Şimdi Ara

D segmenti tercihi butce 40 -45 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar tekrar araci degistirme hevesine girdim umarim bu sefer mutlu son olur
    Suan meg2 1.6 benzinli aracim var . Artik daha konforlu ve dizel bi arac dusunuyorum . Daha dogrusu yokusta bayan atmosferik motordan sıkıldım.
    Kafamda C5 1.6 hdi veya e hdi var
    Ve bu aracin motoru chip yaptirmaya uygundur
    Veya bu paraya hem performansi uzmeyecek hemde konforlu ne alinabilir.
    Tesekkurler ...

Not. Konuyu daha once acmistim o zamanki butcemi daha yuksek tutmustum ama dugun filan yapacak olunca bi 10 bin kıstım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 25 Eylül 2017; 9:56:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

superb 1.4 tsi öneririm. dizel iyi güzel ama çok gürültü ve titreşim yapıyor.
    benzinlinin sessizliği ve konforu daha iyi.

yakıt olarak 1.4 tsi ile 1.6 tdi arasında kilometrede 10 kuruş fark yapar.

performans açısından 1.4 tsi'ın 2 versiyonu var superb'de.
    125 bg versiyonu 1.6 tdi'dan tork olarak biraz daha zayıf. ama her türlü yeterli gelecektir.
    150 bg versiyonu tork ve beygir açısından dizelden üstün.

fakat burada önemli olan kısım turbolu olmaları.
    teknik verilere bakarsan gücü düşük devirlerden itibaren vermeye başlıyor.
    şehir içinde tek önemli olan kısım bu
  • Bende 1.4t insignia var 110 sabit uzun yolda 5.8- 6 lt gibi yakıyor sehir ici durkalkli en sikisik trafiklerde max 9.5 karma 7.5 lt benzin tüketimi var lpg takanlar çok memnun aynı motor astralardada kullanıldı ve fabrikasyon lpg ile de üretildi sübap eriten 1.4t daha ben ne gordum nede duydum,performansı kesinlikle üzmüyor 140 hp 200nm tork var yazılım ile 170 hp 280nm tork elde ediliyor 650 tl fiyat aldım meşhur bir yazılımcıdan(2-cr garaj)

Tüpte 25 kurus ta geziyorlar(10 lt/100km) bende lpg icin fiyat aldım lovato 2100 tl atiker ise 1700 fiyat verdi en kısa zaman da taktıracağım

Parçaları gayet ucuz 60 bin bakiminda yetkili servis 900 tl özel servisler ise 550-600 tl arası fiyat verdi ayrıca 1.4t ların trigeri zincirlidir. Bula bilirseniz stil paket afl farlı 1.4t insignia alın derim ben 49 bin km de 2012 modelini 55 e aldım arastirirsanız sizde bu fiyatlara çok temiz insignia bulursunuz ama 1.6t değil 1.4t tavsiye ediyorum lpg uyum ve tüketim olarak 1.6t lar verimsizdir.

• 508 varken başkasına dönülüp bakılmaz. hele allure donanım alınabilirse müthiş olur. arka taraf bile çift yönlü klima var başka d segmentte bulamayacağın premiumların bazılarında opsiyonel satın alamayacağın bir özellik. gerisi zaten navi yağmur bixenon adaptif farına kadar ne ararsanız var deri koltuk ısıtmalar filan. bel destekten tutun elektrikli koltuk ve aynalara kadar. başka hiçbir d segmentte bulamayacağınız herşey bu arabada var. büyüklük genişlik bagaj hacmi bağımsız süspansiyon ne ararsan var.

tercihim sadece 508 olurdu.

Orijinalden alıntı: TSY

508 varken başkasına dönülüp bakılmaz. hele allure donanım alınabilirse müthiş olur. arka taraf bile çift yönlü klima var başka d segmentte bulamayacağın premiumların bazılarında opsiyonel satın alamayacağın bir özellik. gerisi zaten navi yağmur bixenon adaptif farına kadar ne ararsanız var deri koltuk ısıtmalar filan. bel destekten tutun elektrikli koltuk ve aynalara kadar. başka hiçbir d segmentte bulamayacağınız herşey bu arabada var. büyüklük genişlik bagaj hacmi bağımsız süspansiyon ne ararsan var.

Fransizlardaki bu comertlik beni bitiriyo.

