Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.514
Cevap
56
Favori
188.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    tüm kanallar acik mi teklif ettiler? iste bana da tüm kanallar acik en son 20+20 yan odayla birlikte dusurtmeye calisiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinnan

    15 liraya mega paket kullaniyorum, 4. Ayda aboneligim bitiyormus, sagolsunlar sadece 5 lira farkla 20 liraya bir sene da taahhut vererek yenileyebilirmisim :)



    Ya ayni fiyata devam ederim yada kapatin dedim, olmaz dediler. Bu d-smart cok garip cook

    Benim de Dsmart kutu aboneliği bir ay sonra bitiyor.

    Kutu aboneliğini 22.-TL'ye uzatıyorlar, modül aboneliğine ise 15.-TL'ye uzatacaklar. Sanırım önümüzdeki ay modüle dönüş yapacağım. Emektar Atlanta HD Box'u çekmeceden çıkarmanın zamanı geldi. (mega paket, tüm kanallar açık)
  • celebic kullanıcısına yanıt
    aynen hocam modüle iyi teklif veriyorlar , ama kime ne tutarsa :) fiyat dusurmek icin biraz üstelemek gerekiyor , yinede kıyasladigim zaman aralarinda en iyi hizmet sunan platform d'smart
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vitone

    aynen hocam modüle iyi teklif veriyorlar , ama kime ne tutarsa :) fiyat dusurmek icin biraz üstelemek gerekiyor , yinede kıyasladigim zaman aralarinda en iyi hizmet sunan platform d'smart

    Modüle geri dönmeyecek beni üzmeyecek çünkü evdeki televizyonlarda modül girişi var. Birinden birine takabilirim, günlük yaşamda kullandığım yerdeki TV'de modül girişi yok. Orada da Atlanta HD Box uydu alıcıma takacağım modülü. Kanal geçişleri Dsmart uydu alıcısına göre çok daha hızlı.

    Yayın kalitesi olarak DSmart DT'e göre az bir farkla önde. Belgesel kanal çeşitliliği zaten tartışılmaz. Bunun yanı sıra hafta sonları Premier Ligi izlemek ayrı bir keyif. Biraz da film kanalları kaliteli olsa bu fiyat sudan ucuz olacak. 15.-TL/ay gayet makul.




  • celebic kullanıcısına yanıt
    aynen hocam dt kiyasladigimiz zaman sinema kanallari iyi bence , belgesel kanallari harika , 53 kanal 15 fiyat cok guzel , bende de ayni durum var bir tv de d'smart modül diger tv de modül giris yeri yok Atlanta HDBOX filbox kullaniyordum yenilemedim , yan odayla birlikte 12 ay tüm kanallar acik 20+20 = 40 dediler ,30-35 dusurmeye calisiyorum
  • dsmart modul sahipleri S SPORT kanalını izleyebilecek mi acaba..bilgisi olan var mı.
  • tıkıl kullanıcısına yanıt
    Şu an bu kanal açık mı acabaf1 için bende dört gözle bekliyorum
  • Ben 3 yıldır atlanta hdbox+dsmart modül le beraber full paketin bir alt paketini izlemekteyim.
    Digital platformların dandik uydu alıcılarını kullanmaktan ve kanal sıralamasını kafama göre yapamamaktan bıktığım için modüllü üyeliği tercih ettim.
    Pakete senelik 310 tl ödemekteyim.
  • tüm kanallar acik mi teklif ettiler? iste bana da tüm kanallar acik en son 20+20 yan odayla birlikte dusurtmeye calisiyorum.

    @kyoshocu
  • tıkıl kullanıcısına yanıt
    evet izleyebilecek.
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    evet hocam açık
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Bencede en mantıklısı. Arada ki fiyat farkını haketmiyor
  • Arkadaşlar Mega pakete üye olmak istedim. 45 TL dediler Dsamart Fix. Bu fiyata yeni abone olunurmu?
  • Burdaki fiyatlara bakınca yeni abonelerden istenilen fiyatlara yüksek geliyor insana.Hepsiburada.com da satılan 6 aylık bir modül var, bende onu alıp 6 ay sonra teklif vermelerini bekliyim diyorum ama karar veremedim.@GÖKHANK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 12 Şubat 2017; 21:32:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metrekare

