Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (821. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.672.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bilmiyorum hocam bana farklı yerlerden gaz alınca yapar dediler o yüzden hep opetten alıyorum gazı başka bir sorun varsa da çaresi vardır mutlaka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckb

ARKADAŞLAR BUGÜN SERVİSE BAKIMA GİTTİM .KAMPANYA VARMIŞ. YAĞ + FİLTRE DEĞİŞİMLERİ 150 TL.. HABERİNİZ OLSUN. BU ARADA KÖTÜ BİR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTIM. ARABAYI ALALI 6 AY OLDU, İLK DEFA BAKIMA GÖTÜRDÜM. ALIRKEN SERVİSE SOKMAMIŞTIM. ŞİMDİ SERVİS KAYITLARINDA ARACIMIN KİLOMETRESİNİN DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜ TESPİT ETTİLER. BU KAZIK TA BANA TECRÜBE OLDU. AMAN ARKADAŞLAR TAVSİYEM SİZ SİZ OLUN EN AZINDAN SERVİSİ TELEFONLA ARAYIP PLAKADAN SERVİS KAYITLARINI SORGULATIN ALACAĞINIZ ARABANIN.. (GALERİCİ ZANNEDİLİP REDDEDİLME İHTİMALİNİZ OLSA BİLE ISRARCI OLMANIZI ÖNERİRİM.) BANA BİRAZ PAHALIYA PATLAYAN BİR TECRÜBE OLDU AMA ALLAH SORACAK HESABINI İNŞALLAH..

Geçmiş olsun servis kayıtları çok önemlidir ancak öyle telefonda servis plaka kontrolu yapmaz mutlaka expsertiz raporu ile birlikte tüm sorgular ve bakım & kontroller gerçekleşmekte

Ben kardeşime 2006 125.000 km de dizel aldım 100 tl karşılığı fiat yetkili serviste kaporta, boya, motor, mekanik ve km kontrolü yaptılar ve kmsi orjinal çıktı aksi durumda zaten almayacaktım

100 tl verdik ama içimiz rahat 2. el araba alacak olanlar mutlaka yetkili servis raporu alın sonra sıkıntı yaşamayın

• mrb arkadaşlar,uzun uzun düşünerek albea almaya karar verdim,bir arkadaşta 2004 yılında 1.2 16 valfsıfır olarak almış çok memnunmuş,fakat bulduğum araba da 1.2 16 valf.motorun küçük oluşu beni düşündürüyor,zira ben giresunluyum ve,köye gidiyorum köy yollarımız rampa ve kalabalığız,acaba çekiçte sorun yaşanırmı,arkadaşsorun olmaz diyor amma,kayınçom burada o gitmez dedi,tereddütte kaldım,oysaarkadaşın dediğine göre 16 valf olması güçlü kılarmış,yenileri 8valfmış ve o 16 valf kadar güçlü değillermiş,arabayıda bulmuştum,birbakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim ,bu araba bu fiata pahallımı,ucuzmu,tutulmadığı içinmi satılamamış,bunuda yorumlarsanız sevinirim saygılar.

kardeş ilan a bakmadım ama bulabilirsen 16v bulmaya bak bunlara lpg takılmaz takılsa da verimli çalışşmaz arkadaşın başına geldi söktürmek zorunda kaldı benzinde kullnıyor hala

• quote:

Orijinalden alıntı: akar67

mrb arkadaşlar,uzun uzun düşünerek albea almaya karar verdim,bir arkadaşta 2004 yılında 1.2 16 valfsıfır olarak almış çok memnunmuş,fakat bulduğum araba da 1.2 16 valf.motorun küçük oluşu beni düşündürüyor,zira ben giresunluyum ve,köye gidiyorum köy yollarımız rampa ve kalabalığız,acaba çekiçte sorun yaşanırmı,arkadaşsorun olmaz diyor amma,kayınçom burada o gitmez dedi,tereddütte kaldım,oysaarkadaşın dediğine göre 16 valf olması güçlü kılarmış,yenileri 8valfmış ve o 16 valf kadar güçlü değillermiş,arabayıda bulmuştum,birbakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim ,bu araba bu fiata pahallımı,ucuzmu,tutulmadığı içinmi satılamamış,bunuda yorumlarsanız sevinirim saygılar.

kardeş ilan a bakmadım ama bulabilirsen 16v bulmaya bak bunlara lpg takılmaz takılsa da verimli çalışşmaz arkadaşın başına geldi söktürmek zorunda kaldı benzinde kullnıyor hala

benim 1.2 16v 2004 albayım var tüpte taktırdım çokta memnunum.yayla yollarında rampada canavar gibi , banamısın demiyor tüpte.
    güzel bi işçilikle neden takılmasınki?

