Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (834. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (10 Mobil) - 7 Masaüstü10 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.680.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albeada yada palio da ABS olup olmadığını fren yaparak denemek dışında nasıl anlarız.Forumda bir yerde fren merkezinin yanında metalik bir kutu varsa abs vardır diye bir yazı var doğrumudur.

Orijinalden alıntı: Mardini

quote:

Orijinalden alıntı: TheAzReaL07

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 2009 ekimde aldim.dolusu premio ve hatta plus paketle yolcu hava yastigi ile celik jant eklwniyor.beyaz yoktu o zaman ben de mavi almistim

cevabınız için teşekürler :) acaba hangi pakette abs vs var biliyormusunuz :)

Premi benimkisi bende abs-klima-sis farı v ar.

dynamiklerin hepsinde abs sis farı varmı ?

Onu bilemicem.istersen fiatin sitesinden bak.donanim tablosunu karsilastiemali gorursun

size de çok soru soruyom ama hoş görün artık :) dizel albea alıcazya alırken nelere dikkat etmmemiz gerekir şuna mutlaka bakın diyebileceğiniz bişey varmı bide hangi model ve km ye kadar alınabilir 100 bini geçmiş olabilirmi bide en düşük hangi model almalıyız :) bütçe 15000

• arkadaşlar acil şunu düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim km biraz fazla ama sorun olurmu?

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...

Orijinalden alıntı: Qklavye

Albeada yada palio da ABS olup olmadığını fren yaparak denemek dışında nasıl anlarız.Forumda bir yerde fren merkezinin yanında metalik bir kutu varsa abs vardır diye bir yazı var doğrumudur.

Kontagi bir tur cevirdiginizde gosterge panelinde abs sembolu yanip sonuyorsa aracta abs vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

size de çok soru soruyom ama hoş görün artık :) dizel albea alıcazya alırken nelere dikkat etmmemiz gerekir şuna mutlaka bakın diyebileceğiniz bişey varmı bide hangi model ve km ye kadar alınabilir 100 bini geçmiş olabilirmi bide en düşük hangi model almalıyız :) bütçe 15000

Ben arabadan anlamam.Arkadaşım dizel ppompa ustası.O yüzden en azından söyleyebileceğim bir uyarı varsa o da arabanın enjektörlerinin sağlamlığından emin ol.Yoksa 2-3bin civarında bir para çıkar cebinden :) Hangi model bilemem ama bulunduğum yerde alacağım arabada ben klima olmasına bakarım :)

bakımları düzenli yapılmış, parçaları zamanında değiştirilmiş bir araçta kilometrenin çok olması sorun olmaz. fakat satıcının fiyatta biraz daha ikram yapmasını isteyin. bunların bakımları her 20.000km'de yapılır. bakımlarını nerede yapıldığını öğrenin. servis bakımlı olmasını tercih edin. LPG markası BRC ise bu da bir tercih sebebi olabilir. aracın cd çalar-radyosu orijinal değil sonradan piyasadan taktırmışlar. lastiklerine bakın 4 lastik nereden baksanız 500tl.
    hayırlı alışverişler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatoguz1 -- 31 Ağustos 2012; 12:01:49 >
    Bazen melekler insan yaratılmadıklarına üzülür,
    Bazen de şeytanlar bizden olmadıklarına şükrederler...
  • herkese hayırlı cumalar
    arkadaslar sızlere bır sorum var benım aracın sol kapısına bırısı dokunmustu ve ıcıne gocmustu cok fazla degıl ama benı rahatsız edıyor acaba içeriden düzeltebilir miyim çok az çekiçlesem çıkacak gibi duruyor o kısım nasıl sökülüyor bilgisi olan var mı acaba

quote:

Ben arabadan anlamam.Arkadaşım dizel ppompa ustası.O yüzden en azından söyleyebileceğim bir uyarı varsa o da arabanın enjektörlerinin sağlamlığından emin ol.Yoksa 2-3bin civarında bir para çıkar cebinden :) Hangi model bilemem ama bulunduğum yerde alacağım arabada ben klima olmasına bakarım :)

cevapların için teşekürler kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

quote:

Albeada yada palio da ABS olup olmadığını fren yaparak denemek dışında nasıl anlarız.Forumda bir yerde fren merkezinin yanında metalik bir kutu varsa abs vardır diye bir yazı var doğrumudur.

