Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.916
Cevap
102
Favori
511.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beni de son bir ayda üç kez aradılar. Eski süper paket için 22 tl fiyat verdiler üzünde de. Tamam sonuçta o parayı çok almak isteyecek ben de az vermek isteyeceğim bunda sıkıntı yok ama benim canımı sıkan görevlinin sanki kendilerine mecburmuşuz gibi konuşması yani benim için fiyatı olabildiğince düşürüyormuş eğer kabul etmezsem zamlı tarifeden devam edecekmiş adamların aklında iptal edeceğimiz gibi bir durum söz konusu değil bu ne özgüvendir yarabbi. En son hayatım buna bağlı değil olursa olur dedim. Sinir bozucu. Sonuna kadar direnin ben bekliyorum olmazsa iptal edeceğim. Tv için de 30 tl veremem vallahi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarılarda göreceğiniz üzere kesin kararlıydım kapatmaya. Aradım ve taahhüdümün bittiğini artık iptal etmek için ne yapmam gerektiğini sordum. Bayiye gidin dilekçe verin dedi tamam teşekkürler dedim kapatırken sizi yetkiliye aktarıyorum lütfen onunla da paylaşın dedi peki dedim. Yetkili neden kapatmak istediğimi sordu. Pahalı geliyor ve ayrıca çoğu insana çok güzel fiyatlardan aynı paketleri kullandırıyosunuz internette görüyorum ben salak mıyım dedim. Peki ozaman size 22 liraya aynı pakedi verelim dedi ikna olur gibi oldum bir çok soru sordum ama sonunda tekrar pahalı geldiğini ve istemediğimi söyleyip dilekçeyi bayiye vermemin yeterli olup olmadığını sordum. Adresimi istedi kararlılıkla söylerken size son teklif yapacağım ozaman dedi ve 17 liraya mega paket teklifi verdi. Şimdi oldu dedim :) Daha önce de yazdığım gibi kalitesinden oldukça memnunum dsmart'ın ancak gerçekten fiyatları fahiş kalıyordu. Bu fiyata mega paket demek harika demek. Olan filbox'a verdiğim paraya oldu ama arada sırada onu da izliyorum film kanalları güzel :)
  • Paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Eğer buraya girmeseydim, bana teklif edilen 45 lirayı kabul edecektim.

    Bugün üyeliğimin son günü ve bu günü bekledim, sabah 6'da iptal dilekçesi gönderdim. Bir aradılar kampanya bilgilendirmesi için. Akşam oldu, eve geldim ve ben aradım. Dilekçemin ulaşıp-ulaşmadığını sordum, beni bir başka birime bağladılar.

    Durumu anlattım, biraz bekledikten sonra tekrar dönüş yaptı ve sinema-dizi-spor paketi için 29 lira! teklif edildi. Kabul etmedim, bana 15 lira kullanan müşterilerin cihaz mülkiyetlerinin kendisine ait olduğundan dolayı 12 lira bedel ödemediklerini, benim cihazımın mülkiyetinin d-smarta ait olduğundan dolayı bu bedelle birlikte toplam 29 liraya geldiğini söyledi müşteri temsilcisi arkadaş.

    Güler misin, ağlar mısın? Konu uzun, sonuç olarak biraz sonra şikayetimi ileteceğim, ya 15 lira olacak ya da d-smart devri kapanacak.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Güzel sallamış.çoğumuzun uydu mülkiyeti kendimizde değil.iptal edince vericez makinaları geri.Kafalarına göre laf çeviriyolar işte.Burayı okuyup bilgilenen işi öğreniyo.peki hiç bilmeyenler.Paşa paşa ödüyolardır yazık günah.Bunlara 30 lira bile fazla 40 45 uçuk komik bi rakam.Zaten 50 55 liraya internetle birlikte tv olarak anlaşılabiliyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlerin sayesinde be güzel kardeşim, yukarıda da dediğim gibi, sizler olmasanız, "bana indirimli, hem blu var (kullanmayacağız ama hediye ya), mega pakette de 6 ay hediye" deyip atlardım.