• Arkadaşlar merhaba tekrardan.
    Sizlere bir sorum var:
    Arka hoparlör kapağını söküp kendim hoparlör takmak istiyorum.Kapağı ve sistemi var ancak hoparlör yok.Arka kısımdaki hoparlör kapakları nasıl sökülür?Birde önerdiğiniz bir hoparlör var mı?ve kaç cm olmalı?
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar aracıma uygun hangi lastikleri almalıyım..çelik jant var ama ebatları nedir hiç bilmiyorum ve anlamıyorum.bunu nasıl anlarım..bide lastik ebatları ne olmalıdır sizce hangi marka ve ebatları kullanmalıyım hem yol tutuşu ve sağlamlık açısından..tavsiyeleriniz nelerdir???
  • 1.4 8 v albeam arabama 1 yıl kadar önce atiker safe lpg sistemi taktırdım...çok memnun olmama rağmen 1 aydır düşük devirlerde teklemeye başladı...özellikle 2 ve 3 viteste düşük devirlerde gaz açınca tekleme yapıyor devir arttıkça tekleme bitiyor...servise götürdüm bilgisayardan enjektörlerin durumuna baktı..heposi normal çalışıyor dedi...teker teker aç kapa yaparak kontrol etti..bir de silkeleme yapıp yapmadığına baktı..sorun yok dedi..en sonunda lpg li araçlarda düşük devirlerde araç kendini toplamaz o yüüzden tekliyor gibi yuvarlak bişiler söledi...ben 1 yıldır kullandığım aracımın durumunu bildiğpim için bunun mutşlaka bir arızadan kahynaklandığını düşündüm...hatta bir iki depo farklı lpg markalarını kullanmama rağmen bu sorun devam ediyor...
  • ARKADAŞLAR MERHABA ACİL YARDIMINIZA IHTIYACIMVAR BENDE 2008 ALBEA 1.4 SOLE VAR TORPİDO İçİNDEKİ KLİMA PETEGİNDEN KACAK VARMIS öN GöÜS KOMPİLE CIKMASILAZIMMIS COK PARA ISTEDILER BENDE KENDIM SöKMEK İSTİYORUM GöÜSÜ SöKMEYİ BİLEN ARKADASLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUR NERELERDE CIVATALARI VAR NASIL SöKEBİLİRİM BİLEN ARKADASLAR LÜTFEN BEN BİLİYORUM DIYEREK MAİL ATARSANIZ MINNETTAR OLURUM ADRESİM esila.41@gmail.com acil yardiminizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

arkadaşlar aracıma uygun hangi lastikleri almalıyım..çelik jant var ama ebatları nedir hiç bilmiyorum ve anlamıyorum.bunu nasıl anlarım..bide lastik ebatları ne olmalıdır sizce hangi marka ve ebatları kullanmalıyım hem yol tutuşu ve sağlamlık açısından..tavsiyeleriniz nelerdir???

ebatlar lastiğin üzerinde yazar.... 185/65/14 filan diye bişeyler yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mardini

quote:

arkadaşlar aracıma uygun hangi lastikleri almalıyım..çelik jant var ama ebatları nedir hiç bilmiyorum ve anlamıyorum.bunu nasıl anlarım..bide lastik ebatları ne olmalıdır sizce hangi marka ve ebatları kullanmalıyım hem yol tutuşu ve sağlamlık açısından..tavsiyeleriniz nelerdir???

çok sağol hocam,Bu arada herkesin beraat kandili mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah..(amin..)
    Hocam orjinal olmayan tabanı geniş olan çelik jant var ona görede lastik var. orjinal jantı dediklerine göre birazdaha darmış.arabanın üzerindeki biraz geniş dolayısıyla lastikte ona göre (yada ben öyle zannediyorum ) ama uzun yolda yol tutuşu iyi lastikler bu yazı anca çıkarır.değişmesi lazım.önerebileceğin marka model varsa sevinirim.
    saygılar..

