Şimdi Ara

D-Smart almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 liralık 24 ay taahhütlü aile paketi kampanyasını ;https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/once-d-smart-paketinize-karar-verin-sonra-hediyenize almayı düşünüyorum.Sadece belgesel-yaşam kanallarını istiyorum, o yüzden en uygunu (fiyat olarak da) bu olduğunu düşünüyorum.

Bu paketi kullanan var mı? Var ise yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

D-Smart almalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 21 Haziran 2015; 10:15:10 >

• Sakın sakın sakın !!!! Tahaatütt olayına girmeyin /Ön ödemeli modülünü alın rahatca kaygısızca izleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Peki, nasıl oluyor ön ödemeli modülü ?

İzleyeceğim ay önceden parasını yatırıyorum,o ay izleyebiliyorum'' bu şekilde mi ?

Ekstra ücret talep ederler mi ön ödemeli modülü ile ?
  • Leonidas* kullanıcısına yanıt
    Bir kez ödeme yapıyorsun sonra 12 ay rahatca izliyorsun.detaylı bilgi için google dsmart modül yaz

Mantıklı fakat 800-1000 lira da az para değil.Altı üstü TV izleyeceğiz.
  • Leonidas* kullanıcısına yanıt
    Ne 800 -binlarası ya nereye bakıyorsun.al bak bakalım ne kadar.
    http://m.bimeks.com.tr/Urun/127251
    Al bi 2.el modül girişli uydu alıcısı tak izle.eğer kullandığın tv de modül girişi (cı) varsa tak modülü izle.
    Sakın tahaatütee girme,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 14 Haziran 2015; 22:38:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Al bi 2.el modül girişli uydu alıcısı tak izle.eğer kullandığın tv de modül girişi (cı) varsa tak modülü izle.
    Sakın tahaatütee girme,

peki üstad şu paketin fiyatı nasıl sizce ? aylık 15 tl gibi bişey yapıyor. uygun gibi geldi bana siz ne dersiniz? bide bu paket bitince modül bizdemi kalıyor gerimi veriyoruz ? abonelik yenileme için dsmartlamı görüşüyoruz yoksa bu satıcı firmaylamı?

http://www.n11.com/d-smart-modul-ve-kart-sinema-paketi-1-yil-hediyeli-P22463681

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Sakın tahaatütee girme,

Taahhüte girince ne oluyor merak ettim?

Modül girişi dediğin CI sadece dahili uydu receiveri olan tvlerde mi oluyor acaba?

Dahili uydu receiver'i olan tvler d-smart ya da digitürk receiver'i takılırken sorun yaratır mı?

Cevap için teşekkürler.

• sinema spor dizi paketi 250 lira. alın keyfinize 3 4 kanal haricinde hepsi açık bir sıkıntı çıkmıyor
  • Benim uydu alıcımda modül girişi yok ancak televizyonumda var. Bu şekilde kullanabilir miyim acaba modülü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartographer -- 21 Haziran 2015; 10:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cartographer C kullanıcısına yanıt
     D-Smart almalı mıyım ?

Sizinki de aynı mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas*

D-Smart almalı mıyım ?

Sizinki de aynı mı hocam ?

Aynen TV'de bu girişten var ama dahili uydu alıcı yok. Çalışır mı acaba merak ettim.

• cartographer C kullanıcısına yanıt
    Tvde dahili uydu alıcı yoksa çalışmıyor.ayrıca girişli uydu alıcısı alıp ona takabilirsin

• dahili uydulu olan tv lerde modül girişi de vardır ancak eski model bazı tv lerde ci+ ve ci meselesi olduğu için çalışmayabiliyor . modülün en önemli avantajı modül süresi bittiğinde çok hesaplı fiyatlara full paket alabilmeniz . modülde kanal sıralamasını istediğiniz gibi yapabilirsiniz . dsmartın kendi uyduları son derece kalitesizdir genelde .. tv de modül girişi yok ancak modül istiyorum diyenler için en hesaplı yöntem 100 lira gibi fiyata satılan grundig dsr 8200 olması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Tvde dahili uydu alıcı yoksa çalışmıyor.ayrıca girişli uydu alıcısı alıp ona takabilirsin

Hadi ya kötüymüş. Neyse sağol kardeş.

benim tv de modül girişi var ama dahili uydu alıcı vs yok.Bu şekilde yine ilave uydu alıcıya gerek varmıdır?
  • dimitromer D kullanıcısına yanıt
    Dahili uydu alıcısı yoksa(Cı+) izlemezsin.Yeni model panellerin hemen hemen hepsinde cı uyumlu .
    "Bu arada bazı Arkadaşlar tahaatüt verince ne oluyor diye sordu.Tahaatütt seni 24 ay fatura ödemeye zorluyor.sonrasında iptal için uğraşıyorsun.(bu konuda çok mağdurlar var) hatta en son olayda hdmı kablosu bayiye teslim edilmediği için 50 tl fatura çıkartılmış uyduruk bir kablo için.
    Onun için tahaatütt olayndan uzak durun alın modül 2. El cı girişli uydu alıcısı keyifle sorunsuz kafanız ağrımadan izleyin.Komşum halen iptal için uğraşıyor en son Btk ya başvurdu bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.