Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (450. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.006
Cevap
104
Favori
516.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben eski iptal eden üyelerdenim d smart sevgim tuttu tekrar aldım 99 tlye full paket aldım ilk başta kurulum yapıldı ertesi gün iptal talebi gönderdim 2 yıl boyunca tüm kanallar açık 39 tlye anlaştım bedavaya geldi şuan movie türk filmleride yenileniyor

• Selamlar, TV+internet abonesiyiz. Bugün aradılar. Abonelikler konunla 12 ay olarak sınırlandırıldı dediler. 12 aylık teklif verdiler. Burada TV için 24 ay, 12+12 aylık teklifler alındığından bahsediliyor. Bu 12 ay olayı doğru mu yoksa sallıyorlar mı?

Bir de liste fiyatına çok yakın fiyat teklif ettiler. Normal gelmedi bana. Önerisi olan var mı?

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Merhaba, en son ne yaptınız? Yenilediniz mi kaça yenilediniz? Burada çoğunluk tv aboneliği hk. konuşuyor. tv+internet verisi çok az.

• gokhany G kullanıcısına yanıt

İnterneti kapattım tv ye 24 ay 54 tl ye devam dedim.Aynı tarifeye 39 tl yapan var ona göre pazarlık yapın hocam

• Yalın internet kullanan yok mu arkadaşlar ya ilk 3 ay 464 sonra 554 falan diyorlar bu kadar uçtumu fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhany G kullanıcısına yanıt
    Normalde 12 +12 ay teklif veriyorlar.Ben yilbasinda yeniledigimde oyleydi zaten son mesajlara bakarsaniz oyle teklif alanlar var.50 tl den fazla vermeyin tum kanallar acik sekilde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Bilgi, çözüm bulabilirseniz paylaşır mısınız? Ben de yalın internet kullanıyorum. M.hizmetlerinin verdiği fiyat internet sitelerindekiyle nerdeyse aynı. Ayrıca bana 12 ay üzeri teklif vermediler.

• Firmalar max 12 ay yapmış taadütü zaten. Dsmartı iptal ettim aradılar indirim teklif ettiler gene kabül etmedim çok az düştüler fiyatı zaten. Superonline geçtim. Fiyat konusunda iyice ketumlaşmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 22 Eylül 2024; 16:19:13 >
  • Merhabalar, d smart modül kullanıyorum, taahhüdüm doluyor, bu ara yapılan teklifler nasıl ? E devletden iptal talebinde bulunduğumuzda daha iyi mi teklifler geliyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jcovanni J kullanıcısına yanıt
    Evet iptal talebi sonrasi 12+12 ay ortalama 50 tl civari mega paket + min 1 yil ek paketler dahil teklif alanlar var

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi bir teklif almak için e devlet den mi iptal etmek gerekiyor, yoksa müşteri hizmetleri kanalı ile mi ?

• jcovanni J kullanıcısına yanıt
    E devletten iptal edin

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hocam. Modül üyeliğim vardı. Tüm kanallar açık ilk 12 ay 29, sonraki 12 ay 49 a anlaştım

• Taahhüt bitti,iptal talebi oluşturdum.İkna birimi aradı ilk 1 yıl 29 ikinci yıl 49 TL tüm kanallar açık teklifi yaptı.Taahhüdü 1 yıl istedim 6 ay 32 , 6 ay 52 den anlaştık.

• bende üstteki arkadaş gibi iptal biriminden ilk yıl 29 ikinci yıl 49 tüm kanallar açık şekilde anlaştım 1 sene sonra zaten 49 tl 20 tl gibi alım gücü olur normal. evdekiler ara sıra türk filmi belgesel melgesel izliyor arada go falan açıyorum idare eder. ben dsmartın online işlemlerinden fesih gönderdim 1 gün sonra aradılar e devletten yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 10 Ekim 2024; 15:54:24 >
  • Dsmart online hizmetlerden iptal talebi oluşturmuştum. 1 gün sonra aradılar ve 2 yıllık teklif sundular ama 1 yıl bütün kanallar açık olabiliyordu (ek paketler dahil). Bende bütün kanallar açık olmasını istediğim için 2 yıl değil de 1 yıl taahhüt yapmak istedim. ilk 6 ay 32 tl, ikinci 6 ay 52 tl olacak şekilde anlaştık.

• Aralık ayında bitecek olan taahhütüm için, dün DSmart uygulamasından fesih başvurusu yaptım.
    Bugün aradılar. Müşteri temsilcisi, indirimli fiyat diye 100 küsür TL fiyat verdi.
    Net olarak şunu söyledim:
    Forumlarda gördüğüm kadarı ile ilk 12 ay 39 TL İkinci 12 ay 59 TL'ye mega paket anlaşması yapan var. Aynı fiyatlarla ve ek paketlerde 24 ay olacak şekilde yaparsanız devam ederim. Yoksa Turkcell TV Plus uygulamasına da üyeyim. O uygulama DSmarttan kat kat daha üstün, sadece onunla devam ederim dedim.
    Müşteri temsilcisi biraz kem küm etti sonra tamam ama ek paketleri 24 ay bu fiyata dahil olarak tanımlamam mümkün değil ancak 12 ay hediye olarak verebilirim dedi.
    Sonuç :
    DSmart modül üyeliği Mega Paket.
    İlk 12 ay 39 TL
    İkinci 12 ay 59 TL
    İlk 12 ay ek paketler hediye. (belgeselsever, eğlencesever, sporsever)
    Kabul ettim. Tarih 28.10.2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 28 Ekim 2024; 22:29:10 >
  • Arkadaşlar modül üyeliğim var, 2 ay sonra bitecek, bende fesih başvurusu yapacağım indirim almak için. Sorum şu geri aradıklarında modül üyeliğimi ücret ödemeden dsmart kutulu şeklinde değiştirme şansım var mı, yapan oldu mu hiç?

• Bütün kanallar açık olacak şekilde ilk 6 ay 32 TL sonraki 6 ay 52 TL den anlaştım.

2 yıl taahhüt istedim ama tüm kanallar açık olacak şekilde 2 yıl taahhüt olmuyormuş.

• Modül aboneliğimiz vardı ama pek izlemediğimizden iptal başvurusu yaptım. Önce niye ediyorsunuz ya kemküm edilip 7 gün içinde iptal olur denildi. Sonraki aramada ise, 24 ay tüm kanallar açık, ilk 12 ay 29, sonraki 12 ay 49 lira denildi, kabul ettik ama ek paket kanalları açılmadı, 24 ay hediye olup olmadıklarını özellikle teyit ettirdiğim halde!

Tüpçünün ipiyle kuyuya inilmez. Mega paket dediler, online işlemlerde hoşgeldin paketi olarak gözüküyor, nasıl bu kadar rahat yalan söyleniyor?

Bunlar bizi ahmak sanıyor, ikinci kez fesih başvurusu yaptım. Bir daha bedava verseler almam.

• 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.