Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
15
Favori
135.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enginar35

Bir şey daha sormak istiyorum kutu saati göstermiyor ve her açışımda yazılım güncelliyor.Ne yapmam lazım.Yardımınız için teşekkürler

Cihazı fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Cihazı fişten çekip, çanak antenden gelen kabloyu çıkarın. Daha sonra fişe takın. Ancak çanak antenden gelen kabloyu takmayın. Cihaz açılsın. Açıldıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüş yapın. Fabrika ayarlarına dönmek için Menü>Ayarlar>Sistem Ayarları>Fabrika Ayarları ekranından yapabilirsiniz. Fabrika ayarlarına döndükten sonra cihazı fişten çıkarmanızı isteyecek.

Cihazı fişten tekrar çıkaralım. Çanak antenden gelen kabloyu takalım. Cihazı tekrar fişe takalım. Cihaz başlatıldığında karşınıza kurulum ekranı gelecektir. Bu kurulum ekranını istediğiniz kişiselleştirmelerle ilerletin. Eğer kurulum esnasında herhangi bir problem olursa problem yaşadığınız noktayı belirtirseniz buna göre tekrar bir kaç kontrol yaparız. Zaten kurulum esnasında problem olmazsa cihaz açılır ve kanalları izlemeye devam edersiniz.

• Çıldırmak üzereyim bugün yine Dsmartı aradım bana cihazımın hd plus olmadığını söylüyorlar.İki senedir hayal gördüm heralde..İki gün önce arıyorlar cihaz numaralarını veriyorum kayıt edeceğiz diyorlar..Bugün cihazınız kayıt özelliği yok diyorlar..Bugün şikayette bulunacağım..Bu kadara ciddiyetsiz davranılması hiç doğru değil..
  • modül giriş paketi üyeliğim var. filmlerde ingilizce altyazı yok. eskiden sd aile paketim vardı uydu alıcılı, onda ingilizce altyazı vardı.modülde ise yok. neden acaba?sadece türkçe altyazı seçeneği var.

Çıldırmak üzereyim bugün yine Dsmartı aradım bana cihazımın hd plus olmadığını söylüyorlar.İki senedir hayal gördüm heralde..İki gün önce arıyorlar cihaz numaralarını veriyorum kayıt edeceğiz diyorlar..Bugün cihazınız kayıt özelliği yok diyorlar..Bugün şikayette bulunacağım..Bu kadara ciddiyetsiz davranılması hiç doğru değil..

Tüketici hakem heyetine başvurun isterseniz.

quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

modül giriş paketi üyeliğim var. filmlerde ingilizce altyazı yok. eskiden sd aile paketim vardı uydu alıcılı, onda ingilizce altyazı vardı.modülde ise yok. neden acaba?sadece türkçe altyazı seçeneği var.

Modüllerde altyazı seçenekleri TV'den ayarlanır, TV yazılımıyla ilgili bir problem olabilir.

• Orijinalden alıntı: bc_

Çıldırmak üzereyim bugün yine Dsmartı aradım bana cihazımın hd plus olmadığını söylüyorlar.İki senedir hayal gördüm heralde..İki gün önce arıyorlar cihaz numaralarını veriyorum kayıt edeceğiz diyorlar..Bugün cihazınız kayıt özelliği yok diyorlar..Bugün şikayette bulunacağım..Bu kadara ciddiyetsiz davranılması hiç doğru değil..