• quote:

quote:

quote:

çok sağol hocam,Bu arada herkesin beraat kandili mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah..(amin..)
    Hocam orjinal olmayan tabanı geniş olan çelik jant var ona görede lastik var. orjinal jantı dediklerine göre birazdaha darmış.arabanın üzerindeki biraz geniş dolayısıyla lastikte ona göre (yada ben öyle zannediyorum ) ama uzun yolda yol tutuşu iyi lastikler bu yazı anca çıkarır.değişmesi lazım.önerebileceğin marka model varsa sevinirim.
    saygılar..

Valla ustası değilim :) Ama ben özellikle sesten çok şikayet ett,ğim için yaptığım araştırmalarda nokian markası öne çıktı.sen de lastikte aradığın özelliğe göre arama yaparsan büyük ihtimalle az çok bilgi edinirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar..

Valla ustası değilim :) Ama ben özellikle sesten çok şikayet ett,ğim için yaptığım araştırmalarda nokian markası öne çıktı.sen de lastikte aradığın özelliğe göre arama yaparsan büyük ihtimalle az çok bilgi edinirsin.

tavsiyelerin için ve ilgilenip cevap verdiğin çok çok sağolasın..dediğin gibi araştırıyorum.

• Arkadaslar aracima lpg taktirmayi dusunuyorum 2009 premio sizce hangi marka taktirmaliyim marka dan ziyade iscilik onemli tabi ama kullanan arkadaslardan yorum alabilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aracima lpg taktirmayi dusunuyorum 2009 premio sizce hangi marka taktirmaliyim marka dan ziyade iscilik onemli tabi ama kullanan arkadaslardan yorum alabilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

quote:

Orijinalden alıntı: ckb

ARKADAŞLAR BUGÜN SERVİSE BAKIMA GİTTİM .KAMPANYA VARMIŞ. YAĞ + FİLTRE DEĞİŞİMLERİ 150 TL.. HABERİNİZ OLSUN. BU ARADA KÖTÜ BİR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTIM. ARABAYI ALALI 6 AY OLDU, İLK DEFA BAKIMA GÖTÜRDÜM. ALIRKEN SERVİSE SOKMAMIŞTIM. ŞİMDİ SERVİS KAYITLARINDA ARACIMIN KİLOMETRESİNİN DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜ TESPİT ETTİLER. BU KAZIK TA BANA TECRÜBE OLDU. AMAN ARKADAŞLAR TAVSİYEM SİZ SİZ OLUN EN AZINDAN SERVİSİ TELEFONLA ARAYIP PLAKADAN SERVİS KAYITLARINI SORGULATIN ALACAĞINIZ ARABANIN.. (GALERİCİ ZANNEDİLİP REDDEDİLME İHTİMALİNİZ OLSA BİLE ISRARCI OLMANIZI ÖNERİRİM.) BANA BİRAZ PAHALIYA PATLAYAN BİR TECRÜBE OLDU AMA ALLAH SORACAK HESABINI İNŞALLAH..

Geçmiş olsun servis kayıtları çok önemlidir ancak öyle telefonda servis plaka kontrolu yapmaz mutlaka expsertiz raporu ile birlikte tüm sorgular ve bakım & kontroller gerçekleşmekte

Ben kardeşime 2006 125.000 km de dizel aldım 100 tl karşılığı fiat yetkili serviste kaporta, boya, motor, mekanik ve km kontrolü yaptılar ve kmsi orjinal çıktı aksi durumda zaten almayacaktım

100 tl verdik ama içimiz rahat 2. el araba alacak olanlar mutlaka yetkili servis raporu alın sonra sıkıntı yaşamayın

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim .vakit sıkıntım olmasaydı kesinlikle gidecektim servise fakat maalesef böyle oldu. BİRAZ DA ARACIN TEMİZLİĞİNE ALDANDIK. HİÇ 200 BİNDE Bİ ARAÇ GİBİ DURMUYOR. HEM İÇİ HEM DIŞI GAYET TEMİZ DURUYOR. HATTA HALA ŞÜPHELİYİM ACABA SERVİS KAYITLARINDA BİR YANLIŞLIK MI VAR DİYE. ÇÜNKÜ TEK KAYIT GİRİLMİŞ ONDA DA ZATEN KM Yİ KENDİLERİ KONTROL ETMEDEN YAZIYOLAR. ACABA BUNU NET OLARAK NASIL ANLAYABİLİRİM?

