Şimdi Ara

Otomatik saat tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 800 tl ye kadar altı olursa daha iyi olur saat otomatik olacak ben swatch sistem 51 düşünüyorum ama sorun çıkarsa tamir olamıyormuş kasa açılmıyormuş biraz düşündürücü sizce alayım mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer plastik kasa umurunda değilse alınabilir nitelikte. Ben plastiği sevmediğim için hele hele Swatch'ın kullandığı plastiği hiç beğenmediğim için çelik kasalı versiyonu çıkana kadar bekleyeceğim... Tabi çıkarsa. 800 tl bütçe fena sayılmaz. Araştırırsan saat forumlarına çok kaliteli saatler düşüyor. Bu fiyata iyi bir indirim yapan internet sitesi falan bulman lazım. Ebay ve Amazondan alışveriş yapabilirm diyorsan iyi bir araştırmayla 400-500 usd civarı Swiss otomatik belki bulabilirsin. Swiss olması şart değil diyorsan o fiyatlara güzel Seiko, Orient ve Citizen rahat bulunur.

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Eğer plastik kasa umurunda değilse alınabilir nitelikte. Ben plastiği sevmediğim için hele hele Swatch'ın kullandığı plastiği hiç beğenmediğim için çelik kasalı versiyonu çıkana kadar bekleyeceğim... Tabi çıkarsa. 800 tl bütçe fena sayılmaz. Araştırırsan saat forumlarına çok kaliteli saatler düşüyor. Bu fiyata iyi bir indirim yapan internet sitesi falan bulman lazım. Ebay ve Amazondan alışveriş yapabilirm diyorsan iyi bir araştırmayla 400-500 usd civarı Swiss otomatik belki bulabilirsin. Swiss olması şart değil diyorsan o fiyatlara güzel Seiko, Orient ve Citizen rahat bulunur.

Saat sıfır ve Türkiye'den internet veya mağazadan alınacak ona göre spor İsveç saati olursa iyi olur yoksa japon olabilir

Orijinalden alıntı: Victor Branco

1000 TL ve uzerine cikilirsa Tissot saatlerden secilebilir...

O kadar yukarıya çıkamam ancak 850 daha fazla zorlayamam

Daha Fazla Göster
  • Up up up yukarı yukarı nach oben nach oben

Saat sıfır ve Türkiye'den internet veya mağazadan alınacak ona göre spor İsveç saati olursa iyi olur yoksa japon olabilir

Aşağıda Amazon linki bulunan saatlerden tasarımı hoşuna gideni, model ve numarasına göre googledan Türkiyedeki sitelerde araşttır. Ancak bu şekilde yardımcı olabilirim. Bu arada İsveç değil İsviçre.

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ

• Evet tavsiye ederim otomatik saat. Eğer marka takıntın yoksa (ki herkeste biraz vardır) benim aldığım pulsar otomatik saati tavsiye ederim. Ki zaten seiko üretiyor.

www.aydinsaat.com
    Product Not Found
    http://www.aydinsaat.com/p-5334-dress.aspx

Dağıtıcı firma bu. Ben buradan garanti belgesi ve faturasıyla aldım.

Gel gelelim saate. Pulsar markası seiko nun bir markası. Bazı pazarlara bu isimle satış yapıyor seiko. Çünkü avrupa, fransa ve abd gibi yerlerde japon isimlerine karşı tavır olabiliyormuş.

Pulsar genelde seiko nu artık üretmediği ama satışı olabilecek eski serileri sattığı marka. Bir de lorus var. lorus da daha sportif ve özellik sayısı daha az modeller için.

Otomatik saatin kötü tarafı takmadığım zaman 3-4 gün içinde duruyor ve baştan ayarlaman gerekiyor. Pilli saatte sürekli çalışır. Onu dışında otomatik saati 5 yılda bir bakım yaptırman gerekir ki ucuz değildir. içini açarlar temizlerler, yağlarlar, eğer kapak contaları eskimişse değiştirirler vb. Bakım fiyatı pil fiyatlarının kat be kat üzerinde.

Bu saatte çoğu pilli saat gibi su geçirmezdir. 5 atmosfere kadar. rahatlıkla banyo yapabilirsin, yüzebilirsin. ben bir kova suyun içinde beklettim. hiçbir sıkıntı yaşamadım.

otomatik saat bir zevk işidir. çalışırken çıt çıt ses çıkarır. ve üzerinde senin hareket enerjinle çalışan bir nesnenin olması zaman algını değiştirir. arkası şeffaftır zembereği filan görülür. 21 taş vardır, yani sürtünmeden dolayı aşınmaz. Otomatik saatler pillilerden daha uzun ömürlüdür.

kısaca tavsiye ederim. İlla marka diye gidip 900 liraya seiko almadım ben. Aynı mekanizmayı 350 liraya pulsar oalrak aldım. Memnunum.