Sizin tavsiyeniz üzerine BTK şikayette bulundum..Bugün de Tüketici Haklarına şikayette bulunacağım..İlginiz ve yardımlarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginar35 -- 24 Ocak 2014; 12:15:18 >
    Garip bir sorunum var başına gelen oldumu öğrenmek için yazıyorum. HD pace cihaz kullanıyoruz ve full aboneliğimiz var hd action ve premium kanal grubu gece 23 yada 24 kadar kanal yok uyarılarını veriyor ve çalışmıyor. hakikaten göstergelerde yeşil ışık sıfırdan kıpırdamıyor. Fakat saat 2400den sonra kanallar gayet aktif çalışıyor sabah aynı durum tekrar ediyorç bu konudan çok anlayan birisi değilm. daha önce 30 lira bastırıp ince ayar bir kaç kez yaptırdım ama kısa süre sonra aynı duruma geri döndük. şimdi blokta 14 daireyiz ve dsmart kullnana en az 3 kişiyiz. bu alet diğer dairelerin de tv yi aktif kullandığı saattlerde böyle bir kitlenme sorunumu yaşıyor bir çakışma sorunumu var. diğer kanallarda sorun yok yardımınız için şimdiden teşekkürler.
    İstanbul,Lefkoşa,Paris,Barcelona, Oslo,Stockholm,Amsterdam,Roma,Floransa, Brüksel,Brugge,Moskova,Budapeşte,Viyana,Prag,Lizbon, Riga, New York, Orlando, Kopenhag, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Chicago, Washington DC, Munih, Zurih, luzern, Cenevre, Lyon, Singapore, Bali. Bangkok,Siemrap, Philadelphia,Atlantic city
  • Garip bir sorunum var başına gelen oldu mu öğrenmek için yazıyorum. HD pace cihaz kullanıyoruz ve full aboneliğimiz var hd action ve premium kanal grubu gece 23 yada 24 kadar kanal yok uyarılarını veriyor ve çalışmıyor. hakikaten göstergelerde yeşil ışık sıfırdan kıpırdamıyor. Fakat saat 2400den sonra kanallar gayet aktif çalışıyor sabah aynı durum tekrar ediyorç bu konudan çok anlayan birisi değilm. daha önce 30 lira bastırıp ince ayar bir kaç kez yaptırdım ama kısa süre sonra aynı duruma geri döndük. şimdi blokta 14 daireyiz ve dsmart kullnana en az 3 kişiyiz. bu alet diğer dairelerin de tv yi aktif kullandığı saattlerde böyle bir kitlenme sorunumu yaşıyor bir çakışma sorunumu var. diğer kanallarda sorun yok yardımınız için şimdiden teşekkürler.
    İstanbul,Lefkoşa,Paris,Barcelona, Oslo,Stockholm,Amsterdam,Roma,Floransa, Brüksel,Brugge,Moskova,Budapeşte,Viyana,Prag,Lizbon, Riga, New York, Orlando, Kopenhag, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Boston, Chicago, Washington DC, Munih, Zurih, luzern, Cenevre, Lyon, Singapore, Bali. Bangkok,Siemrap, Philadelphia,Atlantic city
  • d smart humax 2002 s cihazı kartsız olarak normal uydu alıcısı olarak kullanılabilirmi?
    yazılımı değiştirilebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derici38 -- 24 Ocak 2014; 22:34:20 >

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

modül giriş paketi üyeliğim var. filmlerde ingilizce altyazı yok. eskiden sd aile paketim vardı uydu alıcılı, onda ingilizce altyazı vardı.modülde ise yok. neden acaba?sadece türkçe altyazı seçeneği var.

Modüllerde altyazı seçenekleri TV'den ayarlanır, TV yazılımıyla ilgili bir problem olabilir.

Ama türkçe altyazıyı ayarlayabiliyorum, yada hotbird deki bazı yabancı film kanallarında ingilizce altyazıyı ayarlayabiliyorum yada fransızca yada italyanca. ancak dsmart kanallarında türkçeden başka altyazı seçeneği çıkmıyor.

• cumhur45 kullanıcısına yanıt
    tvin ne marka bilmiyorum ama bendede aynı philips tv alt yazı sadece Türkçe modüldenmi tvdenmi çözemedim ama modüldende olabilir çünkü uydu cihazlı diğer d smartta var İngilizce yazı tvde sadece dili İngilizce yapılıyor
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Bugün, tvyi açınca lütfen kartınızı yerleştrin (1) hatası çıktı.Kartı hiç çıkartmamıştım tabi.Çözümü var mıdır?Cihaz next ye-9500xcis

Orijinalden alıntı: mito1172

tvin ne marka bilmiyorum ama bendede aynı philips tv alt yazı sadece Türkçe modüldenmi tvdenmi çözemedim ama modüldende olabilir çünkü uydu cihazlı diğer d smartta var İngilizce yazı tvde sadece dili İngilizce yapılıyor

Aynen, eskiden uydulu dsmartta bu sorun yoktu. ingilizce altyazı seçeneği mevcuttu. fakat modülde yok. tv lg.

