Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (460. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.709.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • trulli ve bir_acayip_adam ikinizede hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • Aramıza iki arkadaş daha katılmış.Hayırlı uğurlu olsun.
  • Merhaba Arkadaşlar 2005 model 1.3 multijet dinamik 46000 km füme renk gp li görüş paketi var dediklerine göre darbe boya yok araç yeni kasa ne kadara kadar alabilirim 15000 lira diyorlar Sizce fiyat nasıl ne kadara kadar alınır dikkat etmem gereken bir şey varmı Siz değerli forum sakinlerinin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim kısmetse aranıza katılırım..

arabayı teslim alınca fotoğrafları ve ilk izlenimlerimi sizlere paylaşacağım.

gerçi siz ezbere biliyosunuz artık ama olsun
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunyas288

Merhaba Arkadaşlar 2005 model 1.3 multijet dinamik 46000 km füme renk gp li görüş paketi var dediklerine göre darbe boya yok araç yeni kasa ne kadara kadar alabilirim 15000 lira diyorlar Sizce fiyat nasıl ne kadara kadar alınır dikkat etmem gereken bir şey varmı Siz değerli forum sakinlerinin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim kısmetse aranıza katılırım..

YENİ ARAÇ ALIP ARAMIZA KATILSAN BÜTÜN ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMDEN SONRA;

arkadaşım araç eğer denildiği gibiyse fiyat çok uygun.özellikle bu km da bir araç için.
    yol yapabileceğini bilmek ayrı bir keyif.
  • arkadaslar motorlu tasıt vergısı ıle ılgılı bır ıkı soru var aklımda cevaplarsanız sevınırım sımdı motorlu tasıtlar vergısı ocak ve temmuz aylarında benım aracı temmuz da aldım ve dogal olarak 2009 un 2.taksıdını yatırmıs oldu fıat pekı 2010 un ılk taksıdı olan ocak odemesı asagı yukarı ne kadar olur 1-3 yas arası ve 1400 motor aracım bırde kredı kartında 2 ye yada 3 e boldurme sansımız var mı herkese hayırlı aksamlar.
    kalorifer panosunun lambası patladı , yaptık.. sağ ayak burnumuza su damlatıyordu , yaptırdık.. kış lastiğini taktırdık, patlayıverdi , değiştirdik.. şimdi de sol far motoru cızladı, yükseklik ayarını yapmıyor, asfalttan arşa dek aydınlatarak gidiyoruz..
    hayırlısı.
    yalvar yakar olucaz , güzel albeam seni satar mıyım hiç , sen ilk göz ağrımsın :)

Orijinalden alıntı: dexter35

arkadaslar motorlu tasıt vergısı ıle ılgılı bır ıkı soru var aklımda cevaplarsanız sevınırım sımdı motorlu tasıtlar vergısı ocak ve temmuz aylarında benım aracı temmuz da aldım ve dogal olarak 2009 un 2.taksıdını yatırmıs oldu fıat pekı 2010 un ılk taksıdı olan ocak odemesı asagı yukarı ne kadar olur 1-3 yas arası ve 1400 motor aracım bırde kredı kartında 2 ye yada 3 e boldurme sansımız var mı herkese hayırlı aksamlar.

1400 cc motorlu araçlar için ocak 2010 mtv miktarı 641TL, ocak da 320.5TL si ödenecek.

benim bilidğim taksit olayı yok ama yanılıyo olabilirim.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • Bazı bankalar yapıyor taksit olayını.Araştırmak lazım.Tabi o bankanında kredi kartı olma koşulumu ne vardı,tam hatırlamıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar.Arabamı 7 Kasımda almıştım o zamandan beri 1 depoyu ancak bitirebildim.Dün yakıt lambası yanınca gidip tekrar doldurdum.745 km yol yaptım.245 km şehir dışı 500 km şehir içi.Toplam 38,23 lt mazot aldım.Mazotun litresi 2.77 tl 2,77*38,23=106 tl 106/745=0,142 tl. Bu ilk depo olduğu için arabanın acemisiydim.Şimdi bazı şeyleri daha iyi öğrendim.Sağlıcakla kalın
  • Dizel Albea Premio için 20.000 kredi talebinde bulunmuştuk bugün aradılar en fazla 18.000 verebiliriz dediler. Tam da karar vermişken olmadı şimdi bu. Babam yarın için benden cevap bekliyor ya peşinata 2.000 daha ekleyip dizelini alacağız yada 17.000 kredi çekip benzinli alacağız. Bir yandan arabayı iş için kullanacağım, devamlı kısa mesafe git gel yapacağım için dizel olmasına gerek yok diyorum bir yandan da arasıra okula falan giderim (git-gel 50 KM vardır) uzun vadede zarar ettirmez diyorum. Bu arabaları kullanan arkadaşlar bu iki motor arasındaki yakıt ekonomisi dışındaki farkları yazarsa çok memnun olacağım. (Yıllık vergi farkları, Bakım periyotları, Bakım ücretleri, Motor Ömrü, Parça Ömrü, Sürüş Keyfi vs..). Bu sayfadaki ilk mesajda belirttiğim gibi (olursa) ilk arabam olacak, araba konusunda cahilliğimi bağışlayın.

• merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım bugün 0 km. 1.3 multijet premio için 23.500 e anlaştık sizce fiyatı uygunmudur bayi ilkyardım çantası yangın tüpü bide depoyu fulleyip vercek

Orijinalden alıntı: sittingbull20

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım bugün 0 km. 1.3 multijet premio için 23.500 e anlaştık sizce fiyatı uygunmudur bayi ilkyardım çantası yangın tüpü bide depoyu fulleyip vercek

ALBEA SOLE 4K ACTIVE 1.4 FIRE 77 HP 22.390 20.000 19.420
    ALBEA SOLE 4K ACTIVE 1.3 MULTIJET 70 HP 26.290 23.450 22.780
    ALBEA SOLE 4K DYNAMIC 1.4 FIRE 77 HP 23.790 21.240 20.630
    ALBEA SOLE 4K DYNAMIC 1.3 MULTIJET 70 HP 27.690 24.700 23.990
    ALBEA SOLE 4K PREMIO 1.4 FIRE 77 HP 26.540 22.990 22.440
    ALBEA SOLE 4K PREMIO 1.3 MULTIJET 70 HP 30.440 26.350 25.710

sitesindeki fiyatlar bunlar sizin fiyatınız dehşet güzel. hangi bayi bu??? premio için 25.400 demişlerdi son...

Orijinalden alıntı: sittingbull20

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım bugün 0 km. 1.3 multijet premio için 23.500 e anlaştık sizce fiyatı uygunmudur bayi ilkyardım çantası yangın tüpü bide depoyu fulleyip vercek

Herkese günaydın. 23,500 harika bir fiyat. Zira ben aynı araç için geçen hafta Ankara'da 24.000'e el sıkıştım ve çok uygun aldığımı düşünüyordum. Demek ki daha da uygunu olabiliyor her zaman. MTV'den yırtmak için gelecek hafta teslim alcam inşallah aracı.

Multijet kullanan arkadaşlar sizce yakıtı Opetten yakıt garantisi kapsamında mı almalıyım yoksa yıllardır tanıdığım ve gaz aldığım shell istasyonundan mı almalıyım. Adamlar shelin yakıtları konusunda sınırsız güverce verdiğini ve yaşanan ufak tefek tüm sıkıntıları giderdiklerini, hiç bir müşterinin mağdur edilmediğini söylüyorlar. sizce shellin dizeli mi daha kaliteli opetinki mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bir_acayip_adam

Dizel Albea Premio için 20.000 kredi talebinde bulunmuştuk bugün aradılar en fazla 18.000 verebiliriz dediler. Tam da karar vermişken olmadı şimdi bu. Babam yarın için benden cevap bekliyor ya peşinata 2.000 daha ekleyip dizelini alacağız yada 17.000 kredi çekip benzinli alacağız. Bir yandan arabayı iş için kullanacağım, devamlı kısa mesafe git gel yapacağım için dizel olmasına gerek yok diyorum bir yandan da arasıra okula falan giderim (git-gel 50 KM vardır) uzun vadede zarar ettirmez diyorum. Bu arabaları kullanan arkadaşlar bu iki motor arasındaki yakıt ekonomisi dışındaki farkları yazarsa çok memnun olacağım. (Yıllık vergi farkları, Bakım periyotları, Bakım ücretleri, Motor Ömrü, Parça Ömrü, Sürüş Keyfi vs..). Bu sayfadaki ilk mesajda belirttiğim gibi (olursa) ilk arabam olacak, araba konusunda cahilliğimi bağışlayın.

evet malesef benzer durum bende de oldu, 19000TL kredi verseler multijet alacaktım ama 17000 verdiler bende 1.4 fire almak durumunda kaldım. gerçi benim için hayati bi önemi yok ama olsun.

bana söyledikleri, dizel motorların bakım periyodunun daha kısa olması ve değişen parçaları biraz daha pahalı olduğu için periyodik bakım masraflarının daha fazla tuttuğu ki bende az çok bu şekilde biliyodum zaten. yani multijet albealar 10000km de periyodik bakıma girerken benzinliler 20000 de giriyomuş.

• 23.500 Fiyat veren hangi bayi acaba birde peşin para ile sanırım? Bize 25.600 fiyat verdiler 600 tamamlayıcı paketi düş 25.000 yine pahalı
    Hazır kredi çıkmamışken vazmı geçsem alırken 1.500 zarar edecem
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.