eder,, riskli, yasa dışı, üstelikte akıllı geçinen birini zengin ediyorsunuz..Hoş aydın doğan'ında zengin ediyoruz ama adam mecburen seve seve (!) vergisini vermek zorunda kalıyor..

Bu sistemle istediğin kanalı seçip, yasal ve daha ucuza izleyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

ben HD kanalları izlemek için aydan aya kampanyasına katılmayı düşünüyorum.

Dostum hesabın doğru 30 tl aylık ücret 39.99 aktivasyon ödemen lazım. İkinci soruna gelince istediğin zaman istediğin paketi alırsın ama istediğin zaman bırakamıyorsun, çünkü 24 ay taahütlü. İstersen siteyi incele

LİNK:http://aydanaya.dsmart.com.tr/Default.aspx

teşekkürler dostum.bu HD kanallar(eurosport-animal planet-discovery) için 1 mi 2 mi çanak olması gerekiyor.
    bir de bu kanallar türkçe mi?

• quote:

teşekkürler dostum.bu HD kanallar(eurosport-animal planet-discovery) için 1 mi 2 mi çanak olması gerekiyor.
    bir de bu kanallar türkçe mi?

Dostum eurosport benim paketimde yok ama sorduğun kanllar türkçe, ve , 1 çanak yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 9 Şubat 2010; 16:07:22 >
  • ben dijitürk kullanıyorum 11 ay daha taahhütüm var ancak national eski tadını vermiyor. alırken zaten belgesel için almıştım. arkadaşta discovery serisini gördüm ve çok hoşuma gitti. standart kanallar ve belgesel kanallarını aylık taahhüt ile 9 tl ye izleyebilirim sanırım değil mi arkadaşlar? 40 tl aktivasyon ücreti hariç tabi.
  • 2008 üyesiyim dün D smartan aradılar ve 4 ay önce önerdikleri 170 tl ye sinema kanalları +18 kanalı şimdi 79 a verdiler hemde 6 ay vade farksız +18 olmazsa 59 a sinema kanalını veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kxlylmz

ben dijitürk kullanıyorum 11 ay daha taahhütüm var ancak national eski tadını vermiyor. alırken zaten belgesel için almıştım. arkadaşta discovery serisini gördüm ve çok hoşuma gitti. standart kanallar ve belgesel kanallarını aylık taahhüt ile 9 tl ye izleyebilirim sanırım değil mi arkadaşlar? 40 tl aktivasyon ücreti hariç tabi.

Dostum belgesel kanalları ek pakette, öncelikle cihaz kiralıyacaksın en ucuzu (mödülsüz) 3 tl aylık. Sonra paketlerden birine abone olacan en ucuzu 5,99 (smart paket) sonrasında da belgesel paketini alacaksın 9 tl yani toplamda 3 + 5,99 + 9 = 17,99TL.
  • sağol dangeraus dostum, şu an zaten dijiye de 23 tl ödüyorum. ikisini ayrı ayrı ödemenin anlamı yok gibi görünüyor. sitede belgesel kanalları aylık 9 tl diyordu, ben de paket olarak sanmıştım, yanılmışım. bu işlere girmeden önce sizin gibi bilgisi olan arkadaşlardan bilgi edinmek çok faydalı oluyor, ilgilenen herkese teşekkürler
  • dostum faydalı olduysam ne mutlu bana. Bilgisi olan değilde d-smart kazıgı yiyen arkadaşlar demek daha mantıklı olurdu

Şunu unutmaki her kampanyada kenarda köşede karınca duası gibi yazılmış bir sürü bilgi vardır, dikkatlice okumamız lazım, inşallah sen kuralları okumuşsundur.

* Kutu mülkiyeti D-Smart'a aittir.
    ** Aydan Aya ödemeli modelde 24 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir.
    *** Aydan Aya ödemeli modelde taahhüt süresi sonunda sistemden ayrılınması durumunda SD cihazlar 72 , HD ve PVR cihazlar için 172 TL ek bedel ödenmesi gerekmektedir.
    **** Tüm kanallar 1 ay boyunca ücretsizdir.
    ***** Aktivasyon ücreti 39,99 TL'dir.
  • eksik olma dostum, dijitürk taahhütüm olmasa aylık 18 tl ye alırdım da daha 11 ay var. bakalım ne çıkaracaklar ileride.
  • dediğin gibi her gün yeni kampanya çıkarıyorlar, İnşallah 11 ay sonra daha avantajlı bir kampanya yaparlar sende faydalanırsın
  • Taktıralı 2 gün oldu

Discovery için bile alınır D.Smart , görüntü kalitesinde sorun yok 229 tl ye aldım 1 yıl 12 kanal hediye ( Discovery- Animal Planet - D-spor vsvsvs )

1 ay tüm kanallar açık 1 ay keyif sürelim bakalım :)