    Gerçi buradaki fiyatlara bakınca kullandığım sinema, dizi, spor içn 15 lira dahi fazla ama dürüst olayım 10 lira demeye utandım. Kabul etmedi, ben de 29'u kabul etmedim. Sonra arayabilirler dedi (BTK'ya şikayetimi ileteceğim dedim) arayan arkadaşlar olabilir deyince. Uğraşamayacağımı söyledim ki vaktim yok böyle kedi-fare oyunları oynamaya.

    BTK üzerinden şikayetimi ilettim; 6 yıldır ne dedilerse ödedim, gık demedim ben, kendimde kaybedecek bir şey görmüyorum. Mal onlarınsa, para benim sonuçta.

    Tekrar teşekkür ederim sizlere.
  • Evet arkadaşlar bugün arandım. Ben aslında dünden kararlıydım kapatmaya, çünkü son sözümü söyledim, 15 lira dahi olsa kabul etmeyeceğim demiştim.

    Öğlen 13.30 gibi aradılar; kısa bir görüşme yaptık; kusuruma bakmayın lütfen ama vallahi ben utandım ısrar etmeye. Sonuçta, benim bakış açım "konuştuğum kişi orada maaşla çalışan, evine ekmek götürmeye çalışan ve ekmek davasında olan birisi..." Hatta bir aramışlar, ben aradım bu hangi numara diye, direkt bağlandım, oradaki müşteri temsilcisi arkadaşa, yüksek tonda "ben kampanmaya, mampanya istemiyorum, aramayın beni" diye, çıkıştım. 10 dakika geçmeden yeniden arandım.

    Uzattım, kusura bakmayın, spor paketi kaldırttım zaten istemiyorum, 17 liraya tamam dedim. Evet, özellikle mega paket kullanıcılarının ödediği ücretin yanında benim ödediğim pahalı kalıyor ancak yukarıda da dediğim gibi ben utandım açıkçası...

    Kısacası, bastırınca oluyor, BTK üzerinden şikayetimi ilettim, kendimde bugün fax gönderdim, 10 dakika sonra aradılar.
  • Yeni abone olmak isteyenler nasil bir yol izleyebilir arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HRMNKY

    Yeni abone olmak isteyenler nasil bir yol izleyebilir arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

