Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (838. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 73/335=0.217 yapar yani 22 kuruşa yakın bir rakam ayrıca 15 kilometre benzinden geçiş için çok uzun kilpmetre benim aracımda (2008 sole) atiker var ve 2 kilometre gitmeden (kış aylarında ) gaza geçiyor . hesaplamalarıma görede son zamlardan sonra 20 kuruş ve biraz altı harcamam oluyor..
  • merhaba arkadaşlar
    bende opel corsa 1.3 dizel araç var. bildiğiniz gibi hem fiat hem de opel aynı Multijet motoru kullanıyor. internette sahibinden.com'da yaptığım aramalara bakılırsa bu araçların taksi çıkmaları 900 küsür bin km devirenleri mevcut. acaba siz de motorunun ömründen memnun musunuz? sizlerde rekor kaç? akıllı kullanılmasına rağmen sizlerin arasında motordan yana masraf çıkan var mı?
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 13 Ekim 2012; 17:59:30 >
  • arkadaslar bende 1.3 multijet albea var gecenlerde arkadan tourneo çok sıddetlı bır sekılde vurdu ındımde kendı kendıme ne tampon ne far kaldı dedım ama baktımda tamponda çok ufak yer azıcık ıcıne gırmıstı arkadasım onun tamponu plastık dıyor dogrumu ?
  • Arabayı değiştirmeye çok pis niyetlendim.inşallah değiştirmem :) albea 2010dan yeni clioya geçiş yapmayı düşünüyorum.siz ne dersiniz ustalar.küçük bir ihtimal ama bilmiyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

Arabayı değiştirmeye çok pis niyetlendim.inşallah değiştirmem :) albea 2010dan yeni clioya geçiş yapmayı düşünüyorum.siz ne dersiniz ustalar.küçük bir ihtimal ama bilmiyorum yani.

ne kadar clio nun sifiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Arabayı değiştirmeye çok pis niyetlendim.inşallah değiştirmem :) albea 2010dan yeni clioya geçiş yapmayı düşünüyorum.siz ne dersiniz ustalar.küçük bir ihtimal ama bilmiyorum yani.

ne kadar clio nun sifiri

yeni clio 32sden baslıyor
    *bugün renaulta gittim takas -2.el seçeneği olmadığı için şimdilik yatar benim proje:) Adamlar gerçekten güzel araba yapmış ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 17 Ekim 2012; 23:19:14 >
  • arkadaşlar Aracımından 2 dakikalığına koruma sistemi arızası ışığı yandı ve söndü stop ettirdim sonra tekrar çalıştırdım bir daha ışık yanmadı ne yapabiliriz bilgi verir misiniz
  • quote:

quote:

quote:

ne kadar clio nun sifiri

*bugün renaulta gittim takas -2.el seçeneği olmadığı için şimdilik yatar benim proje:) Adamlar gerçekten güzel araba yapmış ama.

32 olan clıo da arka camlar bıle otomatık degıl bence bıraz daha kendınızı zorlayıp arka camları otomatık olan modelı varsa onu almanızı onerırım.2013 model arabada camlar otomatık degıl.onun dısında bende dıstan begendım guzel yapmıslar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne kadar clio nun sifiri

32 olan clıo da arka camlar bıle otomatık degıl bence bıraz daha kendınızı zorlayıp arka camları otomatık olan modelı varsa onu almanızı onerırım.2013 model arabada camlar otomatık degıl.onun dısında bende dıstan begendım guzel yapmıslar.

Yattı zaten o iş.Adamlar fiat gibi değil:) 2.el araba almıyoruz dediler.Fiata sordum adamlar getir eskisini götür yenisini dedi.

• ARKADAŞLAR MERHABA , 2006 ALBEA 1.2 SPEEDGEAR SAHIBIYIM ARACIM 59.000 KM DE 2 AYDIR KULLANMAKTAYIM ANCAK TAM SAĞ VE TAM SOL YAVAŞ VEYA RÖLANTİSİZ DÖNÜŞLERDE (GERİYE VEYA İLERİYE) ARACIM STOP EDİYOR VE YOL BILGISAYARINDA RADYATÖR SUYU ÇOK SICAK UYARISI ALIYORUM KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLANLARLARDAN ACİL CEVAP BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuskanlı

quote:

Orijinalden alıntı: speed6716

merhaba arkadaşlar
    Bende 1.2 16v albea var kontağı 1.kademeye getirince ön taraftan bir ses geliyor tarif olarak hopörlör cızırtısı olurya öle.acaba bu normalmi yoksa sıkıntımı vardır.bilgisi olan arkadaşlar varsa.şimdiden teşekkürler.

aynı model bende de var. dediğin ses benimkinde de var sanırsam normal.

bizdede 1.2 16v albea var gelen ses normal
    quote:

Orijinalden alıntı: speed6716

merhaba arkadaşlar
    Bende 1.2 16v albea var kontağı 1.kademeye getirince ön taraftan bir ses geliyor tarif olarak hopörlör cızırtısı olurya öle.acaba bu normalmi yoksa sıkıntımı vardır.bilgisi olan arkadaşlar varsa.şimdiden teşekkürler.

bizdede 1.2 16v albea var gelen ses normal

• quote:

Orijinalden alıntı: oportace86

arkadaşlar ! 2007 albea fire active aracim var taksi çikmasi. toplam km göstermiyor bilgisi olan varmi !!

quote:

Orijinalden alıntı: oportace86

arkadaşlar ! 2007 albea fire active aracim var taksi çikmasi. toplam km göstermiyor bilgisi olan varmi !!

camsilgeçler kolunun yanında trip yazan bir tuş var ona bas bir kaç kere ekranda görürsün
  • Arkadaşlar şimdiden tüm islam aleminin ve albea takımının mübarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını,sevdiklerinizle beraber kazasız,belasız nice bayramlara erişmeyi Rabbimden niyaz ederim.
    Bayramınız mübarek olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 24 Ekim 2012; 19:06:09 >
  • Arkadaslar herkesin bayrami mubarek olsun sizlere sormak istedigim bir konu var benim on iki cami acip kapattigim zaman surekli catir cutur sesler geliyor sanki icinde toz varda cami ciziyor gibi sizce neden olabilir bir cozumu var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Herkezin bayramını kutlarım....

