Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (835. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheAzReaL07

quote:

Orijinalden alıntı: akyol85

içeri ses alır 6 yıldır 1.3 multijet kullanıorum,ama dün 2011 full+full fiesta bindim odabaya bi ses alıo,ayrıca i 20 bindim 2012 model o albeadanda çok alıo gibi geldi bana.çekişine gelince albea 1.3 multijet canavar gibi çeken bi araba,bayılma durumu falan yapmaz 7 kişiyle düz yolda 180 km hız yaptım,5 kişi rampalarda kolay kolay bayılmaz.kuzenimde fiorino var o bayılıyor ve performansı albeadan baya bi kötü.

cevabınız için teşekürler :) albeanın benzinlisine göre nasıl sizce 1,3 multijet gidişi filan ama asıl sormak istediğim bakım ücretleri dizellerin bakımı pahalı oluyo malesef :)

benzinlide çok kullandım 1.4 fire 77hp.o kalkışlarda biraz daha atak ama ikiside düz yolda 180kmde tıkanıyor,yokuş aşağı dizel 200km yapıo fotoları mevcut bi çok kez denendi ayrıca bir çok kez denedim 1.4 tdci fiestaları geçiyor,fiestadan daha atak bi araba:)ayrıca yokuşlarda benzinli albea ile rezil olursun çok bayılıyor,vites düşürmek zorunda kalıyorsun,dizelde yokuşlarda sıkıntı yok 5.viteste tam gaz devam:)bakım konusunda serviste bakımları 200-300tl.maximum gördüğüm rakam 450tl.benzinliler 20bin kmde bir bakımı var ve biraz daha ucuz.çok km yapıorsan tercihin dizel olsun.uzun yolda sakin kullanımda bir depoyla 1120km yol yapıldı,onaylandı:)çokta bişey bekleme tabi bu fiyata ekonomik bi halk arabası alıcaksın.ama alttakımı falan sağlam araba albea,tamircinin dediğine göre clio symbolden falanda daha sağlam bir arabaymış kaporta ve şase olarak onun yalancısıyım:)

• quote:

quote:

quote:

içeri ses alır 6 yıldır 1.3 multijet kullanıorum,ama dün 2011 full+full fiesta bindim odabaya bi ses alıo,ayrıca i 20 bindim 2012 model o albeadanda çok alıo gibi geldi bana.çekişine gelince albea 1.3 multijet canavar gibi çeken bi araba,bayılma durumu falan yapmaz 7 kişiyle düz yolda 180 km hız yaptım,5 kişi rampalarda kolay kolay bayılmaz.kuzenimde fiorino var o bayılıyor ve performansı albeadan baya bi kötü.

cevabınız için teşekürler :) albeanın benzinlisine göre nasıl sizce 1,3 multijet gidişi filan ama asıl sormak istediğim bakım ücretleri dizellerin bakımı pahalı oluyo malesef :)

benzinlide çok kullandım 1.4 fire 77hp.o kalkışlarda biraz daha atak ama ikiside düz yolda 180kmde tıkanıyor,yokuş aşağı dizel 200km yapıo fotoları mevcut bi çok kez denendi ayrıca bir çok kez denedim 1.4 tdci fiestaları geçiyor,fiestadan daha atak bi araba:)ayrıca yokuşlarda benzinli albea ile rezil olursun çok bayılıyor,vites düşürmek zorunda kalıyorsun,dizelde yokuşlarda sıkıntı yok 5.viteste tam gaz devam:)bakım konusunda serviste bakımları 200-300tl.maximum gördüğüm rakam 450tl.benzinliler 20bin kmde bir bakımı var ve biraz daha ucuz.çok km yapıorsan tercihin dizel olsun.uzun yolda sakin kullanımda bir depoyla 1120km yol yapıldı,onaylandı:)çokta bişey bekleme tabi bu fiyata ekonomik bi halk arabası alıcaksın.ama alttakımı falan sağlam araba albea,tamircinin dediğine göre clio symbolden falanda daha sağlam bir arabaymış kaporta ve şase olarak onun yalancısıyım:)

cevapladığın için teşekürler kardeşim :) Bilen birisini bulmuşken sormak istiyorum :) SOLE 1.3 MULTİJET DYNAMİK ile 1.3 MULTİJET DYNAMİK arasında ne gibi farklar var yani bu sole olayını açıklarmısınız :) sağlıcakla kalın :)

