Şimdi Ara

D@n93rMert ayıp ayıp [rezzer_ertus] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LORDadonis

madem madde madde cvp istiyorsun şu
    1-mert gelmeden yorum yapmıcam dedim ama onu gelmemesi onun yanlış yaptığını kabul etmesi olabilir!veya fake nick açtı geldi baktı
    2-sen nerden biliyorsun küfür edildiğini bi tarafını yırtıyorsun ss de ss diye ama sen de ss varmı küfür ettiklerine dair?
    3-eğer itemi verseydi küfür ederlermiydi tabiki hayır
    adam göçmüş gitmiş sen adamı hala savunuyon belkide fake nick alıp geldi baktı burada rezil oldu girmiyo ip incelemesi istiyorum adminler!

öncekile allah sizinle aynı çatıyı paylaşanlara sabır wersin.

kardeşim ben ne dedim baştan bi oku bakim. ReSpawN nickli kişinin ilk postlarına bak neden küfür edildiğini düşündüğümü ordan anlarsın oke?
    ayrıca ortaya iddaa atan ben diilim hiçbişeyi ispatlamak zorunda da diilim.
    3. sölediğine karşılık tekrar ilk postlarımı oku derim cevabını bulursun.
    ilk postumda dedimki rezzer ın EP yi wermemesinin nedeni belki de isteme şekillerinden dolayıdır demiştim. karşılık olarak HxmenZ dediki EP yi alır almaz alt+f4 çekti.ama ReSpawN da diyoki önceden küfür ettiler. anlamadığım nokta şu eğer alt+f4 ü hemen çektiyse küfür etcek zamanı nerden buldular.HxmenZ dediki küfür etmedik bende dedimki ss gösterin. bu lafım sadece HxmenZ ye diildi ReSpawN da warsa küfür ss i buyursun göstersin ona inanalım.konu açıldığından beri diyorumki D@n93rMert bişey demeden yada ss olmadan yorum yapmayın boşuna ama dinleyen yok.duyrun tartışın ztn cevap yazıyım derken Hyde ı kaçırdım iyice sinirlendirmeyin.yorum yapmak için beklemek bu kadar zormu acaba?

Daddy, daddy cool!

• quote:

Orjinalden alıntı: Ying_Yang

arkadaşlar burada boş yere bi oyun yüzünden atışcağınıza biraz bekleyin D@n93rMert in gerekli açıklaması olacağını düşünüyorum daha o gelmeden bu kadar atıştınız o gelince kim bilir neler olucak...

ben dangermerte oyunda söledim hakkında topic açmışlar die...
    salla dedi ama muhakkak merak edip bakmıştır...
    bence o ben mertin arkdaşıyım diyen mertin kendisi bu benim yorumum kimse hakkında kötü düşünmem...

Orjinalden alıntı: wejder

quote:

Orjinalden alıntı: Ying_Yang

arkadaşlar burada boş yere bi oyun yüzünden atışcağınıza biraz bekleyin D@n93rMert in gerekli açıklaması olacağını düşünüyorum daha o gelmeden bu kadar atıştınız o gelince kim bilir neler olucak...

ben dangermerte oyunda söledim hakkında topic açmışlar die...
    salla dedi ama muhakkak merak edip bakmıştır...
    bence o ben mertin arkdaşıyım diyen mertin kendisi bu benim yorumum kimse hakkında kötü düşünmem...

aklıma geldi ama suçlama yapmıyorum

Keep Walking...

• snn yazıları ne kdr düzgün okuduğun belli oluyor yazında diyorsunki alt+f4 çekcek zamanı nerden buldun başka biriside diyorki 2.girişinde küfür yemeye başladı ve clandan çıktı!
    ayrıca suçlu birini savunan kişileri savunanlara aynı çatıda yaşayanlara sabır versin...

ayrıca bizmi dedik sana bossa bakma bize bak diye?Allahım sen sabır ver!

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 8 Temmuz 2006; 1:30:17 >

Orjinalden alıntı: HxmenZ

quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

_oXxo_ sen koy da görelim madem ss rezzer ertus clanda ve birileri sövmüş o da clandan çıkmış bunu istiyorum

kardeşim afedersin de sende bi şeylik warmı?ben ordamıydım da ss gösterim?
    ayrıca bi iddaa atıyosun ortaya bende kanıt istiyorum kanıtın yoksa sana niye inanıyım?
    inanlara da soruyorum ortada rezzerın küfür yemediğine karşı hiç bir ss yok nasıl inandınız biliyim de bende inanıyım o zaman.

sen bilip bilmeden ne konuşuyon kardeşim madem orda yoktun o zaman arkadaşın gelsin eklesin sen sus ne haddine inkar etmek.

illa gel bana söv diyorsan private message var msn de verebilirm

klavye delikanlılarını sevmem bu 1.
    2. olarak tekrar ve tekrar söylüyorum önce yazdıklarımı baştan sona oku olur mu?ben D@n93rMert i savunmuyorum.benim savunduğum tek nokta annesine küfür etmemeliydiniz.bu konuda benim tek bi yanlışım olabilir ReSpawN un dediklerini gerçekler olarak düşündüm.gerçek mi diilmi bilemem.onu yarın öğrencez.bak bakalım önceki postlarımda kaç kere D@n93rMert açıklama yapmadan yada ss görmeden hemen yorum yapmak yanlış dedim.bu dediklerimi yap ondan sonra adam gibi gel konuşalım tabi adam olabiliyosan

Daddy, daddy cool!

