Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (869. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.350
Cevap
73
Favori
1.658.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Hararet orta seviyenin üstüne çıktığını hiç görmedim. Normali o olması lazım. Fan sıcak üflemiyor ise hava yapmıştır. Hiç üflemiyorsa bilemiyorum sebebini.
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    kameranın av kablosunu bagaj içerisinden arka koltuk altından kapı eşik lastiklerinin altından teybe getir.Kameranın elektriğini ise bagaj kapağındaki geri vites lambasına paralel yap.Yani vitesi geriye taktığında geri lambası yandığında kamerada otomatik çalışacaktır tabi bu arada teybin açık olması gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *Mustafa

    Hararet orta seviyenin üstüne çıktığını hiç görmedim. Normali o olması lazım. Fan sıcak üflemiyor ise hava yapmıştır. Hiç üflemiyorsa bilemiyorum sebebini.

    Kaloriferde ve hararet ibresinde bi sıkıntı yok. Sadece fanın çalıştığını göremedim. Birde mazot şamandıram bozuldu dün akşam yolda kaldım. Işık yanıp sarı yere düşmüştü ama depoda mazot var gösteriyordu kontağı kapattım 5 dk bekledim sonra yeniden marşa bastığımda çalışmıyor. Bakıyorum mazot var gibi duruyo herşey normal gözüküyo. Fakat ibre bana terslik yaptı. Ustayı aradım bunların da bu hastalığı var mazot koy bak dedi. Koydum harbiden çalıştı.
    Daha önce başına böyle bişey gelen var mı ?
  • kameray37 kullanıcısına yanıt
    zaman ayırıp cevap yazdığınız için sağolun.
    kapı eşikleri düşündürüyor şöyle bir baktım sökmeden alttan kablo gidecek gibi gözükmüyor. birde pedalların ordan teybe ulaşım varmıdır
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    Aynısını ben yaptım merak etme oluyor.Dediğim gibi teybe giden av kablosunu kapı eşiklerdeki fitilleri kaldırın içinde kablo geçecek kanal var oradan kabloyu arka kapıdan ön kapıya kadar uzatın sonra ön tarafa geldiğinizde taban halısının altından geçirin pedalların üstünden geçirip orada teybe kadar ulaşan boşluklar var teybe ulaşabilirsiniz ama biraz zorluk çekebilirsiniz
  • hmurat18 H kullanıcısına yanıt
    ALBEALARDA ACTİVE: Tek airbag, otomatik cam, merkezi kilit, klima
    DYMANİC TE EKSTRA OLARAK : ABS, SİS FARI, KAPI KOLLARI, AYNALAR, MARŞPİYELLER BOYALI BAZILARINDA DA ÇİFT AİRBAG VE ELEKTRİKLİ AYNA BULUNUYO
    BENİM TAHMİNİMDE KASKO ŞİRKETİ YANLIŞ YAZMIŞTIR :)
  • kameray37 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,havalar ısınsın biraz deniycem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tofaşlı16

    ALBEALARDA ACTİVE: Tek airbag, otomatik cam, merkezi kilit, klima
    DYMANİC TE EKSTRA OLARAK : ABS, SİS FARI, KAPI KOLLARI, AYNALAR, MARŞPİYELLER BOYALI BAZILARINDA DA ÇİFT AİRBAG VE ELEKTRİKLİ AYNA BULUNUYO
    BENİM TAHMİNİMDE KASKO ŞİRKETİ YANLIŞ YAZMIŞTIR :)

    merhabalar . donanım özelliklerini biliyorum .ama onlar opsiyoneldir benim bildiğim kadarıyla. zira sattığımız araç dynamicti ve o yazdıklarınız yoktu :) yukarda dediğim gibi donanım olarak sattığımız ile hiçbir fark yok . kim ne yanlış yazdı anlayamadım :) ruhsatta da yazmayınca .. başka bir yolu yokmudur?
  • hmurat18 H kullanıcısına yanıt
    ben tofaş fabrikasında çalışıyorum arabalar active ve dynamic olarak ayrıldığında opsiyonların bazıları standart oluyo o yüzden bilgim var torpido da sade düz renk mirdi yoksa iki renk mi bu dynamiclerde iki renk oluyo eğer bu da değilse senin araba active kardeşim :)
     dђ ғіат аlвeа такımı




  • tofaşlı16 kullanıcısına yanıt
    torpido çift renktir. Deiğim gibi sattığım araç dynamic ti. onun özelliklerini biliyorum . bu aracında kapı koluna kadar aynı görsel olarak. hiçbir fark yok.ama kaskoda active olarak yapılmış. e-devletten dyn şeklinde görnmekte . ben görsellikten ziyade anlamanın başka yolu varmıdır diye merak ediyorum. bir servise sormadığım kaldı oda bana çok uzak bi onun için gitmek istemiyorum servise.

