Şimdi Ara

D Smart tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 yada 42 inç full hd led tv ile birlikte digiturk yada d smart almayı düşünüyorum.. digiturk ün kanalları daha iyiymiş özellikle national georaphic fakat d smartta da ş.ligi maçları ve avrupa kupası maçları vr... ( nerde o günler eskiden star tv de izlerdik haftada iki maçı )

sahibinden sitesinde 2008 de üye olan biri 400 liraya "Next 15000-D HD Receiver D-SMART " satıyor.. bu fiyata uydu alıcısı benim olacak.. ayrıca d smarttın ilk abonelere ücretsiz kanal vermiş ömür boyu ATV HD, TRT HD TRT 1 HD VE A HABER HD 1-moviesmart2- dizismart3- fx tv 4-yeşilçam smart 5-max smart 6-discovery 7-discory world 8-discovery science 9-animal planet 10-travel&living 11-da vinci learning 12-smartspor 14-eurosport 15-SMART çocuk 16-nickelodeon 17-kidsco 18-luli/bebeğim tv 19-fashion tv 20-dream tv 21-dreamtürk 22-cnn international

yazdığım kanallar hepsi giriş paketinde vr oda aylık 15 lira fakat ben bedava izlicem sadece giriş paketindeki bazı hd kanallar olmayacak... bide arkadaş maxi paketi aylık 22 liradan teklif etmişler hiç bi paket olmazsam da yazdığım kanalları ücretsiz izleyecem..

sonuç itibariyle sahibinden deki d smartı yada yeni bi d smart almaya değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

40 yada 42 inç full hd led tv ile birlikte digiturk yada d smart almayı düşünüyorum.. digiturk ün kanalları daha iyiymiş özellikle national georaphic fakat d smartta da ş.ligi maçları ve avrupa kupası maçları vr... ( nerde o günler eskiden star tv de izlerdik haftada iki maçı )

sahibinden sitesinde 2008 de üye olan biri 400 liraya "Next 15000-D HD Receiver D-SMART " satıyor.. bu fiyata uydu alıcısı benim olacak.. ayrıca d smarttın ilk abonelere ücretsiz kanal vermiş ömür boyu ATV HD, TRT HD TRT 1 HD VE A HABER HD 1-moviesmart2- dizismart3- fx tv 4-yeşilçam smart 5-max smart 6-discovery 7-discory world 8-discovery science 9-animal planet 10-travel&living 11-da vinci learning 12-smartspor 14-eurosport 15-SMART çocuk 16-nickelodeon 17-kidsco 18-luli/bebeğim tv 19-fashion tv 20-dream tv 21-dreamtürk 22-cnn international

yazdığım kanallar hepsi giriş paketinde vr oda aylık 15 lira fakat ben bedava izlicem sadece giriş paketindeki bazı hd kanallar olmayacak... bide arkadaş maxi paketi aylık 22 liradan teklif etmişler hiç bi paket olmazsam da yazdığım kanalları ücretsiz izleyecem..

sonuç itibariyle sahibinden deki d smartı yada yeni bi d smart almaya değer mi

arkadaşım...digitürk şebekesi,d-smart platformundan daha kaliteli yayın yapıyor...

