Şimdi Ara

D-smart SD kutulara artık yayın yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2008 yılından beri sd eski ilk çıkan kutusundan kullanıyordum işyerimde, evde hd si de var. Daha doğrusu evdeki hd ye geçince bu işyeri için yeterliydi.
    Dünden beri yayınlar gitti 602 lerden başlayan kanallar geliyor orda da bunu izleyemezsiniz müşteri hizmetlerini arayın diyor.

Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

İyi günler.

• dsmart sd kutularda bu yıl içinde desteğini donlandıracak. belki receivera yazılım yükleyerek normal kullanmaya devam edebilirsin.
  • hd istedim zaten sorun bu şekilde çözüldü şimdilik
  • Sorun olmaz kullanabilirsiniz.dediğiniz hata dsmart kanal güncellemesi sırasında bazı cihazlarında meydana geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki tüm sd cihazlar iade alınıyor. Hd cihazların dağıtımı başladı.
  • Furyy kullanıcısına yanıt
    Nasil yani hocam,bedava mi?

Bizde de 2008 kutusu mevcutta o yuzden soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmart hd yayına geçeceği için tamamen, sd cihazların iadelerini alıyor diye biliyorum. Ücret talep ediyor mu net bir bilgim yok fakat öğrenip yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furyy -- 11 Kasım 2015; 16:01:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanal D Hd'si Full Hd Değil Mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu anda hepsi çalışıyor..
  • eski paket fiyatı devam ediyor yeni hd leri veriyorlar eskisinin yerine
  • Şuan baktım sorun yok. Nasıl yani hizmeti keseceklermi, hd cihaz verip bizlere açık olan kanalları kapatacaklarmı. Bize zamanında reklamlarında ömür boyu açık kalacak diye sattılar. Hatırladınızmı o reklamları ve bi çok kanal gitti ve zaten bi çok kanalın hd si yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su eski 2007-2008 cihazları almayin aldirmayin. Elinde olan herkesin elinde patlayacak. SD yayin sonlanacak dolayisiyla bu kutularla HD yayinlar izlenemiyor. HD kutu ile degistirirseniz aylik faturali olacak. Artik ucretsiz izleme devri bitti. Yasal olarak hicbir hak iddia edilemez. DSmart kanal ve icerikde degisiklik yapma hakkini kendinde sakli tutar. Zaten bu zamana kadar bir cok ucretsiz kanal boyle gümlemisti. EuroSport, Diacovery World v.b. gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyanin parasini verdik zamaninda ne olacak sonu merak ediyorum bu adamda hak hukuk tanima olayi zaten yok bugun ucretsiz hd verse yarin yine bi seytan oyunuyla kandirir kaziklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılbaşında sd frekansın teki kapanıp hd frekans olacakmış.
    dsmartın sinema dizi spor kanallarının sd leri kapanacak büyük ihtimal.
    aylık ödemeli sd kutu kullananlar hd ye geçiriliyor.

discovery animal planet science belki daha izlenir ama en fazla 1 sene.

ab moteur,animaux,da vinci platformdan ayrılıyormuş.
    bbc hd de kapanacak diyorlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.