Şimdi Ara

1-1.200.000 arası Suv tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1 mn’a yakın altınım var, suv bir araç düşünüyorum üzerine çok kredi işine giresim yok ama araç kredisi alabilirim eğer mantıklı bikac sene bineceğim bir araç bulabilirsem. Yardımcı olursanız kriterlerim şöyle diyebilirim:

aşırı sanayi ile uğraşacağım bir model istemiyorum

fazla uzun yol yapmıyorum genelde şehiriçi (bu yuzden elektrikli de dusundum ama bu fiyata cok az menzil var belki hibrit olabilir)

hangi marka hangi motor daha iyi veya kronik problemi olanlar nelerdir pek bilmiyorum bilen varsa bundan uzak dur diyen yardımcı olabilirse sevinirim

bu zamana kadar toyota chr, honda hrv, opel mokka, renault capture, hyundai bayon tarzi araclara baktim ama karar kilamadim fiyat olarak da bazen cok sisirmisler gibi geldi, önerisi olan varsa sevinirimmm

illa suv istiyorum diye bi durum yok ama boyum uzun kadın sürücüyüm rahat bir model istiyorum, daha oncesinde toyota auris vardi 2011 model direkten karsiyi goremiyordum😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yeni c3 ve c3 aircross geldi bayilere bir bakın derim fiyat oldukça uygun 1.2 hybrid motorla 1250-60 civarında bir fiyatı var garantisini de uzatırsanız 4-5 yıl binersiniz

• 2017-2020 arası Fiat 500X 1.3 ya da 1.6mjet

2020-2022 arası Opel Crossland 1.5 HDi

2017 civarı Opel Grandland 1.6 CDTI

bu arabaların motor şanzımanları oldukça iyi. Grandland'ı 1.2 milyona düşük km bulmanız zor olabilir ama diğerlerini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    c3 aircross’a baktım ama fiyatlar 1.6 civarinda o fiyatlarda farklı bayilerde var mı bilmiyorum

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim, grandland’i bulamadım ama ayrıca sormak istiyorum 1.3 , 1.6 ya da 1.4 motorların farkı her modelde fark eder mi yani opel grandland 1.2 elegance alınmaz mı örnek veriyorum, ne farkı olur🥹bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın

• aleynaerys A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen youtubedaki fiyatlar aklımda kalmış bu fiyatlar biraz saçma olmuş

• aleynaerys A kullanıcısına yanıt

Ev versiyonu 1250, hibrit versiyonu 1600 civarı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    evet hocam

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    citroen almaktansa kia stoniclere bakmaya başladım 1.0t modellerine

• Citroenlerde triger kayışı sorunu olduğunu duydum 1.2 motorlarda o yüzden ben de bu fiyat skalasında stonic sandero stepway bakıyorum birden çok model aklımda ama insanın baktıkça kafası karışıyor ilk kez araba alıcağım için bu kdr oluyor sanırım 😂

• Skoda scala
    Kia stonic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat Arona 1.0 ecoTSI bakabilirsiniz 18-20 model civarı gelir bütçenize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.