• Arkadaşlar albealarının hepsinde aynalar ve kapı altı boyasız mı ? dynamiklerde bile böyle sanırsam :) bazılarında boyalı sadece :)
  • Premio ve premio plus modellerinde boyalı oluyor
  • galiba bazı arkadaşlar boyatmış ilanlara bakıyorum premiıo olmadı halde boyalı :)
  • ARKADAŞLAR 2006 VE ÜSTÜ YENİ KASA BEYAZ 90.000 KM ALTINDA 1.3 MULTİJET DYNAMİK ALBEA ALINACAKTIR İLGİLENENLER BANA MESAJ ASTABİLİR :)
  • Arkadaşlar albea piyasası 1 2 ay öncesine göre arttı 100 000 km altı albea piyasada az temizi yok :)
  • quote:

Arkadaşlar albea piyasası 1 2 ay öncesine göre arttı 100 000 km altı albea piyasada az temizi yok :)

olanda satmiyor zaten
    biraz bekle denk gelir elbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha 1 aya önce piyasa böyle değildi :(
  • Merhabalar..
    Hem bilgi paylaşımı yapmak hemde soruma cevap için;

Öncelikle bu benim kendi izlenimimdir
    Albea 1.3 m jet kullanıcısıyım ve şunu gördümki! siz araca ne kadar iyi davranırsanız, bakımını yaparsanız hangi araç olursa olsun sizi üzmez.
    Diğer taraftan Albea dizel olduğundan dolayı arkadaşlarımın kafasında çok soru işaretleri var.
    -Ses alırmı?
    -Bakımı zormu? Kaç para?
    -Kaç binde bakım yapmalıyım?
    -Masraflımı?

Gibi gereksiz olarak bulduğum bir sürü sorular var.
    Ses alırmı... Kardeşim dizel ise aracın elbette kısmen ses alır. Ama ben kendi aracımda hiç ses duymuyorum. Ustalarımda arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyorlar.
    Bakımı zormu... Arkadaşım Eğer sen bakımı zor ve masraflı diyorsan o zaman ÇOCUKta yapma bari. Bakarsan kendine.
    Ben 3 gün önce Yağ değişimi için servise gittim. Daha değişime 980 km vardı ama ben değiştirmek istedim. Klima POLEN filtresi, Cam suyu, Hidrolik ve diğer sıvılar Selenia 4 lt ve Hava filtresi 115 tl tuttu bende 100 tl aldılar.
    Hatta ustam polen filtresini hava ile temizledi ama ben değiştirin dedim + 10 tl verdim
    BAKIM işte bu kardeşim alt tarafı 100 bilemedin 200 tl.

Hem klima daha iyi oldu hemde ses dahada azaldığı gibi araba sanki kayıyor altımdan hissi uyandırıyor..

Kısacası " Bakarsan bağ olur " misalidir..

SORUMA gelince 2006 model albea 1.3 m.jet Yol bilgisayarında ekranda önce total km, sonra yapacağın km, yaptığın km ve sonraki bilgiler nedir onları tam olarak bilmiyorum.
    Yardımcı olabilirmisiniz?

Selamlar..

• Merhabalar.

2009 model 20bin km de 1.4 benzinli dynamic sole aldım. Kazasız, boyasız ilk sahibinden. 19bin tl ye aldım.

Atiker lpg taktırdım 1000 tl ye 12 taksit. Safefast modeli, simit depolu.

Bu aracın cd çaları mp3 okumuyor.

93 tl lpg ile 430 km yol yaptım. (100 km si şehiriçi)

Mıcırlı asfaltta biraz uğultu fazla.

1.4 8valf 77hp motorun performansı bana gayet yeterli geldi.

Vites geçişleri çok yumuşak.

iyi forumlar.
  • Hayırlı uğurlu olsun inşaallah.
    Kazasız ve mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.

Cd meselesi ise; Benim aracımdada orjinal duruyor ve TRAK okuyor.
    Ben NAVİGASYON ile çözdüm olayı ve orjinal cd çalarada dokunmamuş oldum.