• quote:

quote:

quote:

quote:

_oXxo_ sen koy da görelim madem ss rezzer ertus clanda ve birileri sövmüş o da clandan çıkmış bunu istiyorum

ayrıca bi iddaa atıyosun ortaya bende kanıt istiyorum kanıtın yoksa sana niye inanıyım?
    inanlara da soruyorum ortada rezzerın küfür yemediğine karşı hiç bir ss yok nasıl inandınız biliyim de bende inanıyım o zaman.

sen bilip bilmeden ne konuşuyon kardeşim madem orda yoktun o zaman arkadaşın gelsin eklesin sen sus ne haddine inkar etmek.

2. olarak tekrar ve tekrar söylüyorum önce yazdıklarımı baştan sona oku olur mu?ben D@n93rMert i savunmuyorum.benim savunduğum tek nokta annesine küfür etmemeliydiniz.bu konuda benim tek bi yanlışım olabilir ReSpawN un dediklerini gerçekler olarak düşündüm.gerçek mi diilmi bilemem.onu yarın öğrencez.bak bakalım önceki postlarımda kaç kere D@n93rMert açıklama yapmadan yada ss görmeden hemen yorum yapmak yanlış dedim.bu dediklerimi yap ondan sonra adam gibi gel konuşalım tabi adam olabiliyosan

konumuz küfür değil oyunda dangermertin yaptığıdır. suçlayanı veya suçlamayanı savunmayacaksan lütfen daha fazla mesaj atma diyorum

Keep Walking...

• quote:

snn yazıları ne kdr düzgün okuduğun belli oluyor yazında diyorsunki alt+f4 çekcek zamanı nerden buldun başka biriside diyorki 2.girişinde küfür yemeye başladı ve attılar
    ayrıca suçlu birini savunan kişileri savunanlara aynı çatıda yaşayanlara sabır versin...

ben HxmenZ nin dediğine karşılık dedim ki madem rezzer alt+f4 çekmiş hemen küfür etcek zamanı nerden buldunuz.aynen bunu dedim.ara bul istersen.
    tekrarlıyorum benim hatam warsa ReSpawn un dediklerini bi anda gerçekler olarak düşünmemdir. gerçek mi diilmi bilemem bunu yarın anlarız

Daddy, daddy cool!
  • quote:

quote:

snn yazıları ne kdr düzgün okuduğun belli oluyor yazında diyorsunki alt+f4 çekcek zamanı nerden buldun başka biriside diyorki 2.girişinde küfür yemeye başladı ve attılar

ben HxmenZ nin dediğine karşılık dedim ki madem rezzer alt+f4 çekmiş hemen küfür etcek zamanı nerden buldunuz.aynen bunu dedim.ara bul istersen.
    tekrarlıyorum benim hatam warsa ReSpawn un dediklerini bi anda gerçekler olarak düşünmemdir. gerçek mi diilmi bilemem bunu yarın anlarız

tamam sorun yok sadece bir an benim haksız olduğunu düşündüğüm kişiyi savunuyorsun gibi zannetim. sana karşı alıp vermediğim yok

Keep Walking...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konumuz küfür değil oyunda dangermertin yaptığıdır. suçlayanı veya suçlamayanı savunmayacaksan lütfen daha fazla mesaj atma diyorum

siz düzgün okumayıp benim D@n93rMert i savunduğumu düşündüğünüz için bu kadar post atmak zorunda kaldım size cevap wermek amaçlı.inanmayanlara heralde 10. kez söylüyorum ilk postumdan beri ss olmadan yada D@n93rMert konuşmadan hemen yargısız infaz yapmayın dedim demeye dedevam ediyorum

Daddy, daddy cool!

• TAMAM KAPATIN YETER ŞU KONUYU
    DANGERMERT BİŞEY SÖLEMİYECEK
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    .....

quote:

quote:

tamam sorun yok sadece bir an benim haksız olduğunu düşündüğüm kişiyi savunuyorsun gibi zannetim. sana karşı alıp vermediğim yok

sonunda anlaşılmam iyi oldu.umarım diğerleri de senin gibi bi hata yapmaz bi daha(ztn herkes yaptı) ve postlarımı okurlar.çünkü ben D@n93rMert le sadece oyunda 1-2 kere konuştum onun avukatı da diilim

Daddy, daddy cool!

