Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.062
Cevap
103
Favori
521.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size katılıyorum, bunun farkındayım; adilane ücretlendirmeden kastım kim kaça kullanıyorsa, geri kalanların da o fiyata kullanabilmesi.

Tabii sinema+dizi paketi (çünkü spor paketini çıkarttım) 17 liraya anlaştım; baktığınızda, 15 liraya mega paket kullanan yanında pahalı kalıyor fakat; 42 liranın yanında iyi bir rakam. Ayrıca gerçekten bana 17 lira teklif edildikten sonra ben de çirkefleşmek istemedim; kapatmak isteseydim zaten direkt kapatırdım.

Kısacası en azından fiyatlar 20 lira ve altında şekillenebilirse daha adilane olur. Birine 45, diğerine 15 olursa bu kabul edilir olmaktan çıkar. Örneğin (hani çok da takip etmiyorum) belgesel ek paketini alan olmayınca (belki de yasal olarak boşluk gördüler yaptıkları işte, bu yüzden geri çekildiler) mega paketle birlikte sunmaya başladılar. Bu da tüketicinin istedikten sonra bu durumu şekillendirebildiğini gösteriyor.

Sizler olmasaydınız ben ve benim gibi kaç tane insan kendilerine sunulan 45 lira veya "iptal edeceğim" dediğim zaman teklif edilen 29 lirayı kabul edecekti. Siz bizimle paylaştınız, ben de elde ettiğim kazancı paylaşıyorum ki hemen herkes bu vesileyle daha adil ücretlendirme yapsın. Bakınız mesela, ben "2 yıl taahhüt olsun" istedim; müşteri temsilcisi arkadaş, daha en baştan "seneye paket fiyatı neyse ona göre değerlendiririz demiyor!... Aksine, "seneye ir kaç liralık artışla yeni teklif gelir" diyerek aslına bakarsanız kendisi rakamı oluşturuyor. Örneğin siz, önümüzdeki yıl bir anda 29 liraya çıkan paketi kabul eder misiniz?
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Beni aradıklarında direk zam yapıcaz haberiniz olsun diyorlardı.işleyişi bildiğim için önemsemiyordum.İllaki rakamı indirecekler biliyorum.yaşayarak tecrübeyle öğreniyoruz ve birbirimizle paylaşıyoruz.başka bi alternatifimiz yok çünkü.En kötü iptal eder kurtulurum.Ederi belli teklifler belli
    Edit:Şimdi baktım mega paket 69 tl.mega paket alana internet bedava diye bi taktik yapmış.acaip.herkes biliyo ki o internetin fiyatıdır pakette içindedir yani.haa şimdi gidip internet teklifi istesem çok rahat mega ile 50 55 liraya verirler.Değişik bi politikaları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 26 Mart 2016; 19:06:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle... Para kazanmaktır elbet asıl olan ancak nasıl kazanıldığı da önemli. Benim kızdığım bu.

Bir düşünelim... O gün spor kanallarını istemediğimi ancak (o zaman için) 10 lira için kapatmaya değer görmediğimi belirttikten hemen sonra "spor paket yok, 2 lira daha düşürdüm" demesi üzerine düşünelim. Demek bu adamlar da bu kanalları paket halinde alıyorlar ve bu paketlerin maliyetleri 2 liradan daha fazla değil... Kısacası sinema + dizi + spor + belgesel + yetişkin (var mı unuttuğum) 10 lira maliyet... Neyse, konuyu dağıtmayayım...

O kadar yıldır üyeyim (foruma), 2010 yılında d-smart abonesi oldum ve o günden beri bir kez dahi böyle bir fiyatlandırma olabilir mi diye aklımın ucundan geçmedi. Aksine, 2014 yılında (o zaman için 84 liraydı o paket) 42 lira ile deam edelim teklifi geldiğinde baya gururlanmıştım... Bu sayfayı görene kadar.

Tekrar tekrar teşekkür ediyorum size, yol gösterenlere, deneyimlerini paylaşanlara.
  • Mega + plus ve blue alan varmı grdüğüm kadarı ile mega 15 tl arasında plus ve blue olunca ne çıkacak fiyat !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

Mega + plus ve blue alan varmı grdüğüm kadarı ile mega 15 tl arasında plus ve blue olunca ne çıkacak fiyat !!

