Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (870. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreaman

2010 albea 1.3 multijet dinamik
    radyo göstergesini on yaptığımda no cd yazısı cıkıyor. ne radyo frekanslarını gösteriyor ne calan cd trackini varsa yoksa no CD yazısı teyp de orjinal bu arada. nasıl bir çözüm bulabilirim.

Benimde ayni model arabada ayni sorun var no cd yaziyor radyo frekansinida gostermiyor. Belki boyle bir ozelligi yoktur diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayimda 2006 model albea var araba full elektrikli aynalar radyo gostergesi kolcak fln var. Bende 2010 hic bisi yok kolcagi bile ben taktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercinsahin E kullanıcısına yanıt
    Benim araçta da buna benzer bi sorun var ani sıkıştırmalarda turbo kendini devre dışı bırakıyo ama bu nedense sadece soğuk havalarda oluyo yaz boyunca hiç sorun yok. Bilgisayara bağladık ATMOSFER BASINCI DÜŞÜK diye bi arıza çıkıyo turbo da çekiş yönünden bi sorun yok acaba benim bu sorunun senin dediğin boruyla bi bağlantısı olabilir mi
  • tofaşlı16 kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ki. Ustalar değerlendirecektir elbette. Yetkili servise mi gösterdiniz?
  • Arkadaşlar merhaba. Albea aracımda arka hoparlör yok, orijinal teybiyle birlikte kullanabileceğim çifti 100 lira civarında bana mâl olacak hoparlör tavsiye eder misiniz? Çok fazla müzik dinleyen bir insan değilim, sesler net olsun yeter...
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
  • ercinsahin E kullanıcısına yanıt
    Serviste bi süre çalışmış arkadaşım var bende ona bu şekilde bahsettim servise götürelim dedim bana dediği tek cevap SERVİS TAMİRİ SEVMEZ PARÇA DEĞİŞTİRİR 3 KURUŞLUK İŞTEN 5 KURUŞ ALIR HATTA BAZI TAMİR İŞLERİNİ BİLE SANAYİDEKİ USTALARA YAPTIRIYORLARMIŞ onun için servisi düşünmüyorum da bi ara turbocuya uğrayacağım sadece senin yazdıkların dikkatimi çekti acaba benim sorun da buna yakın o yüzden ilk işim o boruya baktırmak olacak :)
  • slm arkadaslar yaklasık 2 senedir 2008 multijet kullanıyorum, ilk arabam bu. 100,000km de almıstım şuan ise 160,000 km de. genel bakım harici pek sıkıntı yaşamadım.
    1-2 soru sormak istiyorum. multijet kullananlar max kaç km de triger zincir setini değiştirdi ?? her kafadan farklı ses cıkıyor. kimi 120,000 diyor kimiside 200,000km gider diyor bunun ortası nedir ? aracı genelde yumusak kullanırım zorlamam.
    birde aldığımdan beri bir sorun var. sürücü tarafında yerdeki döşeme hep ıslak aldığımdan beri, bi yerden su gibi bişey geliyor ama nerden anlamadım. ıslaklık 14 cant çapı kadar. pedalların orda ve kapıya yakın yerler kuru. sürekli lastık paspas ve döşeme arasına peçete koyuyorum sonra aldığımda rengi genelde kahverengi. ıslaklık sadece ortada . sorun nerden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_white

slm arkadaslar yaklasık 2 senedir 2008 multijet kullanıyorum, ilk arabam bu. 100,000km de almıstım şuan ise 160,000 km de. genel bakım harici pek sıkıntı yaşamadım.
    1-2 soru sormak istiyorum. multijet kullananlar max kaç km de triger zincir setini değiştirdi ?? her kafadan farklı ses cıkıyor. kimi 120,000 diyor kimiside 200,000km gider diyor bunun ortası nedir ? aracı genelde yumusak kullanırım zorlamam.
    birde aldığımdan beri bir sorun var. sürücü tarafında yerdeki döşeme hep ıslak aldığımdan beri, bi yerden su gibi bişey geliyor ama nerden anlamadım. ıslaklık 14 cant çapı kadar. pedalların orda ve kapıya yakın yerler kuru. sürekli lastık paspas ve döşeme arasına peçete koyuyorum sonra aldığımda rengi genelde kahverengi. ıslaklık sadece ortada . sorun nerden olabilir ?

