Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (824. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.671.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kar_tepe

ALBEA ILE ILGILI SORUNU OLAN VARSA BANA YAZABILIR HIZLI CEVAP ALMAK ISTEYEN OLURSA MAIL ADRESIMDEN ULASABILIR MAIL ADRESIM HEP ACIK BUARADA SATILIK 2008 MODEL ALBEA 1.4 SOLE DYNAMIC VAR LPG KLIMA FULL ISTEYEN MAIL VEYA TELEFON NUMARAMDAN ULASABILIR SAYGILAR SELIM

hocam benim 2005 multijetim var .. yeni kasa.. dynamic + stil paket.. ilk çalıştırdığımda yağ basıncı düşük diyor.(her zaman yapmıyor, ara sıra yapıyor.) yağ değişimini serviste yeni yaptırdım. sorun hala devam ediyor.. neden olabilir sizce?
  • yag basincinda sorun varsa arac calisirken ronlantide dusme yukselme oluyormu ? ve motor arizasi lambasi yaniyormu ? Ve motor yagi tam seviyedemi ?
  • 12 Ağustos pazar günü İstanbul Anadolu yakasında iftar buluşması etkinliğimiz olacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler.
  • Arkadaşlar bende albea kullanıyorum böle bi grup olduğunu yeni öğrendim :)

2006 Model Corona Grisi ABS AC (Active) :)
  • Arkadaşlar ben lastik düşünüyorum lastiklerim bitik..ben yolun %50 sini toprak (köy) yolu yarısınıda asfaltta kullanıyorum sizce hangi markayı tercih etmeliyim?
    Teşekkürler...
  • umut.25 teşekkur ederim klima için verdiğin cevaba
  • slm arkadaşlar benim size bi sorum olcak 2005 1.2 16v aracım var 133 bin km de yolda giderken 4. vitesde ses yapıyo ıslıkcalar gibi devam ediyo 5.vitese attımmı susuyo 3. viteste yapmıyor sadece 4 te yapıyor neydendir acaba yardımcı olursanız sevinirim.??
  • Arkadaşlar bir sorum olacak koltuk kılıflarını çıkartacağım ancak bu ön koltuk ve arka koltuk kafalıklarını nasıl sökebilirim acilen yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk_25

Arkadaşlar bir sorum olacak koltuk kılıflarını çıkartacağım ancak bu ön koltuk ve arka koltuk kafalıklarını nasıl sökebilirim acilen yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarla..

quote:

1-Ön koltuk başlıkları nasıl sökülür? (@Orhanpaşa)
    Cevap: Başlığını sökeceğimiz koltuğun arkasına geçiyoruz...Koltuğun arka kısmında döşemenin en alt ucunda döşemeye dikilmiş ince uzun plastik var bu koltuğun sacına geçmiş durumda...Bu plastik şerit sayesinde döşememiz gergin duruyor...Önce bunu yerinde çıkarmamız gerekli...Bunun için koltuğu arkaya yatırıp plastiği koltuk sacından ayırıyoruz...Sonra koltuğu sonuna kadar öne yatırıyoruz.döşemenin arka kısmını koltuktan ayırdığımız için elimizi bu bölümden içeri sokuyoruz...Koltuk başlarına yakın bir yerde koltuğun içine giren başlık cubukları var...İçerden bu çubukları ''Z'' şeklinde yaylar tutuyor...Onları elimizle yerlerinde çıkarıp başlıkları rahatça çıkarıyoruz...DİKKAT: Ben bu işi koltuğu söküp eve getirdiğim için rahatça yaptım...Araç içinde uygulama zor olabilir...

kolay gelsin hemşerim

• quote:

Orijinalden alıntı: manki_59

slm arkadaşlar benim size bi sorum olcak 2005 1.2 16v aracım var 133 bin km de yolda giderken 4. vitesde ses yapıyo ıslıkcalar gibi devam ediyo 5.vitese attımmı susuyo 3. viteste yapmıyor sadece 4 te yapıyor neydendir acaba yardımcı olursanız sevinirim.??

dişlilerden olabilir baktırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

Arkadaşlar ben lastik düşünüyorum lastiklerim bitik..ben yolun %50 sini toprak (köy) yolu yarısınıda asfaltta kullanıyorum sizce hangi markayı tercih etmeliyim?
    Teşekkürler...

Albea ailesi yokmu bu şartlarda kullanabileceğim hemen yıpranmayan dayanıklı ve yol tutuşu iyi olan lastik tavsiyeleriniz???
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben lastik düşünüyorum lastiklerim bitik..ben yolun %50 sini toprak (köy) yolu yarısınıda asfaltta kullanıyorum sizce hangi markayı tercih etmeliyim?
    Teşekkürler...