Hocam Blu zaten Mega Paket ile beraber bedava geliyor. Yani ben 15 TL'ye Mega Paket aldım, dolayısıyla Blu da içindeydi. Plus olayını hiç sokmadım araya 15 TL fiyat alınca ;

Bir de beyler, bu adamlar zaten bu kanallara para ödüyor. Yani sen kullan, kullanma. Adamlar ücretini ödüyor zaten. Bu sebeple öyle yada böyle 15-17 TL arasına veriyorlar bu paketleri. Yani adam için Aile Paketi vermiş, Mega Paket vermiş bir şey fark etmiyor. Bunların parasını öyle yada böyle ödüyor zaten. Ne kadar kullanıcı seyrederse, o kadar para öderiz kanala diye bir sistem yok. Önce parası ödenir, ondan sonra müşteriye satılır. Bu yüzden ne yapın, ne edin mega pakette anlaşın adamlarla. Tabir-i Caizse, adamlara giren çıkan yok. Zaten 15 TL'ye verdiği kullanıcının hıncını ayda 60 TL veren müşteriden çıkartıyor.

Bir gün herkes farkına varacak bunun, sonra zoraki fiyatları düşürmek zorunda kalacaklar. 15 TL'ye kar edebiliyorsan eğer, yok öyle milleti 60 TL'ye kazıklamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 27 Mart 2016; 2:18:12 >
  • modül abonesiyim ayın 20 sinde kapandı sinema diziye 2 kere 20 tl teklif etmişlerdi kabul etmedim.
    bugün aradılar direkt teklifleri sine dizi +12 ay mega paket hediye 15 tl oldu ek belgeselleri sordum onuda 6 ay hediye verebileceğini sçyledi. bende kabul ettim
  • Bugünde beni aradılar temmuzda taahhüt bitiyor üyeliğinizi 25 tl den devam ettirelim falan dediler bilmiyorum düşünmem lazım dedim. Üyelik mega paket HD. 15 - 18 tl aralığında izleyen arkadaşlar nasıl izliyorlar adamlar öyle bir fiyat uygulamamız yok diye diretiyorlar biraz daha ısrar etseydim kadın telefonda dövecekti beni :D
  • aydnksvl kullanıcısına yanıt
    Sizin taahhüte daha çok var hocam.Bunlar önden yoklayıcı olarak görev yapıyolar yüksek fiyattan nasıl kitleriz belki kabul eder diye.1 ay kala siz arayıp iptal birimiyle muhattap olursunuz düşük teklifi verirler o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

4 ay önce kapandı modül aboneliğim,

dün tekrar aradılar mega paket + 4 yeni belgesel kanalı varmış 15TL dediler
    iyi değil mi?

çok iyiymiş ya.. bende mi 4 ay beklesem acaba?
  • Arkadaşlar ben mega paket alana internet hediye kampanyasına abone oldum .ama buradaki fiyatları görünce biraz yüksek geldi fiyatlar .acaba 1 ay sonra fiyatın yüksek geldiğini söyleyip cezayı ödemek istediğimi belirtip iptal etmek istediğim söylesem fiyatlarda değişiklik yaparlarmı .açıkçası iptal etmeyide düşünmüyor değilim.

• Temmuz 2016 da bitiyor paket taahhüdüm. Ama bugün bitti diye aradılar.

Spor ve yetişkin hariç diger tum kanallar açık pakete 17 ödüyorum. 22 teklif ettiler. Bende temmuzda bitmiyormu dedim. Sisteme tekrar bakti. Pardon dedi.

Temmuzda tum kanallar acik hatta 4 belgesel de dahil 15 verecem bakalim. Kabul ederlerse

• admcpr kullanıcısına yanıt
    Sizinkinin içinde Net+Mega Paket var bence gerek yok
    İptal ettirmene çünkü 22TL Mega paket en az 49 TL
    En fazla 59TL net fiyatı=71-81TL arası ödeyeceksin
    Yani bana kalırsa elleme derim ama bir bildiğim
    Var diyorsan yorum yapmam

• Arkadaşlar ben simdi net+ full paket kullanıyorum ayda 93 lira veriyorum temmuzda tahaddüt bitiyor bunu 60 liraya kadar indirme şansım varmı acaba

• Zabri60 kullanıcısına yanıt
    İndirirsin.Şanslıysan 55 e bile olur.90 falan verme

