Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.916
Cevap
102
Favori
511.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: accountant1507

    29.01.2017 de taahhüdüm bitti 12gb limitli internet ve sinama belgesel paketine 38,50 TL ödüyordum. Limitsiz internet ve mega paket istedim 60 TL teklif ettiler çok dedim. Gittim bayiden fiyat yüksekliği nedeniyle iptal verdim. Dün akşam tv ve internet yayınımı kesmişler. Bugün tekrar teklif verin diye canlı destek hattına yazdım. Beklemedeyim 50 TL ye limitsiz internet ve mega paket verirlerse kabul edicem.

    Beyler 8 senelik 2 + 2 + 2 + 2 diye uzata uzata geldiğim üyeliğim bu ayın 23ünde son buluyor. Sizce nasıl yaklaşmalıyım. Her gün arayıp uzatalım aynı paradan falan diyorlar ben kabul etmiyorum .
  • Geçtiğimiz günlerde aboneliğim sona erdi. İptal faxını gönderdim. Bugün arandım. İlk önce full abonelik için 45 lira teklif ettiler. Kabul etmedim. Sonra 35 e indi. Onu da kabul etmedim. Ardından 25 e indi onu da kabul etmedim. En son 17 liraya kadar indi. Kullanmış olduğum çanakta problem vardı. 17 lirayı tek bir şartla kabul ederim dedim. Çanak arızasını ve kaybolan kumandamı verirseniz kabul ederim dedim. Herşeyi okeyledi. 12 aylık full paket sabit fiyat teknik servis kumanda 17 liraya kabul ettim. Siz siz olun sakın teklife hemen atlamayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana dizi sınema paketi olan üyeligime 27 tl teklif ettiler. iptal faksı çekerim uygun olursa devam ederiz olmazsa türksata devam
  • Benimde 17 sinde bitiyor aboneliğim, online işlemlerde 24 tl gözüküyor mega paket, birkez arandım hd plus kutu ve ek kanalları istedim 32 tl dediler kalsın dedim daha da aramadılar. Belgeseller iyidi. Geri dönüş yapmasalar iptal edecem herhalde cumaya kadar, faxı çekecem cuma günü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ay full paket hd dahil 15 lira dediler aylık almadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16mbps 100gb akk, sinema-dizi-spor 61 tl
  • 17 liraya kullananlar özelden üye numarası verirse iyi olur
  • Bende bir yıl uzattım. Ev telefonum var. Biten taahhüt 8 mbps 50 gb akk internet + aile paketi 46 lira. Yeni 8 mbps 100 gb akk internet + fiyata dahil aylık 2 lira karşılığı kablosuz modem + sinema dizi paketi ve 6 aylık spor paketi hediye olarak aylık toplam 52 liradan devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konifuji -- 6 Şubat 2017; 17:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konifuji kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, dsmartın 8mbps lik internetin de film izleme online oyun oynama sorunu oluyor mu ?
  • browner B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Oyun oynamadığım için birşey diyemem fakat film izlerken sorun yok 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lakers45

    Bu dsmart beni kanser edecek en sonunda...

    Ocak ayının başında ( sözleşme Şubat'ta bitiyor) aradılar işte teklifimiz size özel 35 lira dediler. Benim sözleşmem zaten 29 liraydı ( Mega Paket ekstra kanal dahil değil) Kabul etmedim, daha iyi teklifle gelin dedim. Bu vatandaşlar geliyor gidiyor 35 lira diyor. Geçen gün aradım ( sözleşme bitimine 3 gün kaldı) direk müşteri hizmetlerine;

    Kapatmak istiyorum ilgili departmana bağlayın dedim, yine yalvar yakar neyse sorununuz çözelim vs vs dediler. Hayır dedim bağlayın beni gerekli işlemler için söyleyin ne yapmam gerekiyor. İlgili departmana bağladılar, bu arada bağladıkları ise kapatmadan önceki son teklifi yapacak olan daha yetkililer...