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
     D-smart Teknik Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nmQ -- 29 Ocak 2014; 12:13:36 >

• Humax Easy Digital HBR-2002S Uydu Alıcısı şu ana kadar D-SMART' ın yaptıgı en iyi iş olmuş süper bi cihaz kesinlikle tavsiye ederim tv görsel teması, HD yayın kalitesi kesinlikle mükemmel heleki AKILLI kumandası SÜPER ötesi kesinlikle, d-smart kedi olalı bi fare tutmuş :) ama şu kumandanın kullanımınıda koysaymış kullanma kitapcıgına bukadar zorlanmazdım... tv kumandasını bu kumandaya nasıl tanımlıycam hala bunu cözemedim :(
    yardımcı olacak arkdaşlardan tavsiyeler bekliyorum...
  • Selam arkadaslar goldmaster dsmart hd kutusuna sahibim cken kanallar nba tv smart spor falan bır cekıyor bır cekmıyor dune kadar böyle bırsey yoktu yağmur yağdı dun fecı halde elektrık falan gıttı ve bu duruma geldı 1 saat cekmıyo 10 ceıkıyo gene gıdıyo herseyı denedım acıp kapama falan ne yapmam gerekıyo ayrıca yayın durumu kilitli diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35C6C7462 -- 29 Ocak 2014; 22:03:49 >

Orijinalden alıntı: nmQ

Humax Easy Digital HBR-2002S Uydu Alıcısı şu ana kadar D-SMART' ın yaptıgı en iyi iş olmuş süper bi cihaz kesinlikle tavsiye ederim tv görsel teması, HD yayın kalitesi kesinlikle mükemmel heleki AKILLI kumandası SÜPER ötesi kesinlikle, d-smart kedi olalı bi fare tutmuş :) ama şu kumandanın kullanımınıda koysaymış kullanma kitapcıgına bukadar zorlanmazdım... tv kumandasını bu kumandaya nasıl tanımlıycam hala bunu cözemedim :(
    yardımcı olacak arkdaşlardan tavsiyeler bekliyorum...

Dsmart kumandasının en üstündeki TV tuşuna basalım. Kırmızı olarak yanıp sönecektir. Daha sonra kumandada alt kısımda bulunan kırmızı ve mavi renkli tuşlara aynı anda 3 saniye boyunca basılı tutalım. TV tuşu 2 kez yanıp sönecektir. Kumanda kodunuzu tuşlayın ve OK tuşuna basın. Kumandanızı tanımlamış olursunuz.

NOT: Tv kumandası D-smart'a ayarlanmaz ama D-smart kumandanızı TV'ye ayarlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thespell

Bugün, tvyi açınca lütfen kartınızı yerleştrin (1) hatası çıktı.Kartı hiç çıkartmamıştım tabi.Çözümü var mıdır?Cihaz next ye-9500xcis

Kartı çıkarıp çipli kısmını kuru bezle silip tekrar takın. Problem giderilecektir.

Orijinalden alıntı: nas35

Selam arkadaslar goldmaster dsmart hd kutusuna sahibim cken kanallar nba tv smart spor falan bır cekıyor bır cekmıyor dune kadar böyle bırsey yoktu yağmur yağdı dun fecı halde elektrık falan gıttı ve bu duruma geldı 1 saat cekmıyo 10 ceıkıyo gene gıdıyo herseyı denedım acıp kapama falan ne yapmam gerekıyo ayrıca yayın durumu kilitli diyor

Sorununuz çanak anten kaynaklıdır. Çanak antene ayar gerekir. Uydu işleriyle ilgili teknik servisten yardım alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: onr777

Next ye 8800 mega paket (sd) dsmart kullanıcısıyım,
    Sinema kanallarında altyazı seçeneğini aktif ettiğimde senkron ve atlama sıkıntıları yaşıyorum herhangi bir çözümü var mı ?

Teşekkürler

Senkron - Atlama sıkıntılarının farklı çözümü olabilir. Öncelikle cihazı fişten çıkarın, bi süre bekleyin. 1-2dk sonra tekrar takın. Tekrar cihaz açıldığında problem giderilmiş mi bunu kontrol edin. Sorun giderilmezse cihazda yazılım güncellemesi çözüm olabilir.

Cihazı fişten çıkarıp takın. Cihazın ön panelinde 3 ışık yanıp söndükten hemen sonra kumandadan geri geri 2485'i tuşlayın. Yazılım güncelleme başlar.

Sorun hala giderilmezse cihaza gelen sinyal düşük seviyededir bu da altyazının geç gelmesi veya sesle görüntünün kayması gibi problemleri meydana getirir. Bunun çözümü ise çanak anten kontrolüdür.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.