• Eyvallah teşekkür ederim

• bir türlü teklif alamadım. Teklif bekleyen arkadaşlar size müşteri no'su iletsem benide teklife ekleyebilirmisiniz? Mantıken 2 abonenin üyeliği müşteri temsilcisinin daha çok işine gelir diye düşünüyorum... Benim aradığım müşteri temsilcileri hiç burunlarından kıl aldırmayanlar çıktı... Hatta az önce bir kez daha şansımı deneyeyim dedim, hanım kızımız aile paketi için 77TL fiyat verdi

not:modüllü aboney(d)im.
  • merhaba arkadaşlar
    dün taahhütüm bitti ve iptal dilekçemi bayiye teslim ettim. (kendim faks çektim bir iki kere ama şu eksik bu eksik diye kabul olmadı birtürlü)
    bugün kapatma biriminden aradılar
    niye kapatıyorsunuz dediler bende internette herkeze mega paketi 15-17 tl arasına veriyorsunuz bana 40 tl teklif ediyorsunuz dedim.
    geçen senede kapatacaktım kapatma birimi ilk 6 ay 25tl sonraki 6 ay için 15 tl diyince ok dedim kapatmadım dedim.
    tamam beyefendi sizede 15 tl den mega paketi 12 ay taahhütle verelim dediler ok dedim.
    uğraştırmadılar hiç bende şaşırdım. (uğraştırmadılar derken 1.5 aydır normal birimlerle kavga ediyorum o ayrı :) )
    3 ay da yeni belgesel kanalı varmış onu hediye ettiler.
    bu başlığı açan arkadaş büyük sevap kazanıyo saolsun varolsun :)
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Konuyu takip et hocam.Daha önceden danıştın mı bilmem ama ben hep diyorum normal birimlerle muhattap olmayın diye.Onlar caydırıcı olarak görev yapıyo pazarlık falan yapamassın.pes edip tamam kabul ediyorum demeni bekliyolar.İndirimi iptal birimi yapar direk onlarla muhattap olsun herkes

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Konuyu takip et hocam.Daha önceden danıştın mı bilmem ama ben hep diyorum normal birimlerle muhattap olmayın diye.Onlar caydırıcı olarak görev yapıyo pazarlık falan yapamassın.pes edip tamam kabul ediyorum demeni bekliyolar.İndirimi iptal birimi yapar direk onlarla muhattap olsun herkes

aynen dediğin gibi hocam
    2 senedir aynı yöntemle ucuz demiyim normal fiyata alıyorum.
    zaten kendisinede söyledim bu sefer boşa uraştırıyonuz bizide kendinizide ilk arayanlar yapsa şu indirimi sizde uraşmazsınız bizde dedim onların yetkisi yok falan dedi. yedirtebilirlerseye getirdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

bir türlü teklif alamadım. Teklif bekleyen arkadaşlar size müşteri no'su iletsem benide teklife ekleyebilirmisiniz? Mantıken 2 abonenin üyeliği müşteri temsilcisinin daha çok işine gelir diye düşünüyorum... Benim aradığım müşteri temsilcileri hiç burunlarından kıl aldırmayanlar çıktı... Hatta az önce bir kez daha şansımı deneyeyim dedim, hanım kızımız aile paketi için 77TL fiyat verdi

not:modüllü aboney(d)im.

Modül üyeliğinde farklı bir durum var mı, bilmiyorum.

Yapmanız gerekenler

#Eğer abonelik sözleşmeniz bitti ya da bitmesine yakınsa (ben bittiği günü bekledim) sizi arayan müşteri temsilcisi arkadaşa, teklifi kabul etmediğinizi, aboneliği kapatacağınızı belirtiniz ve ilgili birime bağlamasını istersiniz. Orada da bir teklif olacak illa ki (ben 42 lira ödüyorken, ilk arayanlar 45 lira teklif ederken; bu birimde 29 lira teklif edildi).

#Buradan gelen rakamı beğenmezseniz eğer, aboneliğin sonlanacağı gün gönderin bir iptal dilekçesi (fatura yüksek geliyor bahanesiyle); zaten sizi hemen ararlar. Asıl teklif o zaman gelir.

@mobilphone daha uzman bu işlerde anladığım kadarıyla, ben bu süreci bir kez yaşadım (geçen haftaydı), deneyimim bu kadar. Umarım faydası olur.
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.