Selametle..
  • Arkadaşlar Merhaba Benim 2004 Model Albea 1,2 16 v Hl Full Aracım var BMD Marka Sıralı Sistem LPG Var Bugün Aracı Çalıştırdım Gayet Normal Çalıştı Sonrasında İse Soğuk Motor Fan AÇtı ( Çok İlginç ) Motoru Durdurdum Tekrar Çalıştırmak İstedim Ama Çok Zor Çalıştı Araç Çalıştığı Vakite İse Araç Tekmleme Yapmaya Benzini Yakmadan Atmaya Gazı Bıraktığım Vakit Stop Etmeye Başladı ve Sürekl Enjeksiyon Lambası Yanık Konumda idi Herzaman Gittiğim Ustayı Aradım Bunları Anlattım Olduğu Gibi Araçta LPG Olduğu için LGP ve Aracın Beynin Karışa Bileceğini ve Bir Süre Sonra Düzeleğini Söylediler Bir Müdüdet Sonra Düzeldi Araç Acaba Doğruudur Beynin Karıştığı Bu Sürekli Olurmu Ne yapmalıyım Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonhart61 -- 12 Eylül 2012; 15:22:48 >
  • selamlar

Arkadaşlar MERSİN de Albea bakıyorum dizel ve ya benzinli (lpg'si olsun) Taksi çıkması ve ya komple boyalı olmasın!
    olanlar PM atsın
  • arkadaşlar forum öldü mü nedir kimse kalmadı nerlerdesiniz siz :)
  • Yakında bizede geliyor Albea Dinamik. İnşallah buralarda olurum.
  • merhaba arkadaslar
    2006 model 1.3 multıjet dizel albeam var arabamdan cok memnunum, ancak son zamanlarda asagıdakı lınkte sembollerden 4 nolu sembol arabayı ılk calıstırdıgım da kısa bir süre yanıp sonuyor ve tahmını 10 sanıye sonra tamamen kapanıyor bu ne anlama gelıyor acaba

http://yasinoto.com/images/ikazlar01.jpg

arabanın ılk sahibiyim 64.000 km sadece arka sag kapı sacı ufak bır kazadan dolayı degışti arabayı satmayı düşünüyorum sizce piyasa degeri nedir ,,
    ınternete 18.000 tl ye ilan verdım sizce nasıl fiyat yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoban

merhaba arkadaslar
    2006 model 1.3 multıjet dizel albeam var arabamdan cok memnunum, ancak son zamanlarda asagıdakı lınkte sembollerden 4 nolu sembol arabayı ılk calıstırdıgım da kısa bir süre yanıp sonuyor ve tahmını 10 sanıye sonra tamamen kapanıyor bu ne anlama gelıyor acaba

http://yasinoto.com/images/ikazlar01.jpg

arabanın ılk sahibiyim 64.000 km sadece arka sag kapı sacı ufak bır kazadan dolayı degışti arabayı satmayı düşünüyorum sizce piyasa degeri nedir ,,
    ınternete 18.000 tl ye ilan verdım sizce nasıl fiyat yardımcı olurmusunuz

bahsettiğin sembol ısıtma bujisi.
    benim aracımdada yanıyordu.yağ değişimi yaparken ustaya ısıtma bujisinide değiştirdim.
    2 tanesi bozulmuştu..
    sanırım tanesi 25 tl civarındaydı...

fiyat konusunda fikrim yok..

• Arkadaşlar bugün bir Albea Dinamik baktıkta hoşuma gitmedi araç. Ya Albeaların tipi ve yakıtlarına hastayım. Düşünüyoruz Dinamik modelden. Temiz araç bilenler paylaşırlarsa çok sevinirim.
  • albeaların piyasa fiyatları nedir arkadaşlar? bazen arabayı satmayı düşünüyorum ev almak için.Size de bir danışmak istedim.
    premio modeli 2009 kasım-2010 model- benzin-lpg 35000kmde.sadece çoluk çocuğun çizikleri var.çok şükür kaza darbe yok :) zaten öyle olsa 3 sene üst üste kasko indirimi alamazdım araba temiz yani kısa zamanda lastikleri değişir büyük ihtimalle başka da masrafı yok zaten.Bu sene ilk kez servis dışında yaptırmayı düşünüyorum bakımlarını.
  • 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.