Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (822. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.Bugün yıllardan beri hayalini kurduğum multijet albeamı aldım sonunda.
    Aracım 2006 model 46,000'de sorgulamada 6,000TL hasar çıkıyor aldığım kişinin söylemesine göre sağ çamurluk tampon ve kaput değişmiş.
    Size şunu danışmak isterim yol bilgisayarında ortalama 15 hatta 16 litre gösteriyor anlık tüketimde 25-30 hatta boşta 50'ye kadar gidiyor forumu
    incelediğimde yol bilgisayarının ayarı varmış galiba ama ben berecemedim veya benim yol bigilsiyarı arızalı sizdeki değerler nasıl veya ayarını nasıl yapabilirim şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurin

Arkadaş kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.Bugün yıllardan beri hayalini kurduğum multijet albeamı aldım sonunda.
    Aracım 2006 model 46,000'de sorgulamada 6,000TL hasar çıkıyor aldığım kişinin söylemesine göre sağ çamurluk tampon ve kaput değişmiş.
    Size şunu danışmak isterim yol bilgisayarında ortalama 15 hatta 16 litre gösteriyor anlık tüketimde 25-30 hatta boşta 50'ye kadar gidiyor forumu
    incelediğimde yol bilgisayarının ayarı varmış galiba ama ben berecemedim veya benim yol bigilsiyarı arızalı sizdeki değerler nasıl veya ayarını nasıl yapabilirim şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Arabanız hayırlı olsun

Active model ise yol bilgisayarı farklı 1 litre motorin ile gidilebilecek olan mesafeyi gösteriyor olması lazım ayarı varsada sol taraftaki mode tuşları ve yukarı aşağı oklar yardımı ile bir ayar söz konusu olabilir

100 Km yakıtı hesaplamak için şu şekilde de hesap yapabilirsin 100/20=5

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurin

Arkadaş kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.Bugün yıllardan beri hayalini kurduğum multijet albeamı aldım sonunda.

Arabanız hayırlı olsun
    Active model ise yol bilgisayarı farklı 1 litre motorin ile gidilebilecek olan mesafeyi gösteriyor olması lazım ayarı varsada sol taraftaki mode tuşları ve yukarı aşağı oklar yardımı ile bir ayar söz konusu olabilir

100 Km yakıtı hesaplamak için şu şekilde de hesap yapabilirsin 100/20=5

Teşekkür ederim arabam dinamic modeli forumu incelediğimde arkadaşlar ayarı var dediler ama bulamadım ayarlarda km-mil var acaba o mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

araba 2004 model ve 2007 de almıştım aldığımda klima gazı için 100 gram eksik ama sorun olmaz böyle kullan demişlerdi
    geçen sene kontrol ettirdim fan derecesi 2.ci kademede digital derece ile ölçtüler ve normal soğutuyor demişlerdi,ama dün baktım sanki yeterli soğutmuyor gibi,aradan epey zaman geçmiş acaba klima gazını yeniletsemmi

benimki hiç soğutmuyor baktırmadım da muhtemelen gazı bitik acaba kaça doldururlar...
  • ben 2 hafta once doldurttum polen filitresiyle beraber 90TL
  • arkadasim yol bilgisayarinda ayarlar diye bisey yok bosa arama senin aracin sensor kablolariyla oynamislar onun icin gosterge ters gosteriyor yolda ilerlerken araci bosa attiginda 2 LT ye kadar dusmesilazim seninki dahada yukseliyor galiba bu aracta herangibir arizaya yol acmaz meraketme ama bu sorunu yol bilgisayarindan cozemezsin araci bilgisayara baglayan iyibir ustaya gotur halletsin yada bekle zamanla kendi duzelir dedigim gibi sana sorun acmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar_tepe

ben 2 hafta once doldurttum polen filitresiyle beraber 90TL

iyiymiş yani çokta pahalı değilmiş..peki hocam servise mi doldurttun?
  • serviste pahali olur normal bir sanayide fiyat arastir sonra dolduttur
  • Arkadaşlar bu jantları nereden bulabilirim? markası borbet okadar araştırdım ama nafile bulamadım

• orda pislik birikecek biryer yok klimanin kutusunun hemen arkasinda kucuk siyah bir boru var ve o boru motorun arka kismindan yani cam hizasindan asaya dogru cikip yere akiyor temizlemeye gerek yok yani
  • Arkadaşlar daha önce yazmıştım.ama konu açılmış,tekrar sizinle paylaşmak istedim,

Bursa BANOTO da polen filtresi değişimi için üçret alınmıyor.orjinal filtre 10TL fatura kestiler.

Herkese kazasız sürüşler
  • Arkadaslar polen filtresini degistirmek kolay midir kendim yapabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Arkadaslar polen filtresini degistirmek kolay midir kendim yapabilir miyim ?

hocam bu linkten görebilirsiniz
    http://www.modpark.com/forum/kendi-modifiyeni-kendin-yap/albea-polen-filitresi-albea-polen-filitresi-degisimi-polen-filitresi-degisimi-albea-3996/
  • Arkadaşlar bu gün bişey farkettim aracı park ettikten sonra aracı kitlemek için anahtardaki düğmeye basıyorum oda ne araç kitleniyo sanıyorum meğer kitlendikten sonra hemen kendiliğinden tekrar açılıyor..problem nedir acaba ? böyle bi durum başınıza geldimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kar_tepe

orda pislik birikecek biryer yok klimanin kutusunun hemen arkasinda kucuk siyah bir boru var ve o boru motorun arka kismindan yani cam hizasindan asaya dogru cikip yere akiyor temizlemeye gerek yok yani

Aracımdaki klima koku yapıyor, neden olabilir?

UZMANTV
    Aracımdaki klima koku yapıyor, neden olabilir?
    http://www.uzmantv.com/aracimdaki-klima-koku-yapiyor-neden-olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar bu gün bişey farkettim aracı park ettikten sonra aracı kitlemek için anahtardaki düğmeye basıyorum oda ne araç kitleniyo sanıyorum meğer kitlendikten sonra hemen kendiliğinden tekrar açılıyor..problem nedir acaba ? böyle bi durum başınıza geldimi?

kısa devre vardır yani araba içerisinde kapı otomatiklerine elektrik sürekli gittiği için sen kapasan bile ordaki elektrik temasından dolayı kapılar açılıyordur
    kumandaya basmadan araca binip içeriden elle kitlesene bakalım açılacakmı
  • arkadasim eger kapilardan bitanesi aciksa kitlediginde kilit tekrar acilir buda aracin sana bir uyarisidir kapi acik onun icin kitlemiyorum der yani guvenlik amacli cunku albea kapilardan bitanesi acik oldugunda kapilari kitlemez saygilar selim
  • klima koku yapiyorsa iki sebebi vardir birincisi icerdeki klima peteginden ince bir kacak varsa o koku yapar ikincisi disardan gelen havayi acik tutarsan koku yapar havayi aracin icinde cevirecek sekilde ayarla saylilar selim
  • Merhaba arkadaşlar bende 2011 albea var...

Aracın kapı iç döşemelerinden memnunum fakat kapı tutma kollarının plastiği çok kötü..

Karbon fiber kaplatmak istedim 1-2 kişiye sordum oraya olmaz filan dediler ama siz ne önerirsiniz ??

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • arkadasim yenisini alirsan daha iyi olur kaplama yaptirirsan bombeli oldugu icin kaplama burusucaktir ve hicde hos durmaz saygilar selim
  • 
Sayfa: önceki 820821822823824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.