Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (840. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

quote:

Orijinalden alıntı: enes78

quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Arkadaşlar malum konuyu takip edenler bilir 15-16 civarı bir araç bakıyordum. Artık araç bakmaktan da sıkıldım acemiliğimi atacağım yüksek model temiz bir araba buldum sanırım.

Araç Albea 1.4 Fire Active 2008 Model 90.000 km hiç tüp takılmamış. Değişen yok sadece sağ kapı boyalı ve kapı ile bagaj arasında bir boya var.
    Fiyat olarak 14.800 son bıraktılar. Yardımcı olursanız yarın almayı düşünüyorum.

Bence 1.4 Albea alacaksan tüplü tercih etmelisin; yakıttan ciddi derecede tasarruf ettiriyor, motor çekiş gücünü düşürmekle beraber çok fazla bir etkisi olmuyor. 90.000km bir araç için 1.4 albea'da da tüplü iyi olur. Ya da 1.3 multijetlere bakmanızı tavsiye ederim. Fiyat olarak iyi seçim olur. Albea 2008 model güzel araçtır ancak dediğim gibi şu piyasa şartlarında bence tüplü bir albea'ya öncelik vermelisiniz. Çünkü bu araçlar tüp ile şu an 20 krş yakıyorlar; benzinle kimbilir ne kadarlık bir tüketim olacaktır.

hocam alacaktım bugün arabayı fakat testte rent a car aracı bu dedi ustamız dedi ezik araç vs. almaktan vazgeçtik bizde albea'yı temiz ve dürüst bir satıcıdan bulmak gerçekten zormuş onu anladım. Citroen c3 almaya karar verdim :D

doğru tespit etmiş; çünkü gerçekten rent araçlar çok fazla piyasada ve ne yazıkki hepsi de sanki kiralıktan çıkma değil gibi satılıyor. C3 hakkında bir şey diyemeyeceğim ama bence Albea konusunda yine de temiz araç bulduğunuzda tercih etmeniz. Çünkü albea gerçekten ucuz parçası her yerde bulunabilen bir araç. Birkaç defa parça ihtiyacım oldu, 1,2 sormayla hiç bilmediğim yerde bile parçacı bulup temin ettim. Hemde az yakması ve çok uzun ömürlü olmasıyla tavsiyem hala albea yönünde olacaktır.

• Arkadaşlar bu parçayı uygun fiyata nereden temin edebilirim...

dђ ғіат аlвeа такımı
  • Aksaraydaki parçacılara sor en uygun fiyatlar genelde ordadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Aksaraydaki parçacılara sor en uygun fiyatlar genelde ordadır.

Hocam çok sağolasın fakat ben kastamonudayım..
  • geçen hafta kör noktası olan bi kavşakta tedbirsiz çıkınca sol ön kapıma bir araç çarptı
    kapıda göçük ve hafif yırtık var kapı sacı değişecek deniyor
    aklıma takılansa bizim tamirci işçiliği 500 liradan açtı sacla falan 800 ü bulacak gibi
    acaba kapı sacı değişen arkadaş oldu mu olduysa kaç liraya mal oldu
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 7 Kasım 2021; 18:27:57 >
  • merhaba arkadaşlar gözüm gibi baktığım albea mı model yükseltmek istediğim için satma kararı aldım ilan linkini buraya koyuyorum ilgilenen arkadaşlar arıyabilir..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2006-model-sadece-55.578-km-de-2014-e-kadar-vizeli-105619625/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: oblomov844

geçen hafta kör noktası olan bi kavşakta tedbirsiz çıkınca sol ön kapıma bir araç çarptı
    aklıma takılansa bizim tamirci işçiliği 500 liradan açtı sacla falan 800 ü bulacak gibi

merhabalar geçmiş olsun öncelikle ... bizimde başımızdan benzer bir olay geçti park halindeyken çarpıp kaçma olayı.. biz kasyodan kapı değişimi yaptık .. toplamda kapı komple değişmesi yetkili servisinde tam hatırlamıyorumda 900 civarıolması lazım .. faturaya baktığımda sadece kapı 450 liraydı diye hatırlıyorum .. yapılış tarihi 2011 temmuz..
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmurat18

quote:

geçen hafta kör noktası olan bi kavşakta tedbirsiz çıkınca sol ön kapıma bir araç çarptı

merhabalar geçmiş olsun öncelikle ... bizimde başımızdan benzer bir olay geçti park halindeyken çarpıp kaçma olayı.. biz kasyodan kapı değişimi yaptık .. toplamda kapı komple değişmesi yetkili servisinde tam hatırlamıyorumda 900 civarıolması lazım .. faturaya baktığımda sadece kapı 450 liraydı diye hatırlıyorum .. yapılış tarihi 2011 temmuz..
    saygılarımla

teşekkürler.servis kapı değişimi için tahmini 1500 lira masraf olur diyor 1 senede bu kadar zam gelmiş olamaz
    en büyük hatam kasko yaptırmamam oldu sigortacılar masrafı düşünecekken şimdi ben kaportacı kaportacı gezeceğim
    artık iyi bir pazarlıkla kapı sacı değişiminden başka çare görünmüyor.tekrar teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmurat18

quote:

saygılarımla

teşekkürler.servis kapı değişimi için tahmini 1500 lira masraf olur diyor 1 senede bu kadar zam gelmiş olamaz
    en büyük hatam kasko yaptırmamam oldu sigortacılar masrafı düşünecekken şimdi ben kaportacı kaportacı gezeceğim
    artık iyi bir pazarlıkla kapı sacı değişiminden başka çare görünmüyor.tekrar teşekkürler

bir kapı içiin banada çok geldi rakam aslınabakarsanız .. piyasası nasıldır bpek bilmiyorum ama genede 1500 falz 1000 deseler gene anlarım da .. araştırmak lazım .. malesef insan başına geliyor.. bizde iki gün arayla iki parçaya çarpıp kaçtılar biraz ard niyette vardı sanırım .. neyse diyeceğim ben hem kapı değişimi hemde arka amurluk değişimini aynı zamanda yaptırdığım için belki işçişiği az almış olabişirler ondanda kaynaklanabilir fiyat farkı ..

• merhaba

2007 1.4 fire active 85000kmde albea var benzinli olarak kullanmaktayım 50 tl benzinle 160 km gidiyorum sehir içi .Sizce gaz taktırmalımıyım.ayda 700 km falan yapıyorum.sizce değermi gaz.Gaz da hangi marka en iyisi sorunsuzu sizce.Performansının düşmemesini istiyorum.
  • Arkadaslar pirelli p1 serisi lastikleri onerir misiniz cok konforlu diyorlar kullanan var mi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar..

Nasip olursa bir daire alacağım ve bu nedenle, çekeceğim kredi için fazla ödememek için 1 yıldır kullanmakta olduğum aracımı satmak istiyorum.
    Antalya'dayım ilgilenen arkadaşlar için link aşağıdadır.
    Saygılar.

• arkadaslar birde bu 175 65 14 ile 185 65 14 arasinda ne gibi farklar var 185 daha konforlu ama yakit olarak daha mi cok yakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar orjınal albea celık jantlarımı satmaya karar verdım uzerlerınde cızık bulamazsınız o kadar temızler.ızmır ıcınde elden almak ısteyen olursa yardımcı olurum
  • Arkadaşlar, şu anda 2005 - 2006 model yeni kasa dynamic versiyon 1.3 multijet albeaların fiyatları ne kadar? Kilometresi 150 bin altındakiler ve taksi çıkması olmayanlar. İnternet üzerindeki fiyatlar gözüme biraz pahalı gözüktü. İlk arabam olacak, dolayısıyla daha önce internetten de araba bakmadım, pazarlık payı ne kadar koyuyor satıcılar bilmiyorum. Bir de active ile dynamic arasında fiyat olarak çok oynama oluyor mu? Oluyorsa active modelini alsam yeterli olur mu?
    Bütçem en fazla 15.750 - 16.000 gibi... Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bir de aylık gelirim belli, bakımları dışında çok fazla masraf açmaması lazım bana aldığım arabanın. Bu yönüyle multijet iyi bir seçim midir sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, hayırlı cumalar, hayırlı işler.

Albeamız 3 yılını dolduruyor ve bir sıkıntı çıkmadan bugüne kadar kullandık çok şükür.

Şimdilerde garanti uzatma konusunu düşünüyorum. Bir yıl için 600, iki yıl için 900 tl fiyat verdiler.

Aranızda uzattıran var mı garantisini?

Ne önerirsiniz?
  • @zafer_b

Aradığınız vasıflarda temiz dizel bulabilirseniz alın elbette ama sanki lpg'lilerde daha rahat bulursunuz gibime geliyor.

Elbette dynamic olanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercinsahin -- 30 Kasım 2012; 10:59:31 >
  • arkadaşlar araçta ilk çalışma problemi vardı soğukta basahları bende gaz kelebeğini temizledim geçmedi aracım daha yeni sayılır.Akü buji kablo bobin hepsi yeni ve aracın gidişinde çekişine bir sıkıntı yok.Sadece sabahları geç çalışıyordu ben akü 1 yıllık olsada biraz zayıfladığını düşündüm çünkü kilit açarken falan rolanti yükselip kalkıyordu neyse aküyüde şarj ettirdim problem yok ama sadece sabahları çalışmayan araç artık bir yerde 10 dk durdumu gene gec çalışıyor marş basıyor ama geç çalışıyor.Aklıma akü başını çıkardığım için gaz kelebeği adaptasyonu geliyor bu adaptasyon nasıl yapılır servisi aradım onlar bendende çaresiz getirin o bujidendir kablodandır diyor ama öyle olsa çekişti düşme olur tek sorun ilk çalışma.Yardılarınızı fikirlerinizi bekliyorum.Bu arada aklıma lpg regülatörünün manifolta gaz kaçırması geldi ölçtürdüm ancak gaz kacağı yok.

• Arkadaşlar 2008 model albea aldım. Ancak ön sağ janttan bi ses geliyor. Araçla ilerlerken jant devir yaptıkça böyle küçük bi taşın üzerinden geçermiş gibi bir his oluşuyor. Ne yapmak gerekir tam anlamayamdım.? Balansa mı soksam acaba diyorum. birde bu olay geçenlerde lastik patlamıştı işim acil olduğundan lastikçide bulunan çıkma bir lastik ile değiştirdim. Onsan sonra bu olay meydana geldi.
  • 
Sayfa: önceki 838839840841842
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.