    Sonunda 22 liraya 1 sene sözleşmeli tüm kanallar açık olarak aboneliğimi yeniledim. Foruma da bakıyordum zaten kim ne kadar teklif almış diye. Bizim sesimiz çıkmasa 35 liraya hop diye geçirecek.

    Bu arada biraz daha uğraştırıcı yol ama daha indirimlisi için direk dsmart bayisine gidin orda dilekçe doldurun, sebep olarak yüksek ücret yazın, fakslayın hemen ellerine geçer geçmez 19 liraya tüm paketler dahil sözleşme yapıyorlar haberiniz olsun.

    yukarlarda 15 tl tüm paket alanlar var. form ile uğraşmadan
  • 15 TL bana da 2 yıl taahhütlü teklif edip duruyorlar ama ben kabul etmiyorum çünkü gerek duymuyorum.
  • Merbaba,
    10 yillik Digiturk kullanicisiyim ve Dsmart'a gecmeyi dusunuyorum. Internet+TV
    Evde su anda Digiturk ve Superonline yalin internet var. Ve taahhutler 1 kac hafta icinde bitecek.
    Mega paket+ek belgesel+Internet toplam en iyi fiyat ne alabilirim? Tek fatura istiyorum ve ek bir odeme olmasini istemiyorum.
    Bilgi verirseniz sevinirim. Birde 3 ay icinde begenmez isek iade etme hakki var deniyor. dogrumudur?
    Eger alirsam ve hosuma giderse yan oda da almayi dusunebilirim.
    Oneriniz nedir?

    Selamlar
  • Iadeyi bayiden alirsan 14 gün içinde yapabilirsin telden müşteri hizmetlerinden alirsan iade Yok. Sonra ceza cikarirlar iptal edicem dersen.şk müşterilere indirim Yok. Git bayiden normal fiyatla düşük paket al. Aile gibi. 5-6 gün sonra iptal faksı cek. Cayma hakkımı kıllaniyorum de . Size dönerler sonra. Sizde paketin içeriğinin az olduğunu fiyatin yüksek oldugunu söyleyin. Baska platform var ona devam edicem ama cazip birşey söylerseniz size gecicem de. İnternette var ama size geceyim ikisini cazip birşey yapin diyin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-17TL teklif ettiler kabul etmedim diyenler ayıptır ya sinema-dizi paketi için 47TL ödüyoruz.nasıl olduğunu bari söyleyin biz de o fiyatlara alalım.5 aylık üyeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 8 Şubat 2017; 8:48:19 >
  • Modüllü üyeliğim için görüştüm iptal birimi ile ve 12 TL mega paket + 12 ay belgesel sever paketi hediye şeklinde teklif verdiler. geçen yıl 15 TL ödüyordum bu yıl 3 TL daha düşük olarak tekli vermiş oldular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 8 Şubat 2017; 12:0:36 >
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    5 aylık üyeyseniz yapacak birşey yok. bir sonraki taahhüt yenileme zamanını beklemeniz lazım. yenilemek istemiyorum kapatmak istiyorum dediğinizde fiyatta indirim yapıyorlar.
  • ben az once 12 ay taahutle tum kanallar acık 12tl anlastım.cam modul bana ait.cihaz mulkiyeti size aitse bunu belirtin ozaman fiyatı düsürüyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım da üyeliğim bittiğine paketi 27tl dediler kabul etmedim. Ocak ayından şubata tüm kanalları 1ay hediye açtılar.



    Bugün 17tl ye 1yil tüm kanallari teklif ettiler kabul ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce aradılar bugün yine aradılar 24 tl den aşağı inmiyorlar mega+go için. Ben istemiyorum dedim. Bu ayın 17 sinde bitecek aboneliğim dilekçe göndermeyi düşünüyorum cuma günü, sizce daha makul bir teklif verirler mi dersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.