Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (833. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ckb

Slm arkadaslar. Sorularima hic cvp alamiyorum ama bi soru daha sorucam, belki bi yazan olur.
    Klimayi uzun sùre kullandigimda gaz pedalinin ordan su damliyo. Yokus cikarken de bu su buhar seklinde difuzörlerden geliyor.
    Sorunum bu, cözùm icin yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkùrler.

difüzörden gelen buharı bilmem ama aynı sorun bendede olmuştu. klimanın araç altındaki su tahliye borusu tıkanmış,haliyle biriken su içeriye damlıyor.açtılar ve sorunum düzeldi
    orayı bi kontrol ettir sorunun düzelecektir.
  • klima demişken bende bi soru sorayım...
    benim 2004 1.2 16v Albeam var, klima gazını yeni doldurmama,herhangi bi kaçak olmamasına rağmen iyi soğutmuyor.
    arkadaşımda palio var düşük kademelerde bile içeriyi buz gibi yapıyor.
    aynı modeli kullananlarda bu sorun varmı yoksa tüm albealarmı böyle...
    yada ben neyapabilirim bu sorunla ilgili
    saygılar...
  • Arkadaşlar bende zenon far var ve sürekli arıza lambası yakıyor..ben şimdi hangi marka lamba almalıyım ki arıza ışıgı yakmasın..bu arada sadece lambayımı değiştirmeliyim yoksa komple zenon kiti mi?
    Bilenler yardımcı olursa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuskanlı

quote:

Slm arkadaslar. Sorularima hic cvp alamiyorum ama bi soru daha sorucam, belki bi yazan olur.
    Klimayi uzun sùre kullandigimda gaz pedalinin ordan su damliyo. Yokus cikarken de bu su buhar seklinde difuzörlerden geliyor.

difüzörden gelen buharı bilmem ama aynı sorun bendede olmuştu. klimanın araç altındaki su tahliye borusu tıkanmış,haliyle biriken su içeriye damlıyor.açtılar ve sorunum düzeldi
    orayı bi kontrol ettir sorunun düzelecektir.

Tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

quote:

dostum bu sorunu daha önce hatırlıyorum bu sayfalarda.fakat nerede bilemiyorum tam olarak.yani daha önce cevaplanımş bir soru. klima su diye sayfada arat belki bulursun...
    Bilgim cevap vermeye yetmiyor :) Ustalar var burda fakat pek uğramıyorlar.

ilgilenmen yeter dostum. Cok saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar bende zenon far var ve sürekli arıza lambası yakıyor..ben şimdi hangi marka lamba almalıyım ki arıza ışıgı yakmasın..bu arada sadece lambayımı değiştirmeliyim yoksa komple zenon kiti mi?

.doostum zenon olayında sadece far yetmiyormuş sorduğum kadarıyla.onlarda bir de beyin filano oluyor.Yani sadece ampulu değiştirmek yetmiyor-muş :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar bende zenon far var ve sürekli arıza lambası yakıyor..ben şimdi hangi marka lamba almalıyım ki arıza ışıgı yakmasın..bu arada sadece lambayımı değiştirmeliyim yoksa komple zenon kiti mi?

.doostum zenon olayında sadece far yetmiyormuş sorduğum kadarıyla.onlarda bir de beyin filano oluyor.Yani sadece ampulu değiştirmek yetmiyor-muş :)

eyvallah kardeşim sağolasın..aldığımda arabada takılıymış boyna arıza sinyali vermesi insanı gıcık ediyor aracı muayenesini yapan cocuk zenon ların muayeneden geçmeyeceğini söylemşti sonra eski ampulleri takıp muayene bitincede çıkarmıştı..yani değişebildiğini sanmıştım neyse..

• merhaba arkadaşlar
    Bende 1.2 16v albea var kontağı 1.kademeye getirince ön taraftan bir ses geliyor tarif olarak hopörlör cızırtısı olurya öle.acaba bu normalmi yoksa sıkıntımı vardır.bilgisi olan arkadaşlar varsa.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik8411

quote:

Orijinalden alıntı: TheAzReaL07

quote:

quote:

albea takımı kimse bakımıyo soruma albeanın hangi modeli tutuluyor benzinlimi dizel mi ? bi yardım edin lütfen...

Albeanin dizeli multijet motor kullanir. Dizel motorlar arasinda en iyilerden biridir. Temiz kullanilmis bakimli dizel albea daha avantajlidir diye dusunuyorum.

cevabınız için teşekürler :) multijet motor hakkında hep olumlu cevaplar duyuyorum :) acaba ses olarak performansı nasıl biliyormusunuz ? dizeller genelde sesli olur içeriye fazla ses alıyormu ?

Dizel olani sesi iceri aliyor bu bir gercek.
    Uzunca bir sure lpgli 1.2 motor albea kullandim. motoru cok sesizdi.
    Simdi multijet albeam var. Ikisi arasinda. ciddi performans farki var. Ses problemini performans tolere ediyor bence.