• quote:

TAMAM KAPATIN YETER ŞU KONUYU

KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    .....

Keep Walking...

• quote:

Bu topiği sen açmış olsan da forum sana ait değil.
    İstediği gibi mesaj atar istediği gibi yorum yapar, kuralları çiğnemediği sürece.

Ayrıca şunu da kocamancana yazayım dikkat çeksin;

Beyler, anlamsız bir tartışma başlatılmış. Olan olmuş bitmiş biz kavgasını yapıyoruz. Dışarıdan ise seyreden seyrediyor. Konuyu fazla uzatmak anlamsız.

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
    Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
    Mevlâna

Intel Core duo çıkarttı diye duo takılacak değilim. Core soloyum, korum!
    aspci
  • quote:

TAMAM KAPATIN YETER ŞU KONUYU

KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    KİLİTTTTTTT
    .....

bu şekilde D@n93rMert in haksız olduğu anlaşıldı ama bence yinede annesine küfür edilmemeliydi.
    neyse konu kilit lütfen

edit:bu arada kilitlenmeden herkes postlarımı okusunda sonra adım D@n93rMert in avukatı olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 8 Temmuz 2006; 1:39:15 >

Daddy, daddy cool!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Bu topiği sen açmış olsan da forum sana ait değil.
    İstediği gibi mesaj atar istediği gibi yorum yapar, kuralları çiğnemediği sürece.

Ayrıca şunu da kocamancana yazayım dikkat çeksin;

Beyler, anlamsız bir tartışma başlatılmış. Olan olmuş bitmiş biz kavgasını yapıyoruz. Dışarıdan ise seyreden seyrediyor. Konuyu fazla uzatmak anlamsız.

kocaman yazdığın kısımda son derece haklısın. ben tartışma olsun diye açmadım konuyu.

Keep Walking...

• Bazı kişiler forumdaki mesaj sayısının çokluğundan dolayı merti savunmuş. Tabi bu gayet doğal. Her yerde yaşanabilcek şeyler. Böylece forumda ona buna ahkam kesen yok o gereksiz bu gerekli diye çok üstün bir kişilk edasıyla mesajlar yazan şahsın gerçek yüzünü öğrenmiş olduk.Ayrıca gelip burda savunmasını bekliyenlere iyi uykular diliyorum Nasıl olsa yarın sabah baktığımızda bu gece alınan fake nicklerden merti savunan biri kendini belli eder açıklamasını kısmen dinlemiş oluruz.
  • ayıp etmiş o gün kankam ile atila kestik Warrior pendant düştü .. o buldu o kesti.. ben sonlarda geldim.. az canı vardı. öldü WP bana geldi yemin ediyorum sırf o kesti o buldu die ona verdim. herhangi bi şekilde yalan atmıyorum yeminle ona verdim..(wp nin bana gelme sebebi claver ve WP vardı kutuda claveri ilk aldık )

Orjinalden alıntı: brsayhan

Bazı kişiler forumdaki mesaj sayısının çokluğundan dolayı merti savunmuş. Tabi bu gayet doğal. Her yerde yaşanabilcek şeyler. Böylece forumda ona buna ahkam kesen yok o gereksiz bu gerekli diye çok üstün bir kişilk edasıyla mesajlar yazan şahsın gerçek yüzünü öğrenmiş olduk.Ayrıca gelip burda savunmasını bekliyenlere iyi uykular diliyorum Nasıl olsa yarın sabah baktığımızda bu gece alınan fake nicklerden merti savunan biri kendini belli eder açıklamasını kısmen dinlemiş oluruz.

bu laflar banamıydı acaba?

Daddy, daddy cool!

• üfff daha burdamısınız siz??
    kapatın şunu
    kilitttttttttttttttttttt

uyuyormu bu dh adminleri!!!!!

gerçi saat 2 bu saatte uyumuları normal :D

quote:

Orjinalden alıntı: brsayhan

Bazı kişiler forumdaki mesaj sayısının çokluğundan dolayı merti savunmuş. Tabi bu gayet doğal. Her yerde yaşanabilcek şeyler. Böylece forumda ona buna ahkam kesen yok o gereksiz bu gerekli diye çok üstün bir kişilk edasıyla mesajlar yazan şahsın gerçek yüzünü öğrenmiş olduk.Ayrıca gelip burda savunmasını bekliyenlere iyi uykular diliyorum Nasıl olsa yarın sabah baktığımızda bu gece alınan fake nicklerden merti savunan biri kendini belli eder açıklamasını kısmen dinlemiş oluruz.

bu laflar banamıydı acaba?

Üstüne alındığına göre var bişeler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.