Sinema kanalları iyi gibi duruyor bu arada
  • DANGEROUS KARDEŞ
    Kutu mülkiyeti D-Smart'a aittir.
    ** Aydan Aya ödemeli modelde 24 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir.
    *** Aydan Aya ödemeli modelde taahhüt süresi sonunda sistemden ayrılınması durumunda SD cihazlar 72 , HD ve PVR cihazlar için 172 TL ek bedel ödenmesi gerekmektedir.
    **** Tüm kanallar 1 ay boyunca ücretsizdir.
    ***** Aktivasyon ücreti 39,99 TL'dir.
    DEMİŞSİN AMA CİHAZIN SENDE KALMASI İÇİN ALINAN ÜCRET BU. BEN DÜN TAKTIRDIM. İLK AY VE SON ÜÇ AY BEDAVA, KUMANDA HEDİYELİ AYRICA AİLE PAKETİ 27.99. TABİ AKTİVASYON BEDELİ ALMADILAR. KUTUYU ALDIM ÇIKTIM. 24 AY SONUNDA 19TL VERİNCE KUTUDA BENİM. DİGİ BELASINDAN KURTULDUM YA ÇOK ŞÜKÜR. MODEM BAĞLANTILI CİHAZ İÇİN DİGİ EN AZ ÜST PAKET ÜYELİĞİ İSTİYORDU. ADİLEER.
    T.C. REKABET KURUMU BAŞKANLIĞI’NIN
    4054 Sayılı REKABET HUKUKU KANUNU UYARINCA,
    AVUKATIMINDA HEM MADUR HEM ŞAHİT OLARAK TAKİPÇİSİ OLACAĞI
    Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğüne YAPACAĞIM ŞİKAYETTE
    AYNI PAKET HİZMETİNİ VE SERVİS ÜCRETİNİ FARKLI ÜYELERE FARKLI FİYATLARLA VE BU FİYATLAR ARASINDA FAHİŞ FARKLILIKLARLA VERMENİZİ ŞİKAYET EDECEĞİM.

4054 Sayılı Kanun’un Yasalaşma Serüveni
    Anayasanın 167 nci maddesi devlete; “para, kredi, sermaye, mal ve hizmet piyasalarının sağlıklı ve düzenli işlemelerini sağlayıcı ve geliştirici tedbirleri” alma; “piyasalarda fiili veya anlaşma sonucu doğacak tekelleşme ve kartelleşmeyi” önleme görev ve sorumluluğunu yüklemiştir. 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un hazırlığında rol oynayan birinci etmen bu Anayasal hükmün gereğinin yerine getirilmesidir.
    Madde 6 - Hakim Durum Kötüye Kullanması
    ....
    » Bir veya birden fazla teşebbüsün ülkenin bütününde ya da bir bölümünde bir mal veya hizmet piyasasındaki hâkim durumunu tek başına yahut başkaları ile yapacağı anlaşmalar ya da birlikte davranışlar ile kötüye kullanması hukuka aykırı ve yasaktır.
    Kötüye kullanma halleri özellikle şunlardır:
    a) Ticarî faaliyet alanına başka bir teşebbüsün girmesine doğrudan veya dolaylı olarak engel olunması ya da rakiplerin piyasadaki faaliyetlerinin zorlaştırılmasını amaçlayan eylemler,
    b) Eşit durumdaki alıcılara aynı ve eşit hak, yükümlülük ve edimler için farklı şartlar ileri sürerek, doğrudan veya dolaylı olarak ayırımcılık yapılması,
    c) Bir mal veya hizmetle birlikte, diğer mal veya hizmetin satın alınmasını veya aracı teşebbüsler durumundaki alıcıların talep ettiği bir malın veya hizmetin, diğer bir mal veya hizmetin de alıcı tarafından teşhiri şartına bağlanması ya da satın alınan bir malın belirli bir fiyatın altında satılmaması gibi tekrar satış halinde alım satım şartlarına ilişkin sınırlamalar getirilmesi,
    d) Belirli bir piyasadaki hâkimiyetin yaratmış olduğu finansal, teknolojik ve ticarî avantajlardan yararlanarak başka bir mal veya hizmet piyasasındaki rekabet koşullarını bozmayı amaçlayan eylemler,
    e) Tüketicinin zararına olarak üretimin, pazarlamanın ya da teknik gelişmenin kısıtlanması.

Madde 59 - İspat Yükü
    ....
    Zarar görenlerin, bir anlaşmanın varlığı ya da piyasada rekabetin bozulduğu izlenimi veren, özellikle piyasaların fiilen paylaşılması, uzun sayılacak bir süre piyasa fiyatında gözlenen kararlılık, fiyatın piyasada faaliyet gösteren teşebbüslerce birbirine yakın aralıklarla artırıldığı gibi kanıtları yargı organlarına sunmaları halinde, teşebbüslerin uyumlu eylem içinde bulunmadıklarını ispatlama yükü davalılara geçer.

