Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (855. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzik seti olarak bu seti alcam full pioneer oda bu
    ek olarak 1 takım daha mid takımı alcam oda bu
    bide teypte kararsız kaldım 2 model var aklımda bir bu
    digeri ise buhttp://www.ismailberke.com/Pioneer-DEH-1550-UB-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-535.html

bu ürünler baya hesaplı geldı bana bence müzik seti yaptır daha iyi olur

• slm arkadaşlar kullanıcı yorumları istıyorum bende 1.2 16v albea vardı ve çok km yaptığım için sattım yerıne 1.4 almayı planlıyorum teknik özelliklerınde 1.4 daha az yakıyo gözukuyo gercektende öylenı kullanan arkadaşlar cevap verırse sevinirım 1.2 16v albea la 47lt lpg ile uzun yolda ful dolu araçla 600km yol yapıyorum 100-110km hızla 1.4motorla daha uzun gidebilirmıyım kullanan arkadaşlardan yorum beklıyorum...
  • 1.2 albeanı satıp 1.4 almak yerine 1.3 multijet alman daha mantıklı olacaktır...

1.2 ye göre 1.4 daha az yakar lpgde kullanıcı arkadaşlarımın söylemesine göre ama bence dizel alman daha mantıklı
  • Bizde öyle düşündük ama bunlar otomatik ayar yapılmıyor dediler :(
  • Bugün arka hoparlörlerin altını kurcalarken şöyle soketler buldum nedir bunlar.
    Sarı olanı yukarıdan çıkarken diğeri demet halinde idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 28 Nisan 2013; 20:18:45 >
  • arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim bi cevap bulamadım araştırmalarımda aracıma 1 lt antifiriz koyduracaktım 1,2 16 v işgüzar usta huni yardımıyla koymak isteyip antifirizi boşalttı dur dedim ama ne fayda huniyle daha önce yag konmuş onlada antifirizi koydu suda yag var belli oluyor sıkıntı olurmu acil cevaplarsanız sevinirim kıllandım komple deyiştirecem
  • olabılır usta
  • bizimkine ayar cekıldı debriyaj cok guzel oldu dipte kavrıyo ayar cekılır ona arkadasım
  • arka hoparlörlerin fabrıkadan cıktıgında olsaydı arka hoparlörden 2 tane kablo cıkıyo ikiside 1 sokete baglı o sokette resımdekı sokete takılıyor yanı snn anlıyacagın kablo soymak ve birlestirilen kablolar yerine böyle soketli sistem yapmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaralı ömer

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim bi cevap bulamadım araştırmalarımda aracıma 1 lt antifiriz koyduracaktım 1,2 16 v işgüzar usta huni yardımıyla koymak isteyip antifirizi boşalttı dur dedim ama ne fayda huniyle daha önce yag konmuş onlada antifirizi koydu suda yag var belli oluyor sıkıntı olurmu acil cevaplarsanız sevinirim kıllandım komple deyiştirecem

Suda gördüğünüz yağ hafif bir iz ise problem olmaz. Zaten hunide kalan yağdır muhtemelen. Fakat daha önce antifiriz aracınıza konmamışsa ve kışı bu şekilde geçirmiş iseniz şu an konan antifiriz su hareket hatlarında oluşan pas ve tortuları çözerek tıkanmalara sebep olacak, pasların çözülmesi ile de delinme açılma gibi sebeplerle su kaçaklarına imkan verecektir.
    Dikkatli olunuz.

• Arkadaşlar herkese selamlar..
    bu aralar aracımı çalıştırmamla birlikte rolantideyken bazende hareket halindeyken boşa attığımda sanki stop edecekmiş gibi devir saati 500 lere kadar düşüp tekrar 900-1000 arasına geliyor ama bu sık sık olmuyor arada sırada oluyor özelliklede ilk çalıştığı sıralarda..sizce sebebi ne olabilir

NOT: Aracım 1.3 Multijet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 1 Mayıs 2013; 18:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar herkese selamlar..
    bu aralar aracımı çalıştırmamla birlikte rolantideyken bazende hareket halindeyken boşa attığımda sanki stop edecekmiş gibi devir saati 500 lere kadar düşüp tekrar 900-1000 arasına geliyor ama bu sık sık olmuyor arada sırada oluyor özelliklede ilk çalıştığı sıralarda..sizce sebebi ne olabilir

NOT: Aracım 1.3 Multijet

aynısı bizim araçta da var bende merakla gelecek cevapları bekliyorum.

2004 Albea 1.3Multijet 164.000km
  • 2011 multijet benimde aracım soğukken 1 defa oldu bu durum
  • Arkadaslar albeaya fiorino janti nasıl olur 195-50-16 lastikler beraber? Uyarmi uymazmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerceliker

Arkadaslar albeaya fiorino janti nasıl olur 195-50-16 lastikler beraber? Uyarmi uymazmi?

bu jantlar hoşua gitti
    www.fiatyedekparcacim.com
    Sanal Yedek Parça - Baysal Otomotiv
    http://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/index.php?route=product/product&product_id=4488

• arkadaşlar merhaba
    arabam 1.4 fire benzinli albea 2007 model 91000 de hiç gaz taklmamıştır.
    Ultrasonic bujilerden düşünüyorum okuduğum kadar faydaları var ama eksileri nelerdir.motora zarar verirmi ?
    bu bujileri 1.4 de kullanan varsa çok merak ediyorum etkilerini.
    Birde kaliteli, markalı fren balata takımı önerilerinizi bekliyorum .
  • aynı sorun bendede var usta 2008 model 1.3 multijet benim albea yolda giderken bosa attıgım zaman durmaya yakın arada devir 1000 in altına düsüyo stop etcekmıs gıbı oluyo bu konuda biri yorum yazsada yardımcı olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: trance16

aynı sorun bendede var usta 2008 model 1.3 multijet benim albea yolda giderken bosa attıgım zaman durmaya yakın arada devir 1000 in altına düsüyo stop etcekmıs gıbı oluyo bu konuda biri yorum yazsada yardımcı olsa

aynen hocam dediğin gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

quote:

Orijinalden alıntı: trance16

aynı sorun bendede var usta 2008 model 1.3 multijet benim albea yolda giderken bosa attıgım zaman durmaya yakın arada devir 1000 in altına düsüyo stop etcekmıs gıbı oluyo bu konuda biri yorum yazsada yardımcı olsa

aynen hocam dediğin gibi oluyor.

BİLGİSİ OLAN BİRİ YARDIMCI OLSA COK IYI OLUR HOCAM 2MİZİNDE AYNI SORUNU VAR ACABA DİYOM ENJEKTÖRLERMİ TIKALI YADA ARACIM HAVA ALIS YERLERINDE SIKINTI OLABILIRMI FILTRELERIN ORDA TIKANMA VB SEYLER
  • valla anlamıyoruz ki bi baba yiğit çıksada sorunumuu çözse
  • 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.