508 kral araba ancak hepsini genellemiyorum ama elektronik arızaları veriyor.
  • Sana tavsiyem 1.4 T İnsignia birde AFL farlı bul birde Atiker Grand taktır paşa paşa gez. Ne rampada bayılır ne performansı az gelir. Arkadaş yazmış istenirse çıtır güç artışı ile torka yönelik yazılım yapılır keyifle binilir.Tahminimce 9-11 Lt gaz yakar. Zorlanırsa 12 13 e kadar yolu var :)
    Birde şeçenek ise 1.4 TSİ Superb. Buna Marjet sıvı sistem takılır. Benzin ortalaması kaç lt gösteriyorsa onun aynısını yakar.En fazla düzgün yerden gaz alınıyor +1 LT toleransı var :)

Dizel olarak C5 bakarım.Donanım konfor ve parça maliyeti olarak baya uygun bir araç

BUGRAHAN GÜLER GSM: 0553 984 8222 MERSİN

2012 Mercedes-Benz C180 1.6K AMG

Otogaz LPG Uzman.../
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.800.000 TL'ye SUV
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

508 varken başkasına dönülüp bakılmaz. hele allure donanım alınabilirse müthiş olur. arka taraf bile çift yönlü klima var başka d segmentte bulamayacağın premiumların bazılarında opsiyonel satın alamayacağın bir özellik. gerisi zaten navi yağmur bixenon adaptif farına kadar ne ararsanız var deri koltuk ısıtmalar filan. bel destekten tutun elektrikli koltuk ve aynalara kadar. başka hiçbir d segmentte bulamayacağınız herşey bu arabada var. büyüklük genişlik bagaj hacmi bağımsız süspansiyon ne ararsan var.

Haklisin hocam baya dolu bi arac ama tip olarak aralarindan en tipsizi 508 gibi duruyor 😄

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Bende 1.4t insignia var 110 sabit uzun yolda 5.8- 6 lt gibi yakıyor sehir ici durkalkli en sikisik trafiklerde max 9.5 karma 7.5 lt benzin tüketimi var lpg takanlar çok memnun aynı motor astralardada kullanıldı ve fabrikasyon lpg ile de üretildi sübap eriten 1.4t daha ben ne gordum nede duydum,performansı kesinlikle üzmüyor 140 hp 200nm tork var yazılım ile 170 hp 280nm tork elde ediliyor 650 tl fiyat aldım meşhur bir yazılımcıdan(2-cr garaj)

Tüpte 25 kurus ta geziyorlar(10 lt/100km) bende lpg icin fiyat aldım lovato 2100 tl atiker ise 1700 fiyat verdi en kısa zaman da taktıracağım

Parçaları gayet ucuz 60 bin bakiminda yetkili servis 900 tl özel servisler ise 550-600 tl arası fiyat verdi ayrıca 1.4t ların trigeri zincirlidir. Bula bilirseniz stil paket afl farlı 1.4t insignia alın derim ben 49 bin km de 2012 modelini 55 e aldım arastirirsanız sizde bu fiyatlara çok temiz insignia bulursunuz ama 1.6t değil 1.4t tavsiye ediyorum lpg uyum ve tüketim olarak 1.6t lar verimsizdir.

merhabalar hocam bende 1.4t insignia 2012 model edition elegance almak istiyorum tüpe belki ihtiyaç duyarım ama bu dediğiniz değerlerde gerek yok. 1.4t lerde cosmo yok ama 1.6 t lerdeki cosmo ile farkı ne acaba ? still paket olanlarda artı olarak ne oluyor ? parça bulmada sıkıntı çekmem inşallah. en çok merak ettiğim soruda eğimde aracın kalkışı ve performansı nasıl ?

• faruk368 F kullanıcısına yanıt
    Hocam cosmoda farlar afl olarak standart geliyor 1.4t larda opsyon olan stil paketle geliyor ancak 2 tane stil paket var benimki eski stil paket afl far yok elektrikli koltuk bej renk ic doseme birde 5 kollu 18 inc jant var ancak yeni stil pakette afl farda var bunuda anlamak icin direksyonun sagindaki isik ayar dugmesine bakarız yoksa arac afl farli demektir afl far kendi ayarini kendisi yapiyor ben performansından oldukca memnunum daha önce 2.0 vectra vardı onu aratmıyor sadece 1 vites asagida kullaniyorum 4 te deilde 3 te gidiyorum 2 bindevir 6.viteste 106 km hiz yapiyor yani arac cok sessiz ben %90 5 kisiyle kullaniyorum arac öğrenci servisi oldu benzini 5 e bolusup minibusten ucuza gidiyoruz okula ayrıca nadirde olsa ülkemizde sunrofflu,navigasyonlu,ısıtmalı deri koltuklu,afl farlı 1.4t lar var tamamen paraya bağlı normal cosmolardan daha dolu 1.4t almak mümkün ön arka park sensörü,yagmur sensoru,far sensörü,elektrikli elfrenei edition elegance de standart zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 4 Mayıs 2017; 11:11:41 >