    Burdaki fiyatlara bakınca yeni abonelerden istenilen fiyatlara yüksek geliyor insana.Hepsiburada.com da satılan 6 aylık bir modül var, bende onu alıp 6 ay sonra teklif vermelerini bekliyim diyorum ama karar veremedim.@GÖKHANK

    ben zamanında hepsiburada.comdan 500 tl ye 2 yıllık almıştım ayrıca 50tl de puan kullandım o zaman ki puan kullanma vs ile çok avantajlı gelmişti bana 2 sene kullandım şuan kullanmıyorum.Burada amacım firmayı kötülemek değil sadece doğruları yazmak belki buraya yazmamalıyım ama modüllü alacaksınız madem ben klasik bir türk izleyicisi olarak kullandığım 2 sene boyunca size kanaatimi aktarıyım.Ben ilk aldığımda ulusal kanalların hdlerinin çoğu şifreliydi sonradan ücretsiz olarak düştüler.şimdi satın alacaksanız 42 43 tane hd paralı yayını alacaksınız benim şahsi görüşüm 42,43 civarı peki bunlar neler(aşağıdaki açıklamalar benim görüşüm ama katılın ama katılmayın)
    1) moviesmart premium hd ve hd2
    2) moviesmart platin hd ve hd2
    3) moviesmart gold hd (yayınlanan filmlerin çoğunu izledim çoğu eski olmasa da olur kalabalık yapmak amaç)
    4) moviesmart action hd(yayınlanan filmler bana hitap etmiyor 3yıllık 4 yıllık filmler izledim zaten)
    5) moviesmart family hd(hiç izlemedim zap yaptım bir fikrim yok)
    6) moviesmart turk hd(genelde yeşilçam filmleriyle dolu ayrıca son düşen filmler 40 yılda bir oynuyor.Artık oynayan filmler yerli olmaktan çıkmış diyim size mezarlık)
    7)moviesmart fest hd(iyi filmlerin oynadığı ama devamlı aynı kalitede güzel filmlerin oynamadığı bir kanal)
    8)moviesmart clasic hd(klasik filmler var ayrıca açıpta bir filmi baştan aşağı izlemişliğim yok dayanamadan başka kanala geçiyorum)
    9)dizi kanallarını hiç izlemedim sıradan bir izleyici olarak bana hitap etmiyor.
    10)max smart premium hd (eski kanald dizileri oynuyor benim için gereksiz kalabalık bazende kaçırdığınız bölümler olunca denk gelebiliyor)
    11)yemek kanalları modülü ilk aldığımda 2,3 program izledim daha sonra yerlerini dahi unuttum.
    12)nat geo kanalları abi hiç mi yeni belgesel gelmez hepsinde de yayınlanan belgeseller diger kanallarında da yayınlanabiliyor evrensel wild de olan bile diger neo geo kanallarında yayınlanabiliyor karşılıklı top çeviriyolar.Aldım alalı adamların yüzlerini ezberledim.toplam 7 saat falan izledim.
    13)travel hd tam anlamıyla türkçe diline geçmeyi becerememiş kanaldır kendisi ya tamamen ingilizce olsun yada tamamen türkçe
    14)outdoor hd tırt diyorum gerisini siz anlayın.
    15)dtx fiyasko bana göre varlığıda yokluğuda bir benim için araba vs tamiri yapan abiler var tamir ettikleri arabaların yanından geçemedim daha inşallah bir gün nasip olur
    16)discovery science hd bana kalırsa derme çatma yabancı versiyonlarınıda biliyorum farklı paketlerde bizimkiler gitmişler doğan marka aracın klimasız olan modeline tav olmuşlar.
    17)spor kanalları bence artık bunu kategori artık giriş paketine fix olarak konulmalı anlamsız eurosport1 eurosport2 içlerinde sadece gerekli olan kanallar.
    18)trace urban hd müzik kanalı ek pakette ama ek pakete giremeyecek bir kanal
    19)sonunda boxhd olarak yazan kanallardan sadece film adıyla anılan kanal iyi alt yazılı bir kanal arada türkçe dublajı filmlerde oynuyor.haftada 1 denk gelebilir
    20) bbc earth hd dsmartın tek artısı o da ek pakette sonra dan geldi ek pakette tek başına bunu koyup yanına gereksiz kanallar sürüsü eklersen ek paket demezler ona ek kanal derler utanmasalar tek başına satacaklar.
    21)da vinci hd yorumsuz diger belgesel kanallarının(nat geo,discovery) yanında iyi bir kanal gibi bişey
    22)e! hd magazin kanalı tırt yani bana göre çoğu ıvır zıvır neden bir sky gibi adam akıllı platform paketine sahip değiliz belli oluyor.
    23)smart çocuk gereksiz
    24)boomerang hd bence bu çocuk kanalıda bbc earth gibi alanında en iyisi.
    benim şahsi kanaatim budur.Yerli dizileri izleyen kaliteli film arayan bir türk seyircisi olarak her zaman böyle olacak
    eleştiren eleştirsin beni ben filboxta kullandım filbox ta yavru dsmart ama şöyle bir karşılaştırma yapacak olursak 4 platform arsında sıralama yaparsak sinemada dsmart önde spor da digiturk fiyat performansta filbox 3 ünün karmasıd tivibu ama tivibuda aynı yolun yolcusu sadece uefayla vs ile kalite yakalanmaz sadece lig maçlarıyla ayakta duran digiturkte yarın bir gün aynı yolda
    kalite eşit dağılmamış