Aynı sorun bende de soforun koltugunun altında var. İnş. bi çözümü vardır.

• Antifriz kaçırıyor olabilir. Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Epey başım ağrımıştı hatta. Kalorifer peteğine giden borudan, oring lastiğinden kaçırıyormuş. Göğüs sökülmeden halledilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_b

Arkadaşlar merhaba. Albea aracımda arka hoparlör yok, orijinal teybiyle birlikte kullanabileceğim çifti 100 lira civarında bana mâl olacak hoparlör tavsiye eder misiniz? Çok fazla müzik dinleyen bir insan değilim, sesler net olsun yeter...
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler...

bendede yoktu 60 tl ye 2 hoparlör taktırdım 16 cm olanlardan taktılar hoparlor markasını unuttum simdi :D
  • dreaman kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. 16 cm olduğunu garantilemiş olduk. Dediğim gibi temiz ses veren uygun yollu hoparlör tavsiyelerine hâlâ açığım;)
  • arkadaşlar herkese merhaba
    2006 model 1.2 dynamic modeli var 142.000 kmde 14 bin lira istenmiş sizce bu fiyat uygunmudur?
    ayrıca 1.2 dynamic modeli 8v mi yoksa 16v mi cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mustafa

Antifriz kaçırıyor olabilir. Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Epey başım ağrımıştı hatta. Kalorifer peteğine giden borudan, oring lastiğinden kaçırıyormuş. Göğüs sökülmeden halledilmişti.

Yanlız benımki koltuk altında ön kısımda değil
  • Koltuğun altında olması enteresan bir durum

Acaba yağmur sonrası mı oluşuyor bu ıslaklık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Koltuğun altında olması enteresan bir durum

Tahminim ön koltuğun altına bişey döktüler. Çünkü daha önce yoktu. Bezle çekmeye falan çalıştım kabasını aldım ama hala nemli bi şekilde duruyor. O sulu bölgeyi nasıl kuru hale getiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Koltuğun altında olması enteresan bir durum

Tahminim ön koltuğun altına bişey döktüler. Çünkü daha önce yoktu. Bezle çekmeye falan çalıştım kabasını aldım ama hala nemli bi şekilde duruyor. O sulu bölgeyi nasıl kuru hale getiririm.
  • Halı yıkama makinesiyle çekebilirsiniz ama fazla ıslaklık yok su çekecek kadar ama nemli derseniz...

Elektrikli ısıtıcı koyarsanız süper olur oda yok derseniz saç kurutma makinesi

Ama ben olsaydım uzatma kablo çekerdim arabanın içine ufak elektrikli ısıtıcılardan koyardım nemi tam gitmesi için...

• iyi günler bu forumu uzun zamandan beri takip ediyorum,yazmak bu güne kısmetmiş.Geçtiğimiz ağustos ayında albea premio 1.4 fire aldım,geçtiğimiz ayda tüp taktırdım
    şu an aracım 40 kuruş yakıyor herhalde yüksek diye düşünüyorun lpg de yakıtımı düşürmek için ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelko -- 6 Şubat 2014; 1:20:17 >
  • yucelko Y kullanıcısına yanıt
    Aracınızın yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve bujileri yeni olmasına rağmen fazla tüketim söz konusu ise LPG ayarında bir sorun vardır. LPG yi taktırdığınız yerde yada LPG konusunda uzman bir bayiye ayar yaptırmanız gerek. Bu işlemler yapıldıktan sonra düzeleceğini düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper5353 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yarın bayiye gideceğim
  • 
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.