• quote:

Bende 1.4t insignia var 110 sabit uzun yolda 5.8- 6 lt gibi yakıyor sehir ici durkalkli en sikisik trafiklerde max 9.5 karma 7.5 lt benzin tüketimi var lpg takanlar çok memnun aynı motor astralardada kullanıldı ve fabrikasyon lpg ile de üretildi sübap eriten 1.4t daha ben ne gordum nede duydum,performansı kesinlikle üzmüyor 140 hp 200nm tork var yazılım ile 170 hp 280nm tork elde ediliyor 650 tl fiyat aldım meşhur bir yazılımcıdan(2-cr garaj)

arkadaşım da lpg uyumu nedeniyle 1.4t aldı.
    16t modelleri lpg tam uyumlu değilmiş.
    çok memnun. ama alt devirlerde ve rampalarda özellikle kışlıklarla performansını beğenmemişti.
    mağlum araç ağır,
    araştırdık:
    meğer 1.6 atmosferik (115bg) ve 1.4t (140) motorlar için 215/60r16 veya 215/55r17 veya 225/50r17 veya 235/45r18 lastik öneriliyormuş.
    1.6t ise rahatlıkla 225/55r17 veya 245/45r18 kullanabiliyor.
    lastik değişiminde 215/55r17 alacak.
    .
    ( 18 jant kullananlarda 245/45r18 yerine 235/45r18 taktırması gerekiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 4 Mayıs 2017; 11:43:47 >

“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

arkadaşım da lpg uyumu nedeniyle 1.4t aldı.
    16t modelleri lpg tam uyumlu değilmiş.
    çok memnun. ama alt devirlerde ve rampalarda özellikle kışlıklarla performansını beğenmemişti.
    mağlum araç ağır,
    araştırdık:
    meğer 1.6 atmosferik (115bg) ve 1.4t (140) motorlar için 215/60r16 veya 215/55r17 veya 225/50r17 veya 235/45r18 lastik öneriliyormuş.
    1.6t ise rahatlıkla 225/55r17 veya 245/45r18 kullanabiliyor.
    lastik değişiminde 215/55r17 alacak.
    .
    ( 18 jant kullananlarda 245/45r18 yerine 235/45r18 taktırması gerekiyor)

konu başka yöne kayıyor ama :) hocam peki lastik değişiminden sonra performansı memnun etti mi ?

• faruk368 F kullanıcısına yanıt
    "lastik değişiminde 215/55r17 alacak."

henüz eski lastikleri kullanıyor, 1 yıl daha idare eder diyordu.

215/55r17 alınca illaki performans artacaktır,
    taban 1 cm daralacak, sürtünme azalacak.
    çapı da 679 mm den 668 mm e düşmüş olacak.

225/55r17 lastik Bmw 520, mercedes E class, insignia 1.6T gibi araçlara göredir.

“Ümitvar olunuz! Şu istikbâl-i inkılâbat içerisinde en gür seda İslâm’ın sedası olacaktır”
  • Guncel...

İlan No: 471416291

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-model-2.0-6-ileri-avensis-elegant-sadece-81000-km-tek-el-471416291/detay

• Citroen c5 yada Volvo s40 bakmani oneririm hatta dizel s40 gidisi gayet guzel yakiti az kasasi saglam yalitimi iyi yol tutusuda burda belirtilen tum araclardan iyi malzeme kalitesi ve konforununda geri kalir yaniyok dynamik sunrooflu ve blis li bulunursa tadindan yenmez

Hocam 40-45 bandında 508 1.6 e-hdi var mı yoksa ben mi bulamadım? Malum sitede 70 civarı allure paketleri de. Aydınlatırsanız sevinirim 1 seneye almayı düşündüğüm bi model.

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • Allah Allah 40 bin liraya bu söylediğiniz araçları nasil.alacaksiniz!?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.