Albea ailesi yokmu bu şartlarda kullanabileceğim hemen yıpranmayan dayanıklı ve yol tutuşu iyi olan lastik tavsiyeleriniz???

hocam şu sıra petlas meşhur oldu ama kullanmadığım için bilmiyorum geneli petlası tavsiye eder oldu.

Ben brigstone b250 kullanıyorum gayet memnunum.Ama petlasa göre daha yumuşak kaçacaktır.Yıpranma konusunda birşey diyemem.
    Sadece albea forumunu değil, googledan aratarak başka topiclerede bakabilirsiniz.
    Petlası bu kadar övüyolar bir araştırın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

quote:

quote:

Teşekkürler...

hocam şu sıra petlas meşhur oldu ama kullanmadığım için bilmiyorum geneli petlası tavsiye eder oldu.

Ben brigstone b250 kullanıyorum gayet memnunum.Ama petlasa göre daha yumuşak kaçacaktır.Yıpranma konusunda birşey diyemem.
    Sadece albea forumunu değil, googledan aratarak başka topiclerede bakabilirsiniz.

Hocam cevabınız için teşekkürler..Albeacılardan tavsiye almak benim için daha iyi olur..continental lastiklerinide övüyorlar oldukça sertmiş ama buda çok ses yaptığı söyleniyor bakalım araştırmaya ve tavsiye almaya devam.
    Bu arada size ve herkese hayırlı sahurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 25 Temmuz 2012; 2:02:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...

Hocam cevabınız için teşekkürler..Albeacılardan tavsiye almak benim için daha iyi olur..continental lastiklerinide övüyorlar oldukça sertmiş ama buda çok ses yaptığı söyleniyor bakalım araştırmaya ve tavsiye almaya devam.
    Bu arada size ve herkese hayırlı sahurlar

Sağolun hocam,sert lastiklerin hepsi yol sesi yapar.Uzun yolda belirgin farkını görürsünüz.Araştırın umarım işinize yarar uygun lastik bulursunuz.

Hayırlı sahurlar,hayırlı ramazanlar dilerim...

• ckb kullanici adli arkadasa sordum
  • Arkadaşlar,

Ben Albea 1.3 Multijet aracımı yeni aldım, yağını vs değiştirdim. motor yağını kendim ölçeyim dedim ölçtüm resimdeki gibi bi durum çıktı. İki çizgi ortasında ise normaldir diyorlar ( 3lt civarı). Bizim yağ çubuğunda nasıl anlarız bunu ben anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zubro -- 25 Temmuz 2012; 13:35:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fk_25

Arkadaşlar bir sorum olacak koltuk kılıflarını çıkartacağım ancak bu ön koltuk ve arka koltuk kafalıklarını nasıl sökebilirim acilen yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarla..

quote:

1-Ön koltuk başlıkları nasıl sökülür? (@Orhanpaşa)
    Cevap: Başlığını sökeceğimiz koltuğun arkasına geçiyoruz...Koltuğun arka kısmında döşemenin en alt ucunda döşemeye dikilmiş ince uzun plastik var bu koltuğun sacına geçmiş durumda...Bu plastik şerit sayesinde döşememiz gergin duruyor...Önce bunu yerinde çıkarmamız gerekli...Bunun için koltuğu arkaya yatırıp plastiği koltuk sacından ayırıyoruz...Sonra koltuğu sonuna kadar öne yatırıyoruz.döşemenin arka kısmını koltuktan ayırdığımız için elimizi bu bölümden içeri sokuyoruz...Koltuk başlarına yakın bir yerde koltuğun içine giren başlık cubukları var...İçerden bu çubukları ''Z'' şeklinde yaylar tutuyor...Onları elimizle yerlerinde çıkarıp başlıkları rahatça çıkarıyoruz...DİKKAT: Ben bu işi koltuğu söküp eve getirdiğim için rahatça yaptım...Araç içinde uygulama zor olabilir...

kolay gelsin hemşerim

yardımınız için teşekkür ederim bu arada hemşerim sana da teşekkür ederim inşallah kolay olur da başarırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zubro

Arkadaşlar,

Ben Albea 1.3 Multijet aracımı yeni aldım, yağını vs değiştirdim. motor yağını kendim ölçeyim dedim ölçtüm resimdeki gibi bi durum çıktı. İki çizgi ortasında ise normaldir diyorlar ( 3lt civarı). Bizim yağ çubuğunda nasıl anlarız bunu ben anlayamadım.

Çubuğu,çıkartıp silip tekrar taktıktan 5 sn sonra çıkart.Eğer en üst kısmındaki tırtıkların biraz altında ise yağ seviyesi normaldir.

• benide yazın Fiat Albea 1.3 MJ 2006 Gümüş Gri
  • Sayın "Erhan" bey, Sizede yazmakta kalmadım; aynı model, aynı renk araç ilede "Araç daş " olduk :)

Hayırlı uğurlu olsun Sağlıcakla ve huzurlu binersiniz inş.
  • 
Sayfa: önceki 822823824825826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.