Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
18
Favori
84.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan515

    Teşekkürler cevabınız için keşke tivibu da da uygun fiyatlı modül olsaydı. Neyse ki dsmart ta fazladan viasat history, Docubox ve eurosport 2 var.

    Alıntıları Göster
    Tivibu'ya bende bakmıştım lakin Türk Telekom'un maddi problemleri nedeni ile şu anda Tivibu'nun geleceği de muallakta.
  • lg 42lm640s tv' min ci modül girişine güvenerek dfix yıllık abonelik aldım. turksat uydu taramasını yaptım hatta ek olarak dsmart in sitesinde verilen ayarları kullanarak ta manuel tarama yaptım. kanallar geldi gayet güzel. kanal sıralamasını hallettim. lakin bazı kanalların özellikle izlemek istediğim belgesel ve dizi kanallarından birkaçına siyah şifreli program ekranı geldi. tv yi kapatıyorum açıyorum yayın geliyor. kanal değiştiriyorum, tekrar aynı kanala geliyorum program şifreli. müşteri hizmetlerini aradım ya transponder ayarından ya da sinyal kalitenizden kaynaklanabileceğini, transponder ayarını dsmart menusünden yapabileceğimi söyledi. lakin dsmart akıllı kumanda(tv yi tanıttım) ile dsmart menüsüne girmek mümkün değil. en yakınımdaki dsmart bayine gittim, şansıma dükkan sahibi yok. Emanetçiyle modülü denedik modülde bir sıkıntı yok. sorun lg tvden mi, çanaktan mı ya da transponder ayarından mı kaynaklanıyor bilemedim.




  • serkonan S kullanıcısına yanıt
    merkezi sistem veya şahsi sistem kullanıyorsanız ona göre ayar yapsınlar.
  • serkonan S kullanıcısına yanıt
    frekanslar burada, o modül bu frekanstaki kanalları açar. aynı kanallar başka frekans üzerinden de yayınlanıyor digi ve tivibu için, onları açamaz.https://www.dsmart.com.tr/frekanslistesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 8 Ekim 2019; 14:40:40 >
  • 0850 266 0 066
    Hızlı Başvuru Hattı

    arayın sırayla teknik-sinyal e basın.

    belki düzelir,bir deneyin.
  • Uygun fiyata devir etmek isteyen olursa pm lütfen....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkonan S kullanıcısına yanıt
    Slm sorun lg tv de bende 49uf8507 modeli modülü takıyorum şifreli kana gelince geçersiz hizmet şifreli kanal yazıyor biraz bekleyince açılıyor şifre siz kanala geçiyorum yine aynı yazı

    Ekstra modül çalıştıran uydu alıcısı aldım onda sorunsuz çalışıyordu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür dfix le izlediğim aile-spor-belgesel kanallarından hiçbiri göstermiyor. Web sitesinden sinyal yenile yaptım ama bakalım. Ne yapmak lazım acaba? n11'den almıştım sene başında modülü.
  • benimde n11 den aldığım dfix sona eriyor mh aradım 17 tl/aylık 2 yıllık paket önerdi ona geçeceğim.
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    aile spor paketimi ?
  • meeb kullanıcısına yanıt
    benimde pek inanasım gelmedi ama öyle dedi n11 den 229tl en uygunu ay sonu tekrar arıcam aynı fiyat verirlerse anlaşma yapcam.
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    ben olsam fatura lıya bulaşmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    aslında bulaşasım yok ama teklifi cazip geldi bide kart yolla yeni kart al vs vs uğraşmak istemedim bakalım beklemedeyim hala :D
  • Herkese merhaba yeni taşınmış olduğum sitede bulunduğum blokta kendinden uydulu tv'yi kurduktan sonra trt grubu hariç diğer kanalların şifreli olduğunu gördüm araştırdım ve site yönetiminin de söylemine göre bulunduğum blokta ücretsiz ulusal yayınları dahi izleyemeceğimi ve dsmart digiturk vb platformlara başvurmam gerektiğini söyledi. Arkadaşlar şimdi bir sorum olacak, ulusal kanallar dahi şifreli gözüktüğüne göre Eutelsat uydusundan yayın alıyor olabilir miyim? Tv'yi resetleyip turksat seçip aradığımda yine aynı durum çıkıyor. Trt belgesel trt1 vb izleyebiliyorum diğerleri yine şifreli. Şimdi d smart modül alsam diyorum sözleşme fatura uğraşmadan, ulusal kanallarında şifresini çözer mi, veya uydu eutelsat ise turksat olmadığı için sorun yaşar mıyım?
    Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
    Tv: awox kendinden uydulu ve Cı modül girişi mevcut
  • nova37 kullanıcısına yanıt
    Sorunun cevabını bilmiyorum ama awox modellerin dsmart modu yok bu da kanalları turksattan kanal sıralaması olmadan izleyeceğiniz anlamına gelir.ayrıca awox tüm ses codec lerini çalıştıramadığı için discovery grubunun kanallarını ses olmadan izlemek durumunda kalacağınız anlamına gelir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler o zaman modül arayışından vazgeçeceğim, uyduyla ilgili sorun yaşamamak içinde internet alt yapılı yayın veren platformlara yada kablo tvye vs bakıcam.
  • bu d fix modülü samsung nu8000 de kullanuyorum ci modul güncelleme yapayim dedim uygun guncelleme yok diyor son guncelleme 2013 de yapilmis ohaa yani d smart sana,o kadar yil gecipte dfix modulu nasi guncellemezsin hayret ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

    bu d fix modülü samsung nu8000 de kullanuyorum ci modul güncelleme yapayim dedim uygun guncelleme yok diyor son guncelleme 2013 de yapilmis ohaa yani d smart sana,o kadar yil gecipte dfix modulu nasi guncellemezsin hayret ediyorum.
    çalışan alette sorun yoksa niye güncelleme çıkarsınlar?
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    ne sacma konusuyorsun arkadas..madem oyle 2 yil once aldigim smart tv de calisiyor 6 ayda bi guncelleme geliyor buna ne diyeceksin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

    ne sacma konusuyorsun arkadas..madem oyle 2 yil once aldigim smart tv de calisiyor 6 ayda bi guncelleme geliyor buna ne diyeceksin?
    ufacık tek işi şifrelenmiş yayının çözülmesine izin vermek olan modül ile gelişmiş uygulamaları çalıştırmak ve fhd-4k görüntüyü işlemek için tasarlanmış güçlü bir bilgisayarı karşılaştırıyorsun. asıl saçmalayan sensin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 8 Ekim 2019; 14:54:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.