Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (839. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ppzrg

cevap için teşekkür ederim mihman7878
    bu sergilenen 1.3 dizel olanmış değil mi?
    Saygılarımla

aracın motor bilgisini bilmiyorum; henüz görmedim arabayı.
    dizel mi benzinli mi bilmiyorum.
  • Arkadaşlar bizim 2009 albea'ya bbs rs black istiyorum sizce bizim araca göre olan varmıdır ? 14 inç deilde 15 inç taksak olurmu ? lastikleri değiştirmek zorundamıyız ?
    Şimdiden Teşekkür Ederim
  • ARKADAŞLAR MERHABA

albea aracımı ev alacağım için satılığa çıkarıcam.

fiyat olarak ne yapar fikir verirmisiniz.

2009 model
    1.3 multıjet premıo granit gri
    çelik jant var. park sensörü

daha 37000 km yeni oldu. kıyamıyorum ama evlat gibi baktım ama malesef ev alacağım.

kıymak zorundayım.

değişen falan kesinlikle yok.

1-2 parçada sadece parça boya var..

sıfır masraflı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

ARKADAŞLAR MERHABA

albea aracımı ev alacağım için satılığa çıkarıcam.

fiyat olarak ne yapar fikir verirmisiniz.

2009 model
    1.3 multıjet premıo granit gri
    çelik jant var. park sensörü

daha 37000 km yeni oldu. kıyamıyorum ama evlat gibi baktım ama malesef ev alacağım.

kıymak zorundayım.

değişen falan kesinlikle yok.

1-2 parçada sadece parça boya var..

sıfır masraflı...

fiyat 23 - 26 arası gıdebılır.
  • Birisi cevap verebilirmi albenin yakit yuketimini nasil kontrol edicem ortalama yazan yerde 15 yaziyor anlik tuketime tikliyinca 50 bile oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1.4 fire diynamic ile 1.4 fire active'nin arasındaki farklar nedir açıklar mısınız?
  • kış geldi
    sabah ilk çalıştırmada dikkat eden oldumu rölanti 6 bin devirde araç hafif sarsıntılı çalışıp ısınıyor 2 dakka sonra 9 bine geliyor,sizdede böylemi
    yazın benim bildiğim ilk çalıştırmada 12 binlerde olup sonra 9 bine inerdi
  • Dün VIP/Basın açılışı yapılan fuar a FIAT ın özel davetlisi olarak katıldım. Çok güzel ve keyifli bir fuar oldu benim için. Bir çok firmanın yeni model araçlarını inceleme ve FIAT yetkilileri ile sohbet etme imkanı buldum. Birkaç fotoyu da sizinle paylaşmak istedim.

Resimlerin devamı :
    www.fiatturkey.com
    Concesionario CarHay Madrid, coches de ocasión garantizados
    http://www.fiatturkey.com/showthread.php?t=1753

• arkadaşlar iyi akşamlar..2008 1.3 multijet albeamız var...mazot göstergesi yarım deponun altına düşünce sıfıra iniyor ve mazot ışığı yanıyor..şamandıradan dediler,yenisini aldık değiştirdik olmadı...gösterge arızalı dediler dijital gösterge tamirvisine götürdük gösterge de sorun yok sağlam dediler ve sorunun badi den kaynaklandığını söylediler..bunun araca format atmak gibi birşey olduğunu söylediler...konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWoLF

Merhaba

2007 albea fire active var arka haparlorler fabrika çıkışı yok ve kumandasıda yok .benzinli kullanmaktayım.(80000 kmde)

1. 75x2 anfim var arkaya kaliteli hoparlör almak istiyorum.16 cmlik oluyor sanırım sizce ne almalıyım.orjinalliğini bozmadan yuvalara takmak istiyorum.

2. Merkezi kilidim var kumandası yok sizce nasıl bir kumanda taktırmalıyım.Cam kiti taktırmalımıyım.

3.Benzinli olarak kullanmaktayım.Hiç gaz takılmadı.Sizce Performansı arttırmak için ve yakıt tasarufu için ne yapmalıyım.

4.cd çalarda cd sıkışmış sanırım ben nasıl çıkartabilirim.

2 aydır araba bende kullandıkça hoşuma gidiyor.bunlarla bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsun Bursadayım .
    TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

Birisi cevap verebilirmi albenin yakit yuketimini nasil kontrol edicem ortalama yazan yerde 15 yaziyor anlik tuketime tikliyinca 50 bile oldu

erdal arkadaş sende 1 lt. ile yaptığın km yazıyor menü tuşundan ayarlayacaksın at de 50 yazığı zaman 1lt ile 50 km gidiyorsun diyor yani 100 km 2 lt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

Birisi cevap verebilirmi albenin yakit yuketimini nasil kontrol edicem ortalama yazan yerde 15 yaziyor anlik tuketime tikliyinca 50 bile oldu

Anlik gosterge adi uzerinde o anlik yakit tuketimini gosteriyor. Digeri trip boyunca yakit tuketim ortalamasini gosteriyor.
    Gosterilen verinin anlami ise 1 lt yakit ile kac km gidilebilir onu gosteriyor. Bu soyledigim active versiyon icin , dinamic ve premiolarda 100 km icin ne kadar yakit tukettigini. de gosteriyor ekran.
    Trip gostergesinin km sini sifirlamak icin silecek kolunun uzerindeki trip tusuna basili tutmalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar...
    Bu soru ile alakalı olarak düşündüğüm bir sorum olacaktı.