    kaskonun yanlış yapılmasınıa ben ihtimal vermiyorum aslında varmıdır öyle bi seçenek?
  • hmurat18 H kullanıcısına yanıt
    başka bi şekilde anlama şansın yok servise de gitsen o da uzaktan bakarak dynamic diyecek ya da en fazla şase numarası ile sistemden kontrol eder ama bence hata kaskoda
  • tofaşlı16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıtın için. ilk defa böyle bişey başıma geldi anlam veremedim :) kasko şirketinin de yanlış yapabilceni düşünmüyodum valla .şaşırdım valla ..
    telefondaki navigasyonu aracın hoparalorlerden dinleme için ne yapmak gereklidir bilgin varmıır o konua. teyp değiştircen başka şansın yok demezsin inşallah :))
  • hmurat18 H kullanıcısına yanıt
    Kaskocunun kafa dalgındı demekki yazım hatasıdır oo :)))) Navigasyon konusunda bilgim yok yaa ama bu konu da teyp değiştirmekle de yırtamazsın arabayı değiştirmen gerekebilir çünkü bu söylediğin en full albea da bile yok :)))) gel biz sana linea satalım cebe gelen mesajları bile sesli okusun sana :)) yanında da navigasyon hediye :))
  • tofaşlı16 kullanıcısına yanıt
    alabilsem lineayı hiç dururmuyum :) teyp değiştirmekte gerekmiyo aslında bi aparatla oluyomuş sanırım aux girişi yapılıyo ama oda nerden baksan 160 tl sadece parçası . daha pratik bişeyler varmı forumda diiye merak ettim.
  • hmurat18 H kullanıcısına yanıt
    böyle birşey bulursan bizede söyle acaba olabilir mi bende merak ettim şimdi :))
  • Arkadaşlar 1.4 albea aldım lpg mevcut değil lpg kullanan arkadaslar son zamlardan sonra yakıt değerleri nasıl etrafimdakiler değmez aynı oldu diyorlar bende direk kullanıcıların fikirlerini almak istedim Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba...

    LPG'li aracı olan yakıt tüketimiyle ilgili bilgiyi daha iyi verir fakat ortalama olarak benzinli 40 kuruş lpg 25-28 kuruş arası tüketir.

    Motora uyum olayı %100 arkadaşlarımda var ayrıca bütün taksiler lpg li hiçbir sıkıntı çıkarmaz...

    Özellikle en iyi markadan taktırırsanız kesinlikle sorun olmaz
  • Gençler dün başıma ilginç bir olay geldi paylaşayım istedim.

    Araçla 120 km/s gibi bi hızla hareket halindeyken bi anda piyuuvvv diye bi ses duydum ve araba yığıldı kaldı. Önce lastik patladı sandım, baktım öyle bi durum yok. Sonra gaza bastım bastım yemiyor, eyvah dedim turbo babayı yedi.

    Gerçekten de gaza basınca arkadan acayip siyah duman çıkıyordu.

    Hemen yetkili servisi arayıp sordum, büyük ihtimalle turbon gitmiş dediler. Çekici çağırdım aracı servise götürdüm. Baktılar aracın motor bloğunun en alt kısmında radyatörün altında hafif sol tarafta turbo borusu var, oranın kelepçesi kopmuş boru çıkmış.

    Bunun sebebi nedir diye sordum, aracı çok sıkıştırınca olurmuş bu. Turbo zarar görmesin diye önce ordan patlarmış. Ben olay anında sıkıştırmamıştım ama geçmişin birikimi dediler. Gıdım gıdım gevşemiş o anda da kırılmış kelepçe.

    Allah'tan az bi masrafla atlattık bu badireyi.

    Diyeceği o ki m.jet kullanan arkadaşlar eğer aracı ara ara sıkıştırıyorsanız -yani 160-170 gibi süratlerde sürüyorsanız- servise bi gittiğinizde turbo borunuza baktırın. Bi gevşeme varsa orada hallettirin. En olmadık anda adamı yolda bırakır bu meret




  • 2006 model 1.2 16v 80BG
    Arkadaşlar benim sorunum aracın devri yaklaşık 2500 ve üstü olunca gazı bırakıyorum ve devir küçük mi miktar daha yükselip düşüşe geçiyor, tam rölanti devrine gelince tekrar yükseliyor ve 1600-1700 devir aralığında biraz dalgalanıp öyle rölanti devrine düşüyor. LPG benzin ikisindede sorun aynı. Gaz kelebeği söküldü temizlendi ama sorun devam ediyor. Başka bir usta adaptasyon yapılacak dedi ama bilgisayar programında 1.2 fire 16v çıkmadı. Başka bir usta ise bu motorda programla adaptasyon yapılamayacağını, onun yerine beynin soketleri sökülüp 15-20dk beklenmesi yada aracı peş peşe bi kaç sefer devir kesiciye sokarak kullanmamız gerektiğini söyledi. Artık kime neye inanacağımı şaşırdım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_avi -- 19 Aralık 2013; 13:26:18 >
  • 2010 albea 1.3 multijet dinamik
    radyo göstergesini on yaptığımda no cd yazısı cıkıyor. ne radyo frekanslarını gösteriyor ne calan cd trackini varsa yoksa no CD yazısı teyp de orjinal bu arada. nasıl bir çözüm bulabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.