2007 albea fire active var arka haparlorler fabrika çıkışı yok ve kumandasıda yok .benzinli kullanmaktayım.(80000 kmde)

1. 75x2 anfim var arkaya kaliteli hoparlör almak istiyorum.16 cmlik oluyor sanırım sizce ne almalıyım.orjinalliğini bozmadan yuvalara takmak istiyorum.

2. Merkezi kilidim var kumandası yok sizce nasıl bir kumanda taktırmalıyım.Cam kiti taktırmalımıyım.

3.Benzinli olarak kullanmaktayım.Hiç gaz takılmadı.Sizce Performansı arttırmak için ve yakıt tasarufu için ne yapmalıyım.

4.cd çalarda cd sıkışmış sanırım ben nasıl çıkartabilirim.

2 aydır araba bende kullandıkça hoşuma gidiyor.bunlarla bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsun Bursadayım .
    TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWoLF -- 27 Ekim 2012; 13:32:52 >

• yol bilgisayarından yakıt tüketimini nasıl ölçebiliriz 4.5 senedir ilk defa aklıma geldi gerçi araç lpg lide ortalama 16 dior anlık yakıt bazen 50 falan oluyor nedir bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuserdem

Selam.

2005 Albea Dynamic aldım 1.3 multijet.

2 hafta kullandım ve tespit ettiğim sorunları yazıyorum, yardımcı olur ve yönlendirirseniz çok sevinirim:

1. Yol bilgisayarı menüleri arasında gezinemiyorum. Sanırım direksiyonun solundaki silecek kolunun üzerinde düğmeye basınca mesafe/yakıt vs gibi menülerin arasında geçiş yapmam lazım ama işlemiyor. Hep aynı ekran var o da aracın kilometresini gösteren ekran.

2. ilk kontağı çalıştırdığımda uyarı veriyor "motor yağ bas. az" yazıyor.

3. çok fazla yakıt tüketiyor. neredeyse kilometrede 30 kuruş yakıyor. 1.3 mj için çok değil mi

4. mazot ikaz ışığı yandıktan sonra yaklaşık 10 km aracı kullanıp park edince bir daha çalışmıyor. yani mazot bitiyor. oysaki ışık yandıktan sonra 50-60 km gitmesi gerekmez mi?

Arkadaşlr 12-13 binliram var, 1,2 16V 80 hp. oijinal tüplümü alınır,
    yoksa 1,3 multijetmi, hatta dizellmi, bezinlimi, gazlımı, 1,2 mi, 1,3 mü.?????? nedir yani, en kullanışısı.,

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWoLF

Merhaba

Herkezin bayramını kutlarım....

2007 albea fire active var arka haparlorler fabrika çıkışı yok ve kumandasıda yok .benzinli kullanmaktayım.(80000 kmde)

1. 75x2 anfim var arkaya kaliteli hoparlör almak istiyorum.16 cmlik oluyor sanırım sizce ne almalıyım.orjinalliğini bozmadan yuvalara takmak istiyorum.

2. Merkezi kilidim var kumandası yok sizce nasıl bir kumanda taktırmalıyım.Cam kiti taktırmalımıyım.

3.Benzinli olarak kullanmaktayım.Hiç gaz takılmadı.Sizce Performansı arttırmak için ve yakıt tasarufu için ne yapmalıyım.

4.cd çalarda cd sıkışmış sanırım ben nasıl çıkartabilirim.

2 aydır araba bende kullandıkça hoşuma gidiyor.bunlarla bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsun Bursadayım .
    TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

merhaba arkadaşlar
    bende opel corsa 1.3 dizel araç var. bildiğiniz gibi hem fiat hem de opel aynı Multijet motoru kullanıyor. internette sahibinden.com'da yaptığım aramalara bakılırsa bu araçların taksi çıkmaları 900 küsür bin km devirenleri mevcut. acaba siz de motorunun ömründen memnun musunuz? sizlerde rekor kaç? akıllı kullanılmasına rağmen sizlerin arasında motordan yana masraf çıkan var mı?
    Saygılarımla

merhaba hocam

bende 2007 model 1.4 tüplü ve öfkeli var. 570,000 km yi deviriyorum inşaAllah... fakat motor iyice hasta oldu...
    eğer sağlam kullanılırsa bu araba hiç motora girteden 1,000,000 km yapar.
    benim altımdaki araba piyasada hor kullanılmış; ona rağmen 600 bin görecek inşaAllah.

Bir ara duydum birmot'un bayilerinden birinde 1,000,000 km de albea sergileniyormuş. inşaAllah görürsem fotoğraflar burada paylaşırım..

velhasılı kelam; İstanbulun yükünü çeken arabadır Albea...

• cevap için teşekkür ederim mihman7878
    bu sergilenen 1.3 dizel olanmış değil mi?
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.