2006 model Albea m.jet active modeli araçta, ekrandaki ilk gösterge, total yaptığın km olarak yazıyor.
    Sonraki trip, bir depo ile gidebileceğin Km olarak gözüküyor.
    Sonraki, yaptığın Km
    Daha Sonraki göstergeler tam olarak sırası ile neyi gösteriyor acaba yazabilirmisiniz..?

Selamlar Hayırlı CUMA'lar dilerim..
  • 2007 model 1.2 16v lpgli 115000 km de klimalı ön camlar otomatik bir fiat albea almak üzereyim. sahibi ilk 17500 dedi 16500 e indi biraz daha pazarlıkla 16250 tl ye anlaştık. ustaya gösterdik sorun yok dedi. tramerden sorgulattım 2 hasar kaydı görünüyor. sahibine sorduk çamurlıkta bir parça boya birde sol arka kapıda yüzeysel boya var, değişeni yok bir kazası olmadı dedi. araba çok temiz. internette ilanı mevcut değil. sizce fiyatı uygunmudur?
  • Merhabalar

2007 1.4 fire active var benzinli olarak kullanmaktayım 50 tl benzinle 155 km gidiyorum sehir içi .Sizce gaz taktırmalımıyım.84000 km de arabam ayda 700 km falan yapıyorum.sizce değermi gaza.Birde kullanan varsa tasaruf için ne yapabilirim.Sis yok arabamda sizce orjinal sismi yoksa gündüz farımı taktırmalıyım.
  • Arkadaşlar malum konuyu takip edenler bilir 15-16 civarı bir araç bakıyordum. Artık araç bakmaktan da sıkıldım acemiliğimi atacağım yüksek model temiz bir araba buldum sanırım.

Araç Albea 1.4 Fire Active 2008 Model 90.000 km hiç tüp takılmamış. Değişen yok sadece sağ kapı boyalı ve kapı ile bagaj arasında bir boya var.
    Fiyat olarak 14.800 son bıraktılar. Yardımcı olursanız yarın almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Arkadaşlar malum konuyu takip edenler bilir 15-16 civarı bir araç bakıyordum. Artık araç bakmaktan da sıkıldım acemiliğimi atacağım yüksek model temiz bir araba buldum sanırım.

Araç Albea 1.4 Fire Active 2008 Model 90.000 km hiç tüp takılmamış. Değişen yok sadece sağ kapı boyalı ve kapı ile bagaj arasında bir boya var.
    Fiyat olarak 14.800 son bıraktılar. Yardımcı olursanız yarın almayı düşünüyorum.

Bence 1.4 Albea alacaksan tüplü tercih etmelisin; yakıttan ciddi derecede tasarruf ettiriyor, motor çekiş gücünü düşürmekle beraber çok fazla bir etkisi olmuyor. 90.000km bir araç için 1.4 albea'da da tüplü iyi olur. Ya da 1.3 multijetlere bakmanızı tavsiye ederim. Fiyat olarak iyi seçim olur. Albea 2008 model güzel araçtır ancak dediğim gibi şu piyasa şartlarında bence tüplü bir albea'ya öncelik vermelisiniz. Çünkü bu araçlar tüp ile şu an 20 krş yakıyorlar; benzinle kimbilir ne kadarlık bir tüketim olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: enes78

quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Arkadaşlar malum konuyu takip edenler bilir 15-16 civarı bir araç bakıyordum. Artık araç bakmaktan da sıkıldım acemiliğimi atacağım yüksek model temiz bir araba buldum sanırım.

Bence 1.4 Albea alacaksan tüplü tercih etmelisin; yakıttan ciddi derecede tasarruf ettiriyor, motor çekiş gücünü düşürmekle beraber çok fazla bir etkisi olmuyor. 90.000km bir araç için 1.4 albea'da da tüplü iyi olur. Ya da 1.3 multijetlere bakmanızı tavsiye ederim. Fiyat olarak iyi seçim olur. Albea 2008 model güzel araçtır ancak dediğim gibi şu piyasa şartlarında bence tüplü bir albea'ya öncelik vermelisiniz. Çünkü bu araçlar tüp ile şu an 20 krş yakıyorlar; benzinle kimbilir ne kadarlık bir tüketim olacaktır.

hocam alacaktım bugün arabayı fakat testte rent a car aracı bu dedi ustamız dedi ezik araç vs. almaktan vazgeçtik bizde albea'yı temiz ve dürüst bir satıcıdan bulmak gerçekten zormuş onu anladım. Citroen c3 almaya karar verdim :D

• İstanbulda 2007 model ve yukarısı max. 40 bin km civarı 1.4 dynamic temiz albea bakıyorum.Satmak isteyen olursa qklavye@hotmail.com yada pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.