Şimdi Ara

d segmenti araç tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ailemize ait 2007 model honda civici satma kararı aldık yerine aşağıdaki 3 araç dan birisini düşünüyoruz
    2016 model alınacak
    ortalama bütçe 100-110 dizel araç sevmediğim için düşünmüyorum
    kesinlikle otomatik vites ,konforlu ve güvenlik önemli
    alttaki araçlardan yalnızca 3 hafta volvo yu kullandım ve gayet güzeldi
    ikinci el kaygım yok
    siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
    bu araçlara sıvı sistem lpg sistemi mümkün mü?

ford mondeo 1.5 titanium
    skoda superb 1.4 style
    volvo s60 1.5t3 premium

saydığınız araçların 2016 modelleri arasında en güvenlisi volvo s60.

ama 2017 model olsaydı en güvenlisi ford mondeo (amerika'da fusion diye geçer) olurdu. small overlapda hem sürücü hem yolcu tarafı yüksek puan almış.
    MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • Eski bir Mondeo kullanıcısı ve şuan da Superb kullanan biri olarak belirttiğiniz koşullarda bu üç araç içerisinden mondeoyu tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2017 Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150 PS ACT DSG Ambition
    2018 Opel Insignia Grand Sport Exclusive 1.6 CDTI
  • Volvo tercih ederdim motor şanzıman kombinasyonu güzel konfor iyi kötü yanı bagaj ve arka diz mesafesi

• Mondeo ve s60 arasında kalıp kasasının daha güncel olmasından dolayı mondeoyu tercih ederdim sanırım. Lpg düşünüyorsanız bence bu 3 araçtan da uzak durun çünkü uzun süre sıvı sistem lpg araştırmış birisi olarak bende mazda6 sevdamdan vazgeçmiştim.

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Mondeo ve s60 arasında kalıp kasasının daha güncel olmasından dolayı mondeoyu tercih ederdim sanırım. Lpg düşünüyorsanız bence bu 3 araçtan da uzak durun çünkü uzun süre sıvı sistem lpg araştırmış birisi olarak bende mazda6 sevdamdan vazgeçmiştim.

+1

AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1milyon B Suv Araç tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Araç tercihi:sanırım superb
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğerlerini bilmiyorum,sadece Volvo için söylersem güvenlik dışında bahsettiğiniz model yıllı T3 ler Volvonun geliştirdiği yeni motor ve Aisin (Geartronik) şanzumanla çok iyi bir seçenek.

Renault Symbol 1.5 dCI 90 Hp Joy
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Jaguar XE 2.0d 180 beygir 430 tork. 0-100 8 saniye, 8 ileri zf tam otomatik. Başka araç kesinlikle düşünmeyin

Fiyat farkını sen vereceksen bence de başka araç düşünmesin konu sahibi. 230-325 bin arası fiyatı var malum sitede ikinci ellerin.

kendi aracım subaru forester xt lpgli değil lpg de sorun yumağına dönüştüğü için araç tercih etmedim

2. araç olduğu için çok kullanmıyorum dağ bayır gezmek istediğim zaman biniyorum

aslında gönlüm japon araçlarında yana ama küçük hacimli turbo beslemeli araçlar japonlar da pek yok

subaru levorg 1.6 ve honda civic 1.5 rs var başka var ise de bilgim yok , bu araçların fiyatına bahsettiğim arabaları

alabileciğim için kafam biraz karışık ancak 2 yılda honda ile 55 bin km yaptığımdan yakıt tüketiminin düşük yada lpg uyumunun olması gerekiyor

uzun vadede ne gibi sorunlar açıyor yeşillendirirseniz sevinirim sagolun

bir tık büyük olsa direkt volvo alırım

yada mondeo nun superb den artısı
    yinede tavsiyeniz için teşekkürler
  • merhabalar bmw nin 3 silindirli 136 motorları gayet başarılı baz donanım temiz birşeyler biraz zorlarsanız alabilirsiniz. yakın zamanda bu motorlara elektirkli motor desteği gelmesi çok yüksek. lpg yerine o düşünülür. neden bunu diyorum lpg sever ve kullanan biri olarak, kit fiyatları malum euro dolar kuru ile geliyor. lpg fiyatları ciddi oranda arttı çok fazla km yapmayan birisi olarak yeni nesil benzinlilerin yanında çok da mantıklı seçenek durmamaya başladı.

benim tavsiyem çok daha temiz ve düşük kmde c180 lere bakmanız 156 hp 7g-tronic lpg destekli otomatik ve full d segment bir aracı o paralara alabilirsiniz. illa 2016 model diye modele takılmayın bir arabanın modeli 6 yıl boyunca üretimde kalıyor. yani 2010 ile 2016 modeli aynı araba aslında makyajla değişen kısımlara bakarsınız değecek birşey varsa makyajlısı tercih edilir aksi takdirde daha temiz olanı tercih edilir.

Superb ise geniş iç hacim ve yakıt tutumluluğu ile öne çıkacaktır.

Benim Superb tercih etmemdeki sebep ise dizel + otomatik kombinasyonu ve prestige paket + opsiyonlar ile donanım zengini bir otomobil olması.

2017 Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150 PS ACT DSG Ambition
    2018 Opel Insignia Grand Sport Exclusive 1.6 CDTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Jaguar XE 2.0d 180 beygir 430 tork. 0-100 8 saniye, 8 ileri zf tam otomatik. Başka araç kesinlikle düşünmeyin

Fiyat farkını sen vereceksen bence de başka araç düşünmesin konu sahibi. 230-325 bin arası fiyatı var malum sitede ikinci ellerin.

O zaman 2. El XF alsın 2010-2011 model. Hem E segmenti hemde istediği bütçedeki fiyatlarda olan bi araba. Şaşırcaksın ama E segmenti bir 6-7 senelik jaguarı 100-110 bin civarına alabiliyosun

AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS

• bu araçlara lpdi denilen sistem oluyor anca 5 6 bin civari kit masrafi var yani takiyorlar ama

bana kalirsa turbo benzin arabayi pç etmenin en güzel yolu lpg takmak.

şehir içi 13 lt nin altına düşmüyor tüketim ortalama 15 lt 100 km de

alacağım araç ortalama 30 bin km yol yapacağı için yıllık yakıt tüketiminin yüksek olması halinde lpg ile sorunu çözmeyi düşündüm

şanzımanın eski ve yakıt tüketiminin yüksek olduğunu öğrendim şehir içi 10 lt nin üstüne çıkıyor mu tüketim ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.