• bi konuda arkadaşlar 538 liraya 3 taksit full paket almış hd uydu alıcı ile birlikte ama fiyatlara baktım maxi 539 full 739 lira
  • dsmart alcaksan eğer maxi paket al yeter
  • Eğer LİG TV için almıyorsan Dsmart al bence. 3 taksit aktivasyon dahil 538TL e 2 senelik FULL HD paket alabilirsin 2 sene sonunda kullanım hakkını sana bırakıyor receiverın gerçi Dsmart olmadan receiver bi işe yaramaz da atv trt hariç Hd kanallar kapanmış oluyor. Yok ben ayda 60 TL vermeye gücüm yetiyor diyorsan Digiturk al bütün kanallar açık.
  • Ne istediğine bağlı.Digiturk'te daha çok futbol var ve Beko Basketbol Ligi var.D-Smart'ta ise voleyboldan basketbola futboldan motor sporlarına kadar yayın var.Ben futbol manyağıyım ligimizdeki çoğu maçı izlerim diyorsanız D-Smart sizi tatmin etmez.Ama diğer sporlar ilginizi çekerse D-Smart alın.Bu arada ben eski üyeyim diye Maxi Paket'i 22 TL'ye izliyorum size teklif edildiği gibi gayet memnunum.Ben hem D-Smart hem Digiturk'teki lig maçlarını izlemek istediğimden Digiturk Web TV'den STSL'yi satın aldım ayda 20 TL'ye.Ayda yaklaşık 45 TL'ye her türlü şeyi izliyorum
  • bende öle bişi yapmak isterdim ama bütçem yetmez o kadarına... hem süperlig hemde ş.ligi ve avrupa kupası maçları hepsi farklı platformda anlaşmışlar sanki bunlara inat hiç birini almayacaksın her şey para olmuş artık iki maç keyfimiz vrdı oda kalmadı yakında ntv de ispanya ligini şifreli yaparsa şaşırmamalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fudbol keyfimiz kısıtlanıyor beeeee
  • su ıtalyayı alması lazım yoksa bıtınce seneye istemesemde digiturk e gecerım,ben sd olarak ızlıyorum aylık maxı paketımı nısan ayında 18 tl ye yenıledım parasını da hacıyatmazla iddaa dan cıkartıyorum zaten bıraz daha birikim yaparsam vede hala italyayı almazlarsa ciddi ciddi geçerim lig tv ye d smart su an sadece samp + uefa lıgını verıyor o maclarda aydan aya zaten 5 mac yayınlıyorlar bızım takımların macları zaten şifresiz 3 kurus fazla verırım dıgıturkden barı 3 lig takıp ederım canlı canlı gecen sene cok ıyıydı d smart ama bu sene bosverdıler formula da artık zevk vermıyor
  • Kesinlikle D-smart'ı tavsiye etmiyorum. Alırsanız da internet hizmetini kesinlikle almayın.
    50 gündür başvurduğumuz konuştuğumuz kimse kalmamasına rağmen nakil işlemimiz yapılmadı.
    İnternetimiz var ama yok malesef.

Aman diyim şikayet.com'daki şikayetleri okumadan karar vermeyin.
  • 4 senedir dsmart kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Farklı içeriklerle dolu kanal seyretmek istiyorum dersen dsmart maxi paket sana fazlasıyla yeter. ayda 29 TL veriyorum ve 4 yıldır faturada ne artma ne azalma oluyor sabit ücret gibi. Hiç kafan ağrımaz.
  • herkesin zevki farklıdır. mesela bir-iki ay önce bende buna benzer bir ikilemde kaldım. Şike olayından sonra futbola olan ilgimi kaybettiğimden ligtv'nin önemli olmadığına karar verdim. sinema kanalları açısından da d-smartı daha sevdiğimden onda karar verdim. Şayet siz Türkiye futbol ve basketbol liglerini seyredecekseniz digitürk tek seçenek. Ama şampiyonlar ligi, nba, formula gibi sporlara ilgiliyseniz d-smart uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 15 Aralık 2012; 15:31:47 >
  • D mart al fx crime fx falan super kanlaar discovry lerde gayet hos bence iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belgesel, Sinema, Spor, Çocuk, Eski ve yeni yesilcam filmleri ve bunlarin arasinda HD kanallari

kisacasi bence gerekli bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izvetakip

Kesinlikle D-smart'ı tavsiye etmiyorum. Alırsanız da internet hizmetini kesinlikle almayın.
    50 gündür başvurduğumuz konuştuğumuz kimse kalmamasına rağmen nakil işlemimiz yapılmadı.
    İnternetimiz var ama yok malesef.

Aman diyim şikayet.com'daki şikayetleri okumadan karar vermeyin.

d smart ın twitter sayfasına yazdınız mı?

• arkadaşlar...d-smart şebekesine abonelik yaptırdığım için kendimle gurur duyarım...şifreli yayın paketlerinin hepsine full hd üyeyim...sinema,spor,belgesel,müzik,çocuk ve haber kanallarını yeterli görüyorum...benim sadece tek sıkıntım malesef erotik kanalların azlığından şikayetçiyim...
  • merhaba, dsmartta ciazin bende kalacagi formula 1 izleyebilecegim paket hangisidir. odeme sekli vs ? formula 1 icin dsmart dusunuyorum sadece? turkce formula 1 yayinini izleyebilecegim baska tavsiyeleride not alabilirim. tesekkur ederim :)

• 2 ay önce maxihdpaket+net i kullanmaya başladım ayda 69 lira gibi bi ücret ödüyoruz zaten ttnet gibi firmalar sanırım sınırsız net e 60 lira ücret alıyolar. Ben geçiş yaptığıma memnunum bi sıkıntıda yaşamadım şuana kadar sadece ilk ay fatıra kabarık gelmişti onun dışında sıkıntı yok
  • d smartı peşin ödemeli aldım full paketi.

Belgesel kanalları izliyorum sadece.

Güzel ama digitürk nasıldır bilmiyorum dsmarttan pahalıdır o kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.