• Ben sistem51 black bir saat aldım. Bir iki gün kullandım ve almış olmaktan memnunum. Swatch bu saati mekanik otomatik saatlere giriş için üretmiş olup arkadaşların dediği gibi tamiri mümkün olmamaktadır. Özel olarak havadan yalıtılmış bir ortamda daha az sürtünmeyle çalışacak şekilde üretilmişlerdir, açılıp kapanan bir kapak olmadığından conta vs bulunmamaktadır. Türkiye'de Mall of İstanbul ve İstinye Park AVM Swatch mağazalarında 315 TL fiyat ile satılmaktadırlar.
    Watch winder box denen kutular mevcut olup temel olarak saatleri sürekli hareket halinde tutan bir mekanizma barındırmaktadır, otomatik saatlerinizi bunların içinde muhafaza ederseniz saatler durmayacağından kurmanıza da gerek kalmayacaktır.

Orijinalden alıntı: Toygarabi

Evet tavsiye ederim otomatik saat. Eğer marka takıntın yoksa (ki herkeste biraz vardır) benim aldığım pulsar otomatik saati tavsiye ederim. Ki zaten seiko üretiyor.

www.aydinsaat.com
    Product Not Found

Gel gelelim saate. Pulsar markası seiko nun bir markası. Bazı pazarlara bu isimle satış yapıyor seiko. Çünkü avrupa, fransa ve abd gibi yerlerde japon isimlerine karşı tavır olabiliyormuş.

Pulsar genelde seiko nu artık üretmediği ama satışı olabilecek eski serileri sattığı marka. Bir de lorus var. lorus da daha sportif ve özellik sayısı daha az modeller için.

Otomatik saatin kötü tarafı takmadığım zaman 3-4 gün içinde duruyor ve baştan ayarlaman gerekiyor. Pilli saatte sürekli çalışır. Onu dışında otomatik saati 5 yılda bir bakım yaptırman gerekir ki ucuz değildir. içini açarlar temizlerler, yağlarlar, eğer kapak contaları eskimişse değiştirirler vb. Bakım fiyatı pil fiyatlarının kat be kat üzerinde.

Bu saatte çoğu pilli saat gibi su geçirmezdir. 5 atmosfere kadar. rahatlıkla banyo yapabilirsin, yüzebilirsin. ben bir kova suyun içinde beklettim. hiçbir sıkıntı yaşamadım.

otomatik saat bir zevk işidir. çalışırken çıt çıt ses çıkarır. ve üzerinde senin hareket enerjinle çalışan bir nesnenin olması zaman algını değiştirir. arkası şeffaftır zembereği filan görülür. 21 taş vardır, yani sürtünmeden dolayı aşınmaz. Otomatik saatler pillilerden daha uzun ömürlüdür.

kısaca tavsiye ederim. İlla marka diye gidip 900 liraya seiko almadım ben. Aynı mekanizmayı 350 liraya pulsar oalrak aldım. Memnunum.

Saat harika ama spor değil ben 19 yaşındayım bana daha genç saat önerirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygarabi

Evet tavsiye ederim otomatik saat. Eğer marka takıntın yoksa (ki herkeste biraz vardır) benim aldığım pulsar otomatik saati tavsiye ederim. Ki zaten seiko üretiyor.

www.aydinsaat.com
    Product Not Found

3-4 gün nasıl dayanıyor hocam açıklar mısınız? bendeki 3000 liralık hamilton ve 12000 liralık breitling bile 2-3 gün dayanıyor ki 70 saat üstü dayanan isviçre saatleri 15000 usd civarına genelde

• Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    Sistem51 bunu bozdu 90 saatlik rezerv 315 Tl. Getirdiği kendi çapındaki yenilikler için bile alınabilir.

Orijinalden alıntı: Ohan

Sistem51 bunu bozdu 90 saatlik rezerv 315 Tl. Getirdiği kendi çapındaki yenilikler için bile alınabilir.

Aynen

http://forum.donanimhaber.com/m_91864326/f_//tm.htm#93747117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 13 Ağustos 2014; 16:21:03 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.