Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (871. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BENDE DE 1.4 FREE DİNAMİK VAR YENİ ALDIM AYAR YAPILDIKTAN SONRAKİ DURUMU PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ BENDE LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM DİREK KULLANICI OLDUĞUNUZDAN SİZDEN ALACAĞIM BİLGİ BENİ DAHA İYİ YÖNLENDİRİR TEŞEKKÜRLER BİDE BİLDİĞİM KADARIYLA LPG İLK 1000 KM DE BİRAZ FAZLA YAKIYORMUŞ..
  • Bizim araçlarda kalorifer peteğinin içeri su damlatması kader olmuş.

Servis bana bunun esas sebebinin aracın çok kullanılmayıp yatması olduğunu söyledi ama bana inandırıcı gelmedi.

Çünkü adamlar binlerce araba satıyor ve bu gelecekte binlerce oring, binlerce boru, binlerce petek satmak demek.

Bi oring 15 TL, iki borudan her biri 60 TL, orijinal kalorifer peteği 250 TL civarı.

Arıza yaşayanların üçte biri bile servise gelse yeter adamlara.

O yüzden daha sağlam yapmıyorlar kanaatindeyim.
  • Arkadaşlar hepinize kolay gelsin bende de 2010 model bir Albea Sole var ancak aracımın modelini bilmiyorm ruhsattaki modelini ben yazdırdım. Noter bana fire activemi activemi nedir bu diye sordu bende fire active dedim demiş bulundum Aracım benzinli tek airbagli klima yok. Donanım olarak böyle acaba aracımın modeli nedir ?
  • yunus_emreorunc Y kullanıcısına yanıt
    birmot.com.tr
    Sıfır Araba - Sıfır Araba Fiyatları - Sıfır Arabalar | Birmot
    http://birmot.com.tr/Araclar/Fiat/Binek/15/11/Albea-Sole.aspx
    linkten active dynamic donanım farkları mevcuttur burdan bakarak aracınızla karsılastırıp arkı anlayabılırsınız.
  • Sağolun hocam tesekkur ederim
  • Daha önce söyledim mi bilmiyorum. Arabamda ışık yanıyordu ve üst taraflardaydı. Bu şekilde ibre düşmeden mazot bitmiş. Tabi doğal olarak yolda kaldım. Şimdi bu ibre neden ışık yanana kadar çalışıyor da ışık yanınca aşağıya inmiyor ? Sebebi nedeni ne olabilir. Daha önce başına gelen varmıydı ? Nasıl bi çözüm önerirsiniz ?
  • arkadaşlar herkese slm.ya benım 2005 albea active'ye sis farı takıcam ama yardıma ihtiyacım var.4lü düğme aldım sisleri aldım ama bağlantıda kaldım.ön sis düğmesine basınca göstergedeki ön sis ısıgı yanıyor ama düğmeden elektriği nasıl alabilirim.dokunmatik oldugu için düğmeden alamıyorum acil yardımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Daha önce söyledim mi bilmiyorum. Arabamda ışık yanıyordu ve üst taraflardaydı. Bu şekilde ibre düşmeden mazot bitmiş. Tabi doğal olarak yolda kaldım. Şimdi bu ibre neden ışık yanana kadar çalışıyor da ışık yanınca aşağıya inmiyor ? Sebebi nedeni ne olabilir. Daha önce başına gelen varmıydı ? Nasıl bi çözüm önerirsiniz ?

Aynı sorun bende de var, şamandıra arızalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

quote:

Daha önce söyledim mi bilmiyorum. Arabamda ışık yanıyordu ve üst taraflardaydı. Bu şekilde ibre düşmeden mazot bitmiş. Tabi doğal olarak yolda kaldım. Şimdi bu ibre neden ışık yanana kadar çalışıyor da ışık yanınca aşağıya inmiyor ? Sebebi nedeni ne olabilir. Daha önce başına gelen varmıydı ? Nasıl bi çözüm önerirsiniz ?

Sen tamir ettirdin mi üstat ? Ne değişti kaça çıktı kafayı yicem bu şamandıra yüzünden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

quote:

Sen tamir ettirdin mi üstat ? Ne değişti kaça çıktı kafayı yicem bu şamandıra yüzünden

Tamir ettirmedim açıkcası bir kaç yerden yenisi için 300 TL gibi bir fiyat duyunca vazgeçtim ama belki tamiri 20-30 liraya halledilebilir.Her arabamda belli bir süre sonra bu sıkıntı çıktı açıkcası benim de canımı sıkmaya başladı sürekli aldığım yakıtla km hesabı yapıyorum.