  • Güzel ve faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim.
    Ben sinema ve belgesel kanalları için almak istiyorum.
    Film tekrarlarını bir ölçüye göre anlayışla karşılarım yeterki, güncel ve ödüllü kaliteli filmler olsun.
    Sinema ve belgesel alanında filbox, Dsmartdan daha iyi değildir değilmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 13 Şubat 2017; 14:10:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GÖKHANK

    Güzel ve faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim.
    Ben sinema ve belgesel kanalları için almak istiyorum.
    Film tekrarlarını bir ölçüye göre anlayışla karşılarım yeterki, güncel ve ödüllü kaliteli filmler olsun.
    Sinema ve belgesel alanında filbox, Dsmartdan daha iyi değildir değilmi?

    Ben şahsi olarak kendi görüşüm şudur objektif olamam filbox hem kanal sayısı az hemde kalitesiz dsmarta göre orda kanal sayısı az olunca şişirme kanallar insanın gözüne daha çok batıyor.Filbox ta hemen anlıyorsun nasıl bişey aldım ben diyebilirsin ama dsmartta biraz zaman geçtikten sonra anlıyorsun herkese göre film kalite anlayışı farklı görsel olarak kaliteli mi kaliteli ama filmin konusu vs olarak kalite yerlerde çoğu film için bu böyle dsmartta.Filboxta daha değişik filmler gösterimde ama yeni film sayısı dsmarta göre daha kötü inanır mısınız hala bu sinematv aksiyon falan emu ile izlendiği dönemdeki filmler oluyor.Görüntü kalitesi olarakta filbox hala dsmartı yakalamış değil.filbox filmleri dsmarta göre dahada vasat.Ve şöyle birşey var ben yayınlanan gösterim filmlerini çoktan internette izledikten sonra ne anlamı kalıyor bir filmin gösterim filmi olmasının.Film internete düşüyor izliyorsun aradan 4 ay falan geçiyor film platformlarda daha yeni yayına başlıyor.Bu anlayış değişmeye başlarsa belki yenileticem modül üyeliğimi.Benim aklımda özgün kaliteli bir kanal dediğimde bbc earth ve boomerang geliyorsa sadece koskoca dsmartta siz düşünün gerisini.
    Mesela ben hiç digiturk almadım hiç kullanmadım ama orda da iztv ve spor kanallarından başka birşey aklıma gelmiyor açıkçası.




  • bıktım zırt pırt adamların frekans değişikliğinden tv yi bi açıyorum film kanalının olduğu yerde merkez tv diye saçma sapan birşey var.. ne salakça bir sistemleri var anlamış değilim. işi gücü bırakıp kanal sıralamasını yapmak zorunda kalıyorum her seferinde
  • Modül kullanan arkadaşlar Frekans: 12461 Mhz.de görüntü sorunu yaşayan var mı?

    Nat GEo People;
    Fox Life vs.
  • Merhaba

    Ben modülü yeni almayı düşünüyorum da, bu yukarıda bahsedilen yayın sorunları çok sık oluyormu? Bu durumda müşteri yetkilisi arandığında yardımcı oluyormu? Birde modülü tv ye bizmi takıyoruz,yoksa aldığımız bayi gelip tv yi ayarlıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.