    Cevapsız kalmasın diye yazıyorum, bildiğimden sevgili kardeşim. Belki, fiyat araştırması yapıyorum diyerek mesaj bırakılabilir veya telefon açabilirsiniz. Ben de nasıl iştir anlamadım; arayan kendinden önce görüştüğüm müşteri temsilcisinin yetkilerinin az olduğunu belirtiyor, iptal birimindeki kendinde öncekini "az yetkili" olarak itham ediyor; ondan sonra arayan bir öncekini... HAni telefon açsanız sanırım en yetkisiz yetkili müşteri temsilcisiyle görüşmek durumunda kalabilirsiniz. Veya, 1 yıl sözleşme yapıp, katlanıp, 2. yılda indirim isteme şansınız olsun.
  • Defalarca aranıp indirip koparanlara imreniyoruz doğrusu. Modül olmadığından mıdır acaba? Bugün taahhütün son günü yaklaşık 2 aydır toplam 6-7 kez arandım. Sinema-dizi-belgesel-spor için 30 liradan bir kuruş düşmediler. İptal etmeye karar verdim artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook üzerinden iptal için arkadaşları yönlendirin demiştim ve dün aradılar. Şu anda sinema dizi paketine Ocak ayında 36 lira, mart ayı ile 41 lira fiyat çıkartmışlardı. Buradaki rakamları söyleyince yok olmaz onlar 8 yıl kullananlar, onlara kampanyamız var evet dedi. Bende 2012 üyesi de var 2014 üyesi de var dedim isterseniz size onlarca örnek gösteririm dedim. Yok onlara özel kampanya vardır dedi. Ben anlamıyorum bende 6 yıldır üyenizim dedim. Neyse en sonunda peki size taban fiyat 19 liraya 12 aylık taahhütlü fiyat vereyim dedi. Bende hayır yüksek dedim biraz laf salatası yapıp, en sonunda 17 liraya indi. Bu adam daha inmezdi ama diğerleriyle uğraşmamak için kabul ettim. Ondan sonra ilk bir iki ay devletin aldığı damga vergisi ücreti kesilebilir dedi. Ona da itiraz ettim ben yeni üyeniz değilim öyle bir şey olmaz dedim. Hemen bakıp size net olarak döneyim dedi bir iki kelime sonra tamam baktım kesin olarak yansımayacak dedi. Yani yem atıyor nereden üç beş kuruş kopartırız diye bakıyorlar. Bu kadar kötü bir politika olamaz. 41 liralık paketi 17 liraya veriyorlar bu kadar olur yani. Sonra da 41 liralık fatura için itiraz oluşturdum. Akşam aradılar karşımdaki zeki(!) arkadaşa durumu bir türlü anlatamadım en sonunda sesimi yükseltince tamam efendim 5 lirayı faturanızdan düşeceğiz dedi. Seneye daha ısrarcı olacağım. Senelik bakıldığında 41*12=492TL şimdi 17*12=204TL aradaki farka bakın! Bu durumu da her yerde dile getireceğim. Buradaki arkadaşlara teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Bende sizin durumunuzdaydım hatta daha kötüydüm. En son güncel olarak 41 lira fiyat çıkartmışlardı. Facebook üzerinden iptal için gerekli yetkilinin aramasını istiyorum deyin. Arıyorlar, aradıklarında buradaki rakamları söyleyin , eğer aynı rakamları vermiyorsanız bu durumu şikayet edeceğim ve iptal edeceğim de. Zaten hemen yan çiziyorlar yukarıda yazdığım gibi bana ilk önce 19tl daha sonra 17tl dediler. Aynı rakamı size de verecekler. Israrcı olun tamam kapatıyoruz deseler bile tamam deyin kesinlikle sizi tekrar arıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay 1 ay önceden arayanlar sizi yoklamak için arıyo arkadaşlar.belki devam ettiririm yüksek fiyattan umuduyla bi yoklama çekiyolar.kimse direk sizi arayıp 15 17 lira teklif etmez.taahhüt bitimine yakın en kestirme yol yukardaki arkadaşın da dediği gibi facebooktan ulaşmak.Bana iptal birimini bağlayın taahhütüm bitiyo iptal ettiricem deyin bu kadar.direk ararlar.hiç diğer birimlerle uğraşmazsınız.Aradıklarında siz iptal birimimisiniz diye sorabilirsiniz zaten.Değilse direk kapatın diğerleri fiyat inmez fiyatı indirecek olan bunlar.sonra kafanıza göre pazarlık yapabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Aradılar 19 lira teklif ettiler ve kabul ettim. Btk şikayeti işe yarıyormuş tavsiye edilir. Ayrıca durumum kutuyu götürmeye müsait değil. Bu da etkili oldu ama modül olmamasına rağmen fiyat iyi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta dilekçe yolladım. 2-3 güne arayıp yeni teklif yaparlar, kabul etmezseniz bir hafta içinde üyeliğiniz iptal olur dediler. 1 haftadır ne teklif yapan var, ne de cihazı teslim edin diyen. Abonelikleri de dondurmuşlar, evde ne TV var ne de internet. Bunlar tam olarak sonlandırmadığı için yenilerini de bağlatamıyorum. Keşke BTK'dan yapsaydım ben de...
  • williamwallace88 W kullanıcısına yanıt
    Bence siz arayın veya cihazı bayiye götürün. Her an 400 küsür lira fatura çıkarabilirler cihaz bedeli diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen kapatıp cihazları teslim ettikten sonra da arıyorlar mı teklif için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nautilus-