• MERT237 kullanıcısına yanıt
    Benim daha ilk defa başıma geldi. Hesap kitap tamamda öyle de tehlikeli. Ya tutmazsa km o zaman kaldık yolun ortasında desene
  • quote:

Benim daha ilk defa başıma geldi. Hesap kitap tamamda öyle de tehlikeli. Ya tutmazsa km o zaman kaldık yolun ortasında desene

Aynen öyle, ilk bozulduğunu anladığımda yolda kalmıştım zaten. Daha sonra önlemimi aldım.Uygun fiyatlı bir şey olsa yaptırırım ama hiç fiyat almadım sadece duyduğum bir kaç fiyat var o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT237 -- 14 Ocak 2014; 0:40:11 >
  • MERT237 kullanıcısına yanıt
    Toplu alsak indirim yaparlar mı acaba Ben kapının önunde kalmıştım allahtan yoksa sittin sene aklıma gelmezdi mazotun bittiği
  • Arkadaşlar benim araba 2009 premio 40 bin kmde ama arabanin torpido gozunden engebeli yollarda ses geliyor daha 40 bin km de torpido tarafindan ses geliyor bu sesi nasıl kesebilirim yolda iyice sinirimi bozmaya basladi.torpidoyu tamamen bosalttim gene ses geliyor boyle bir durum ile karsilasan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Arkadaşlar benim araba 2009 premio 40 bin kmde ama arabanin torpido gozunden engebeli yollarda ses geliyor daha 40 bin km de torpido tarafindan ses geliyor bu sesi nasıl kesebilirim yolda iyice sinirimi bozmaya basladi.torpidoyu tamamen bosalttim gene ses geliyor boyle bir durum ile karsilasan var mi

sizinki nasıl bilemiyorum ama benimkinde özellikle soğukken torpido gözünün üstünde sanırım airbagın olduğu kısımdan tıkırtı geliyor.Elimde yüklendiğimde kesiliyor baya.Sanırım bir vida felan gevşek.Isınınca pek kalmıyor ses.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

quote:

Arkadaşlar benim araba 2009 premio 40 bin kmde ama arabanin torpido gozunden engebeli yollarda ses geliyor daha 40 bin km de torpido tarafindan ses geliyor bu sesi nasıl kesebilirim yolda iyice sinirimi bozmaya basladi.torpidoyu tamamen bosalttim gene ses geliyor boyle bir durum ile karsilasan var mi

sizinki nasıl bilemiyorum ama benimkinde özellikle soğukken torpido gözünün üstünde sanırım airbagın olduğu kısımdan tıkırtı geliyor.Elimde yüklendiğimde kesiliyor baya.Sanırım bir vida felan gevşek.Isınınca pek kalmıyor ses.

O zaman havalarin isinmasini beklemekten baska şansım yok teşekkür ederim cevap icin

• quote:

Benimki de 2009 premio 34 binde bende de aynı sorun var torpido dan can sıkıcı gıcırdama sesi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

quote:

Benimki de 2009 premio 34 binde bende de aynı sorun var torpido dan can sıkıcı gıcırdama sesi geliyor.

Aynen bu kadar dusuk km de boyle sesler insanin canini sikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rockstar_942

doblo vip premio kullanıcı arkadasım albea için 139 miyon ödüyoruz.ama sıfır alırsan ilk sene firma ödüyor diğer forumda da 1e bascağma 2 ye basmışım düzeltmek istmedim yani yüzotuzdokuzmilyon oke!

slm öncelikle. ben bir şey sorucaktım bazı yerlerde albea sis farı ampulü tipine H3 diyor. Bazı yerde ise H1 diyor.bilginiz vaR MI hangisi doğru
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Ben o zaman zaten mazotun bitmiş olacağını hiç düşünmemiştim çünkü mazot filtresini açınca öyle bir görüntü yoktu. Yazlık bir yerde gezinti yaparken yolda kalmıştım, evime 3 dk mesafedeydi ve tabi trafik gibi bir sorun olmadığı için strese girmeden diğer araçla gidip mazot almıştık, diğerinde ise İstanbul'da yokuş yukarı aracı çıkarıp parketme manevrası yapacakken bitti tabi doğal olarak tek seferde arabayı geri kaydırarak parketmek zorunda kalmıştım, direksiyonun dönmemesi büyük sorun olmuştu. Yaptırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT237 -- 24 Ocak 2014; 23:28:26 >
  • 
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.