• bende albea 1.2 2005 var.araba 2500 devirde bağırmaya başlıyor.hatta 2250lerde bile.vites atıncada 2000 devire düşüyor ve 2000 devirdede gaz yemiyor.ya çok bağırtcan ya da hızlanması çok yavaş olcak.siz nasıl kullanıyorsunuz.bu durumdan şikayetçimisiniz
  • bende 2008 dynamic var uzerinde Tartarini marka sirali sistem var massallah cok cok memnunum sicak havada aninda gaza geciyor soguk havada 30 sn de geciyor benzinden farki yok cokta rahat calisiyor tavsiye ederim arkadasim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcapkin2006

merhaba arkadaşlar bende albea almayı düşünüyorum ancak bir kaç tane sorum olacak okuduklarıma ragmen korkuyorum.
    korkularım
    - çekiş düşük olabilme şansı
    - 5 kişilik aile ile uzun yolda hantal kalma riski özellikle 1,3 için

soracaklarım:
    1- albea da 1,3 multijet mi 1,4 fire benzinli mi daha iyi
    2- yol tutuşu en fazla 120 km hız için nasıl çünkü çok hızlı kullanmam gerekte yok zaten
    3- albealarda genelde sis farı yok sis farı taktırmak istesem orjinal ne kadara mal olur bana
    4- bir albea en fazla kaç bin km de alınmalı

şimdiden sorularıma zaman ayırıp vermiş olduğunuz cevaplardan dolayı hepinize teşekkür ederim.

konu güncelliğini yitirmesine rağmen yazıyorum
    2009 model 1.3 multijet dynamic paket kullanıyorum
    -çekişi düşük falan değil gayet iyi
    -aile sayını 6 yada çıkarsan sıkıntı yok hantal falan kalmıyor
    1-kesinlikle 1.3 multijet
    2-yol tutuşu falan da dediğin km lerde sıkıntı yok bizzat denedim 180 km sonra rüzgarda varsa sapıtmaya başlıyor karlı havalarda falan çok memnun kalırsın dize kadar lastik izsiz yolda ince ince gideceğin yere ulaşırsın bunu mercedesle yapamazsın daha önce mercedesimde vardı
    3-sis farı yuvaları tanesi 5 tl sislerin çifti 50 tl 25 tl de işçilik verirsin top=95tl
    4-taksi çıkması sakın alma motoru nedeniyle falan demiyorum araba kusmuş oluyo yani arabana ısınamazsın.alacağın aracın km ne kadar düşük olursa o kadar iyi tabi 200.000 e kadar korkma al 200.000 sonrada korkacak bişey yok aslında 600.000 e kadar hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle bizzat taksilerde denendi hadi diyelim motor yedi 2.250 tl zil gibi motor yapıyolar parçalar dahil
    5-şunuda ekleyim vergisi falanda minimum 1.4 e vereceğin yıllık farkla 1 depo doldurursunki bu en az 1 aylık yakıtın demek
    NOT:ARKADAŞIM BU ARABALAR ORTA GELİRLİ AİLELER İÇİN EN İDEALİ KLİMASI HD DİREKSİYONU HAVA YASTIĞI FALAN DA VAR YAKITI KONUŞMAYA ZATEN GEREK YOK 06.06.2012 --- 1545 KM -----270 TL---ARTI KLİMADA AÇIK ÇOK MEMNUN KALIRSIN BU ARACI KESİNLİKLE BU GELİR SEVİYESİNDEKİ TÜM ARKADAŞLARA TAVSİYE EDİYORUM BIRAKIN MİLLETİN BOŞ ÇENE ÇALMASINI ALIRLAR 1.6-----2.0 MOTOR ARACI HAFTADA AYDA Bİ ARACA BİNERLER AL 1.3 MULTİJETİ KAFANA GÖRE GEZ TOZ VESSELAM

• arkadasim senin sorunun su benimde basima geldi (brc) gaz enjektorlerinin yaninda bulunan ve uzerine kablo giren bir parca var o gaz okuyucudur eger o okuyucu bozulduysa veya uzerine pislik geldiyse gecen gazi okuyamaz ve aracta gaz bitti sanip otomatik benzine cevirir kendini o okuyucuyu degistir sorunun bitecektir saygilar selim
  • arkadasim hopörlör kapagini sokmek icin bagaji ac ve bagajin icine gir arka camurluktan yukariya dogru yani arka cama dogru bak orda hopörlör kapaginin somunlarini goreceksin ordan sokebilirsin ama cok zor olucaktir onun icin tavsiyem o dosemenin somunlari var onlari sok ve dosemeyi rahatca cikar kolonlari degistir ve tekrar dosemeyi yerine tak saygilar selim
  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.