öncelikle cevabınız için teşekür ederim :) kullanıcısını bulmuşken sormak istiyorum :) acaba memnunmusunuz dizel albeadan ? rampada çekişi yakıtı filan nasıl ?

• quote:

quote:

Ben 2009 ekimde aldim.dolusu premio ve hatta plus paketle yolcu hava yastigi ile celik jant eklwniyor.beyaz yoktu o zaman ben de mavi almistim

cevabınız için teşekürler :) acaba hangi pakette abs vs var biliyormusunuz :)
  • arkadaşlar albeanın dizelinde 2 farklı güç seçeneğimi var ? biri 70 biri 90 beygir gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed6716

merhaba arkadaşlar
    Bende 1.2 16v albea var kontağı 1.kademeye getirince ön taraftan bir ses geliyor tarif olarak hopörlör cızırtısı olurya öle.acaba bu normalmi yoksa sıkıntımı vardır.bilgisi olan arkadaşlar varsa.şimdiden teşekkürler.

aynı model bende de var. dediğin ses benimkinde de var sanırsam normal.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 2009 ekimde aldim.dolusu premio ve hatta plus paketle yolcu hava yastigi ile celik jant eklwniyor.beyaz yoktu o zaman ben de mavi almistim

Premi benimkisi bende abs-klima-sis farı v ar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dynamiklerin hepsinde abs sis farı varmı ?

• Arkadaslar aracina orjinal teypi cikartip yerine farkli marka mp3 takan arkadaslarmiz bi sorum olacak simdi oncelikle taktirma isleminde sadece rakamlarin oldugu yer mi cikartiliyor birde zahmetli bir is mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Arkadaslar aracina orjinal teypi cikartip yerine farkli marka mp3 takan arkadaslarmiz bi sorum olacak simdi oncelikle taktirma isleminde sadece rakamlarin oldugu yer mi cikartiliyor birde zahmetli bir is mi

Bende sizin gibi orjinal teybi cikartip daha fonksiyonlu bir teyp taktirmak istemistim. Bir cok yere sordum fiyat pahali gelince vazgectim. fm transmitter aldim onun yerine. Uzun yolda isimizi goruyor.

Teybin gorulen butun aksami ile beraber dortlu lamba dugmesi cercevesini cikariyorlar. Ayrica bir carceve alman gerekiyor. Cercevenin guncel fiyatini bilmiyorum ama 60-80 tl arasi istiyorlardi. Birde teyp alicaksin ayrica sokme takma parasi. Kulfetli olacagi icin ben vazgecmistim.
    Ama yeni bir teyp cok daha guzel olur tabi. En azindan usb girisi olani...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Arkadaslar aracina orjinal teypi cikartip yerine farkli marka mp3 takan arkadaslarmiz bi sorum olacak simdi oncelikle taktirma isleminde sadece rakamlarin oldugu yer mi cikartiliyor birde zahmetli bir is mi

Bende sizin gibi orjinal teybi cikartip daha fonksiyonlu bir teyp taktirmak istemistim. Bir cok yere sordum fiyat pahali gelince vazgectim. fm transmitter aldim onun yerine. Uzun yolda isimizi goruyor.

Teybin gorulen butun aksami ile beraber dortlu lamba dugmesi cercevesini cikariyorlar. Ayrica bir carceve alman gerekiyor. Cercevenin guncel fiyatini bilmiyorum ama 60-80 tl arasi istiyorlardi. Birde teyp alicaksin ayrica sokme takma parasi. Kulfetli olacagi icin ben vazgecmistim.
    Ama yeni bir teyp cok daha guzel olur tabi. En azindan usb girisi olani...

şehir içinde transmitter sıkıntı yapıyor sürekli cızırtı oluyor o yuzden bende usb gırıslı bır teyp alayım dedım benım mp3 calar var ancak sureklı cd yapmaktan gına geldı

• arkadaşlar multijetin orjinal opar triger zincir setinin içinden hangi marka çıkıyor bilen var mı? malum opar kendisi üretmiyor bi çok parçayı... yani üzerindeki fabrikasyon zincirin markası ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuskanlı

quote:

Orijinalden alıntı: speed6716

merhaba arkadaşlar

aynı model bende de var. dediğin ses benimkinde de var sanırsam normal.

Arkadaşlar başka bakabilen varmı acaba.ön kaputu açtım motorun oralardan geliyor ses.motoru çalıştırıncada var ama motor sesinden pek anlaşılmıyor iyice dinleyince geliyor.hopörlör cızırtısı gibi.İlgilenip cevap yazanlara teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dynamiklerin hepsinde abs sis farı varmı ?

Onu bilemicem.istersen fiatin sitesinden bak.donanim tablosunu karsilastiemali gorursun

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.