Kontagi bir tur cevirdiginizde gosterge panelinde abs sembolu yanip sonuyorsa aracta abs vardir

http://yasinoto.com/images/ikazlar01.jpg
    burdaki 8 nolu ikonmu olacak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

herkese hayırlı cumalar
    arkadaslar sızlere bır sorum var benım aracın sol kapısına bırısı dokunmustu ve ıcıne gocmustu cok fazla degıl ama benı rahatsız edıyor acaba içeriden düzeltebilir miyim çok az çekiçlesem çıkacak gibi duruyor o kısım nasıl sökülüyor bilgisi olan var mı acaba

kardeş bu tür göçükler için göçükçüler var,çekiçlemeden vakumla kaldırıyorlar sanırsam.
    bi araştır derim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-sifir-ayarinda-garaj-albea-si-97461630/detay/

quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

quote:

http://yasinoto.com/images/ikazlar01.jpg
    burdaki 8 nolu ikonmu olacak yani

Evet kontagi actiginizda kisa bir sure bu abs ikonu yaniyorsa arac abs lidir. Arac hareket halinde yaniyorsa abs sisteminde bir ariza vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuskanlı

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

herkese hayırlı cumalar

kardeş bu tür göçükler için göçükçüler var,çekiçlemeden vakumla kaldırıyorlar sanırsam.
    bi araştır derim...

araştırdım mini onarım a girmiyor boyasız vakumla çekmek için izmirde 3.sanayıde bırısı ısının en ıyısıymıs ızmırde tum luks otolar ona gıdıyor ama oda 400 tl ıstıyor çok geldiği için yaptırmak istemedim

• bagaj kapağı aldığımdan beri sorun. yağladım ama çözüm olmadı servise de gereksiz para ödemek istemiyorum. önerisi olan var mı?
  • içeri ses alır 6 yıldır 1.3 multijet kullanıorum,ama dün 2011 full+full fiesta bindim odabaya bi ses alıo,ayrıca i 20 bindim 2012 model o albeadanda çok alıo gibi geldi bana.çekişine gelince albea 1.3 multijet canavar gibi çeken bi araba,bayılma durumu falan yapmaz 7 kişiyle düz yolda 180 km hız yaptım,5 kişi rampalarda kolay kolay bayılmaz.kuzenimde fiorino var o bayılıyor ve performansı albeadan baya bi kötü.

Orijinalden alıntı: akyol85

içeri ses alır 6 yıldır 1.3 multijet kullanıorum,ama dün 2011 full+full fiesta bindim odabaya bi ses alıo,ayrıca i 20 bindim 2012 model o albeadanda çok alıo gibi geldi bana.çekişine gelince albea 1.3 multijet canavar gibi çeken bi araba,bayılma durumu falan yapmaz 7 kişiyle düz yolda 180 km hız yaptım,5 kişi rampalarda kolay kolay bayılmaz.kuzenimde fiorino var o bayılıyor ve performansı albeadan baya bi kötü.

cevabınız için teşekürler :) albeanın benzinlisine göre nasıl sizce 1,3 multijet gidişi filan ama asıl sormak istediğim bakım ücretleri dizellerin bakımı pahalı oluyo malesef :)

• diğer arabalarda gayet güzel başlıklar var büyük harflerle yazılmış
    bizde ise ''dђ ғіат аlвeа такımı'' yazıyor hiç yakışmıyor admin düzeltse bari
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.