    Bence siz arayın veya cihazı bayiye götürün. Her an 400 küsür lira fatura çıkarabilirler cihaz bedeli diye.

    bugün mesaj geldi cihazı 7 gün içinde teslim edin diye. Hiç yeni teklif sunmadan kapadılar. Zaten iptal edecektim de merak ediyordum kaç liraya inerler diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: williamwallace88

    bugün mesaj geldi cihazı 7 gün içinde teslim edin diye. Hiç yeni teklif sunmadan kapadılar. Zaten iptal edecektim de merak ediyordum kaç liraya inerler diye

    Sevgili kardeşim, olmuş bitmiş artık ama size yaşadığım süreci anlatayım.

    Son güne kadar bekledim (22 Mart), o gün bilgisayarda hazırladığım iptal dilekçesi forumunu gönderdim. Akşam da aradım, müşteri hizmetlerine bağlandım ve oradan da müşteri temsilcisine, iptal birimine bağlamalarını istedim.

    Oradaki arkadaşla görüştük, dilekçeden bahsettim ve sistemde başvurumu gördüğünü söyledi. Neden kapatmak istediğimi sordu "ücreti yüksek geliyor" diyerek başladım ve forumlarda karşılaştığım örnekler olduğunu belirttim. Biraz bekletti ve 29 lira teklif ile döndü. Kabul etmedim. Ardından BTK' ya girip, "ücret yüksek geldiği için kapatmak istediğimi ancak kendilerine dilekçe göndermeme rağmen fax ile başvurumu istediklerini" belirttiğim.

    23 martta bilgisayarda hazırladığım iptal dilekçesini kırtasiyeden çıkartıp, faxladım. 10 dakika sonra arandım, görüşütüğümüz arkadaşa da ücretin yüksek geldiğini belirttim. Sonuç: Bu rakam 15 liranın da altına düşebilirdi ancak ben 17 lira teklifine karşılık utandığım için daha aşağısını teklif etmedim.

    Kısacası; iki seçenek var sizin durumunuz için ya siz ücretten yana dertli olduğunuzu anlatmadınız dilekçenizde ya da dilekçeyi yazarken direkt olarak "aboneliğimin sonlandırılmasını" istiyorum demiş olabilirsiniz.

    Ve umarım bu paylaşımlar, bir başka yerde, bir başkasına fayda sağlar. Ben firmanın kazancı ile ilgili yorum yapmak istemiyorum, tek söyleyebileceğim (müşteri temsilcisi arkadaşlara da söylediğim gibi) adaletli bir ücretlendirme istiyorum. Bu paylaşımında amacı bu adaletli ücretlendirme için insanları bilgi sahibi yapmak.
  • Arkadaşlar daha yeni 15 TL'ye Mega Paket anlaştım, 4 tane belgesel kanalı verilmeyecekti. Ancak onları da açmışlar. 15 TL - 18 TL arası verirlerse kabul edin. Mega Paketten bahsediyorum. Yoksa kapattıracağım deyin, elbet kabul edecekler.
  • aalpan A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu son paragrafınıza istinaden birşey söyleyeyim hepimiz adil ücretlendirme isteriz muhakkak hatta buraları okuyamayanların 40 45 liradan o paketleri aldığını biliyorum ve üzülüyorum ancak, eğer adil bir sistem tarife olsa biz bu fiyatları çok ararız.sitedeki fiyatlandırmaya bakın komedi.bu adaletsiz satış biyandan zararlı bi yandan yararlı.mesela sadece internet hizmetini pazarlıkla 35 liraya alan var.kim kime verir bu fiyatları.digitürkünde pazarlık mantığı var ama çetrefilli yollardan yinede istediği fiyat aralğında bizi kekliyor ve fiyatları aşırı.bence dsmart şuan en iyi fiyatlandırma yapan sistem.tabiki mevcut üyelere.yeni üyeleri her türlü söğüşlediği kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.