Rekabeti sınırlayıcı anlaşma, karar ve uygulamaların varlığı her türlü delille ispatlanabilir.
    AYRICA AVUKATIM ŞUAN SÜPER PAKET + ÜCRETSİZ SERVİS + DİGİTÜRK DERGİ Yİ TAAHÜTSÜZ OLARAK ÇOK AMA ÇOK İNDİRİMLİ İZLİYOR. KENDİ ÜYELİĞİDE İSPAT
    MU.. C... İSİMLİ ÜYENİZ İSE Mega Gold paket + tum sinema salonlari + dergi + digiturk plus) = 69 Tl ÖDÜYOR ESKİ ÜYE DEMEYİN ÇÜNKÜ 5 YIL 8 AYLIK BAŞKA BİR ÜYENİZ SADECE SPOR PAKETİNE BU PARAYI ÖDÜYOR.

İSMİNİ DAVA DOSYASINDA GÖRECEĞİNİZ 11 TEMMUZ 1982 DOĞUMLU VE ANKARADA İKAMET EDEN BİR BAŞKA ÜYENİZDE SÜPER PAKETE AYLIK 40 TL ÖDÜYOR TAHAÜTSÜZ.

• @atlantis42

Dostum digiden kurtuldun doğana yakalandın. her iki platformu kullanan biri olarak fazla sevinme derim. Açıklamanda "SD cihazlar 72 , HD ve PVR cihazlar için 172 TL ek bedel ödenmesi gerekmektedir. " cümlesi için cihazın sende kalması için ödenen bedel demişsin ama 19 tl ödeyince cihaz benim olacak diyorsun.

Daha öncede bu şekilde 19tl ödeyince kutuyu satın alabildiğin kampanyaları vardı, şimdi eğer 19tl.ye kutu satın alınabiliniyorsa sd cihaz için 72 tl neden isteniyor?

Normalde 19,99 olan aile paketine neden 27,99 ödüyorsun ?

@degerbal 'a 4 ay önce 179 tl istedikleri sinema paketini şimdi +18 kanallarla beraber 79 tl.ye teklif etmişler. Şimdi artık imzan gibi olmuş digiye karşı haksız rekabet şikayetini göz önünde bulundurursak, sitesinde belirttiği fiyattan farklı uygulamalar yapan, fiyatları 2-3 ayda %80-90 oranında değiştiren bir fırmaya nasıl güveniyorsun? Nasıl bir yaman çelişki bu ?

Ben dsmart full paket üyesiyim ve euro futbol'u seyredemiyorum ama sen full paket alırsan euro futbol'u seyredeceksin bu haklı rekabetmi ?

• dangereus dostum
    Aydan Aya Ödemeli Model

Sinema
    19,99
    Aktivasyon bedeli alınmayacaktır.

Aile
    27,99

Full
    31,99

Full HD
    49,99

Sinema+Spor
    27,99

Aile+Spor
    35,99

Full+Spor
    39,99

NOT; Üyeliğini 24 ay sabit fiyat garantisi ile 24 taahhütlü başlatan aboneler 24 ay sonunda 19 lira ödeyerek kutunun mülkiyetine sahip olabilir ve cihazı FTA (sadece uydudaki şifresiz kanalları izleyebilirler) olarak kullanmaya devam edebilirler. Bu durum ilk 12 aylık taahhütünden sonra toplam abonelik süresini 24 aya tamamlayan diğer paket kullanıcıları içinde geçerlidir.

Saygılarımızla

D-Smart Müşteri İletişim Merkezi
    212 478 03 03
    212 444 55 65
    BANA BU ŞEKİLDE MAIL GELDİ BENDE KABUL ETTİM. EĞER 19.99 AİLE PAKETİ OLSAYDI O ZAMAN 24 AY SONUNDA 72 TL ÖDEYİP SAHİP OLACAKTIM. BEN 27.99 ÖDEDİĞİM İÇİN HEM AKTİVASYON ÜCRETİ ALMADILAR, HEMDE 24 AY SONUNDA 19TL ÖDEYİP KUTU SENİN OLUR DEDİLER.

• dostum paket fiyatlarını açıklamışsın ama matematiksel olarak incerlesen karda değil, zarardasın. Eski sistemden 24 ay taahüt versen

3tl cihaz bedeli 19,99 aile paketi 3 + 19,99 = 22,99 aylık ödemen olacaktı. 24 x 22,99 = 551,76 Tl. 24 ayda ödiyeceğin bedel birde kurulum var 551,76 + 39,99 = 591,75 tl. Kutuyu satın almak içinse 72 tl daha 591,75 + 72 = 663,75 2 yıl sonunda ödeyeceğin toplam para.

Şimdi ise 27,99 x 24 = 671,76 tl 24 ayda ödiyeceğin bedel kurulum ödemiyeceksin ama kutu için 19 tl daha 671,76 + 19 = 690,76 tl. Bu durumda ortalama 30 tl zarardasın. Cihaz için ekstra ücret alınacakmı ? Yazmamışsın ama ben ödenmiyecek diye hesapladım.

Bir de haksız rekabet hakkında sorduğum sorulara cevap versen daha mutlu olucam. ( Hani Digi farklı fiyat uyguluyordu yaaa, Dsmartın farkı ne ? )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.